iPhone 3GS přesun kontaktů
iPhone 3GS přesun kontaktů
Ahojte potreboval by som poradiť.
Mam dva iPhone 3GS .. a potrebujem z jednoho iPhone 3GS do druheho iPhone 3GS presunuť asi 1400 kontaktou, no ručne sa mi to nechce neviete ako to može ist inak ? ..
DAkujem za odpovede ...
Mam dva iPhone 3GS .. a potrebujem z jednoho iPhone 3GS do druheho iPhone 3GS presunuť asi 1400 kontaktou, no ručne sa mi to nechce neviete ako to može ist inak ? ..
DAkujem za odpovede ...
-
- Moderatorka fóra
Re: iPhone 3GS přesun kontaktů
Kontakty zesynchronizovat s outlookem nebo windows adresářem z jednoho 3gs a pak zase tak stejně zesynchronizovat kontakty do druhého 3gs.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
To mi uš hovirili .. ale ja to zapnem ako kabel do PC zapnem iTunes a tam dam že info tam zakliknem Sync Contacts with - tam dam Outlook a potom to dam zosynchronizovať ? ... ale mne to potom nejde Ja mam asi Outlook asi zle nestaveny alebo aj newiem
-
- Moderatorka fóra
Ano, takhle by to mělo být. Jak píšeš. Potom ještě jedině jestli máš gmail účet na googlu a přes exchange server zálohovat kontakty.
Pak jako další možnost je služba od vodafone people sync. Musíš se registrovat na jejich stránkách http://vodafone360.com/cs tam se taky dají synchronizovat kontakty. Tuto službu jsem využila, jak jsem potřebovala dostat ze starého SE kontakty do iPhone. Mezi dvěma iPhony to taky bude fungovat.
Pak jako další možnost je služba od vodafone people sync. Musíš se registrovat na jejich stránkách http://vodafone360.com/cs tam se taky dají synchronizovat kontakty. Tuto službu jsem využila, jak jsem potřebovala dostat ze starého SE kontakty do iPhone. Mezi dvěma iPhony to taky bude fungovat.
Kebyže sa tam registrujem .. a uš to idem synchronyzovať tak mam dat outlook,google contatcs albo čo ? ...
-
- Moderatorka fóra
Jak se tam registruješ, tak kontakty synchronizuješ s jejich serverem, tedy přímo s těmi stránkami, kde se zaregistruješ. V iTunes si pak najdi aplikaci People sync. Stáhni ji z app store a nainstaluj v iPhone.
Po registraci na té stránce ti pak dá nastavení, že co máš za mobil a vlastně tě bude navigovat dále, co máš dělat.
Po registraci na té stránce ti pak dá nastavení, že co máš za mobil a vlastně tě bude navigovat dále, co máš dělat.
Oukey ja to skusim .. ak to nepojde tak sa ešte ozvem
-
- Moderatorka fóra
Jasně, však dej vědět, jak jsi dopadl.
Jo, potom ten People sync musíš nainstalovat i na druhém iPhone a tam taky zesynchronizovat kontakty pod tím účtem registrovaným.
Jo, potom ten People sync musíš nainstalovat i na druhém iPhone a tam taky zesynchronizovat kontakty pod tím účtem registrovaným.
akosik mi to nejde .. nejde to neako jednoduchšie urobyť ??
-
- Moderatorka fóra
Přes gmail to jde.
-
- Moderatorka fóra