Odkiaľ ste kúpili váš iPhone 4?

vše co vás napadne
Odpovědět
666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Odkiaľ ste kúpili váš iPhone 4?

Příspěvek od 666 »

Bohužiaľ, ešte v dnešnej dobe, sme my Slováci a Česi, obeťami predražených iPhoneov. Už dlhšie rozmýšľam, či si kúpiť iPhone 4 alebo skôr kde a za koľko.
Rád by som sa vami podelil o informácie, nie skúsenosti:
Kde? a Za koľko?

Či už z USA, Británie alebo aj z vašej rodnej krajiny. Takisto by ma potešila info, či je telefón blokovaný alebo nie, cena prepravy, dane, clo...

rosch8
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Odkiaľ ste kúpili váš iPhone 4?

Příspěvek od rosch8 »

kedze sa ukazuje, ze jailbreak a nasledne unlock je stale tazsie dostupny, tak som kupu v zahranici zavrhol. Kupoval som v Orange SK, kedze tento operator je jediny, ktory telefony neblokuje. Rozdiel 100 eur pre mna nepredstavuje ziadnu motivaciu pre nakup inde. Navyse som uz 2x vyuzil reklamaciu, takze jednoznacne odporucam kupovat doma a neblokovany.
Aj iPhone sa kazia. Takisto ako aj ina elektronika.
Blokovany na tmobile jedine ak ho budete pouzivat v danej sieti, kedy blokovanie na operatora nevadi.
iP2 8GB JB, unlock, 3.1.2 // iP3G 8GB JB, unlock, 4.0.1 // iP3G 16GB JB, free, 4.0.1 // iP3GS 32GB JB, unlock 4.0.1 // iP4 16GB JB, free, 4.1 // iP4S JB5.01

elroy

Příspěvek od elroy »

aj O2 Slovakia predava neblokovany iphone.

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

keby si si pozrel napr. FAQ bod 26

26. Je muj iPhone blokovany nebo lze použít s jakýmkoliv operátorem?
iPhone koupené od ČESKÝCH operátorů jsou neblokované a je možné je použít s jakoukoliv SIM jakéhokoliv operátora na světě:
T-Mobile CZ, Vodafone CZ, O2 CZ, Orange SK: odblokované
T-Mobile SK: blokované
U.S.A.: blokované
UK: odblokované (Apple Store, u operátorov požadujte SIM FREE)

Tabuľka štátov, kde sa predávajú SIM FREE (odblokované) (stĺpec Locked to carrier).

a hlavne tabulku http://support.apple.com/kb/HT1937

tak nemame vlastne o com diskutovat.

Vystrihnes si krajiny, kde sa predavaju SIM FREE. Pozries si cenu iphone, pripocitas pripadne dane, pripocitas naklady na dovoz (APPLE nikam iphone mimo krajinu neposiela). A vies naisto, kde co kedy.

A plati sedliacky logicke, mam kamosa v danej krajine, ktory vojde do apple predajne, kupi a dovezie.

Samozrejme take hluposti ako neskorsie uplatnenie zaruky, to stoji za VAZNU uvahu. Napr. kolko rokov je zaruka.

toto su stale dokola opakovane "pseudoproblemy", ktore neriesi nikto za nikoho ale kazdy za seba.

Ja mam iphone 4 z UK, samozrejme SIM FREE. Mam este DVA predosle iphony, jeden z usa, jeden z t-mobile sk a oba som unlockoval. Ale uz som i4 nechcel locknutu, lebo je to NA NERVY.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od 666 »

rony: to je všetko pravda, súhlasím, ale operátor nie je jediná cesta ako sa k telefónu dostať

Qwuiddo

Příspěvek od Qwuiddo »

jeste si ho muzes vyhrat na fajn radiu 8) :lol:

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

vsetky moznosti kupit mimo Apple Store a operatorov su slobodne a volne rozhodnutie, kde sa kus od kusu, pripad od pripadu vsetko lisi, vraten roznych skusenosti roznych ludi trebars od jedneho jedineho predajcu. takze TAZKO ti niekto poradi, hlavne dobre referencie su riziko ak nasledujuci bude nespokojny...
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

Odpovědět