Apple žádá o patent na vzdálené zablokování....
Pravidla fóra
Vytvárajte len vlákna určené na informovanie o novinkách okolo Apple, iOS a podobne. Všetky ostatné témy, neaktuálne alebo vymyslené informácie či žiadosti o pomoc sem nepatria.
Vytvárajte len vlákna určené na informovanie o novinkách okolo Apple, iOS a podobne. Všetky ostatné témy, neaktuálne alebo vymyslené informácie či žiadosti o pomoc sem nepatria.
Re: Apple žádá o patent na vzdálené zablokování....
bez jb tažko .. ja som zavisli na app z cydie , však net by som bez extreme wifi v triede ani nechytil ... ja potrebujem cydiu :-/
-
- Mírně pokročilý
Nechtěl jsem takovýhle reakce a zbytečně se dohadovat. Jíst jabloň je právě to dobrý, právě proto, žes ji celou nesnědl, máš možnost objevovat pořád to nové , pěkně po kouskách. Nechte to bejt, ale zbytečně se nenavážejte do lidí, co JB chtěj, a budou ho dělat pořád, do té doby co půjde, už jenom proto, že na Cydii vycházejí pořád jiné a nové věci, z kterých si sám Apple bere příklad nebo si myslíš, že kdyby JB neexistoval, Apple by přišel na to, že lidem zrovna chybí procenta u baterky nebo pozadí na plochu? Třeba příště přijde na to, že by mohl udělat i plnohodnotný bluetooth, ale určitě si příklad z nějaké ibluenova neveme. Je to každého čistě individuální věc. Ale nebýt jailbreaku, tak Apple absolutně neví, jak na IP vylepšit spoustu věcí.Dejte mi za pravdu 

iPhone 5 Black 16Gb, CZ VF, iOS 7
iPhone 3G Whited00r 7 JB
SM-N9005 Note 3 32 Gb
Nejsem zaujatý proti žádné platformě
iPhone 3G Whited00r 7 JB
SM-N9005 Note 3 32 Gb
Nejsem zaujatý proti žádné platformě
-
- Starý pes fóra :)
trošku už OT nie ?
"nově objevovat po kouskách" - jojo a 90% objevitelu začína new topic HELP - ano aj WM som tak niekedy ale už ma to prestalo baviť,pod autom tiež neležíš stále aby šlo
a k tomu plnohodnotnému Blutut
kamošky si chceli poslať pesničku 3,5Mb jedna N5230 druha XperiaX8
vypil som 2 pivá kým ten porod skončil , ale mohli si púšťať GAGU obe naraz a mne robiť nervy
a v USA a Kanade to je normál (mam tu na stole Motorolu StarTac z Kanady),že telefon ma pridelene číslo kupite a voláte.
aj by som dal LOCK už sa tu preberajú bludy
"nově objevovat po kouskách" - jojo a 90% objevitelu začína new topic HELP - ano aj WM som tak niekedy ale už ma to prestalo baviť,pod autom tiež neležíš stále aby šlo
a k tomu plnohodnotnému Blutut

kamošky si chceli poslať pesničku 3,5Mb jedna N5230 druha XperiaX8
vypil som 2 pivá kým ten porod skončil , ale mohli si púšťať GAGU obe naraz a mne robiť nervy
a v USA a Kanade to je normál (mam tu na stole Motorolu StarTac z Kanady),že telefon ma pridelene číslo kupite a voláte.
aj by som dal LOCK už sa tu preberajú bludy
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB
iPhone 5 16GB
-
- Moderatorka fóra
Jsem též toho názoru, dokud se neobjeví nové informace zaručené, do té doby bude toto téma zamknuté. O přesvědčování JB neJB bylo tady na to ostatních témat dost. Každý se zařídí dle svého, není potřeba hustit do ostatních a vysvětlovat jim, na co má to anebo tamto.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.