Neustálé vrčení a rapidní úbytek baterie

vše co vás napadne
Odpovědět
PAFUKOR

Neustálé vrčení a rapidní úbytek baterie

Příspěvek od PAFUKOR »

Dobrý den
Chtěl bych poprosit jestli se někdo nesetkal s následujícím problémem.
Mám už asi rok a půl iPhone 3G FW 3.0.1 CZ JB Vodafon.
Asi 2 dny nazpět se mi stalo že mi začal telefon vrčet v reprodoktoru co mám nastole.Je to takový ten zvuk co to dělá když voláte někomu nebo vám někdo volá , ale mi to zničeho nic začalo dělat i když žádný hovor nemám, a takto to vrní už cca 2 dny v kuse. Kamkoli projdu kolem televize, repráčků,.... tak to pořád vrní. ( a baterku když nabiju tak se mi tak za 24 H vybije a numusím ani volat.
Bylo mi poraděno zkontrolovat zdali nemám zapnuté 3G , ale to je vypnuté.. Telefon sem restartoval ale pořád to samé, jakoby se to pořád snažili něco dělat ( i když signál je dostačující)
Už nevím co s tím, pokud se s tím někdo již setkal, tak bych poprosil o radu
Děkuji moc Vašek

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Re: Neustálé vrčení a rapidní úbytek baterie

Příspěvek od rony »

restore a neobnovuj zo zalohy. cize predtym si data rucne zalohuj do pocitaca (sync kontaktov, fotky atd)
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

Tea Racer
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Tea Racer »

To vrčení znamená že si neustale neco ztahuje z netu, takže nejaka aplikace Ti stále jede a je na netu. Může to byt cokoliv, zjisti co Ti bezi na pozadí, treba pres iInformation, nebo na to jít brutalforce jak radil kolega :-)
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.

PAFUKOR

Příspěvek od PAFUKOR »

Takže zatím klid
(na net se to přes fakeAPN nedostalo) ale asi sem přišel na to co za aplikace to dělala. ,,Google "
je to 2 dny so sem si ji stáhl takže by to i odpovídalo. aplikaci sem odstranil a nepřestalo to,resnul sem to teda jeste a zatím je klid. Snad to vydrží , díky zatím za rady
Vašek

Tea Racer
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Tea Racer »

Můžes také zkusit reset all settings, ano nekdy to vysává aplikace nebo jeji nepodarena instalace.
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.

Odpovědět