v com je chudak? preco ho lutujes? vysvetli mi to obsirnejsie.
Naviac jeho obhajoba je detinsky infantilna v zmysle:
Sud s vrahom rodicov, na konci vyzvu sudeneho aby oslovil sud a on zacne: Prosim cteny sud o zhovievavost pretoze som nedavno prisiel o oboch rodicov a som uplna sirota.
Ak Apple NECHCE uviest biely iPhone, tak ma dovod. Nie ze by to zrejme nedokazal, kedze EVIDENTNE ten zlodej ich kradol z fabriky, ktora ich pre Apple vyrabala. Ja si myslim, ze sa rozkradali serie, ktorych kvalita sa nasledne testovala PREDTYM, nez by sa Apple rozhodol, ze je to ok a moze to ist do predaja.
Osobne by som nemal nic proti a aj
iste sympatie, keby chalanisko naprojektoval zamenu krytov, zorganizoval vyrobu a predaj.
Ale toto je zlodejina, a naviac bol proste ucastnikom organizovaneho zlocinu. Vedome, ci nevedome... Ake sympatie sakra.
Nevedomost? Ze len suflikoval veci, ktore predavali ini inde? A co? Ak sa odhodlas na nejaky biznis model spocivajuci - ja niekde kupim a inde predam, tak musis mat osefovane aj to, ci predmet predaja nie je niecim zlym zatazeny. Ak si hlupak, a neurobis to, tak sa necuduj a hlavne preco ho lutovat?
Skutocne je to TAKTO jednoduche.
Predstavte si iny pripad, ktory sa casto deje a aj na tomto fore sa o tom dopocujeme:
hlupak kupi na inzerat od podvodnikov akoze iphone. da sa nimi odrbat az tak, ze ich kupi aj desat akoze "fuha to je cena, kupim viac a predam a tak sa nabalim, ze ten moj budem mat zadarmo". dojde mu balicek a tam desat cinskych falzov. tak sa rozhodne, nasraty na svoju idiociu, ze sa vyhoji, zajde na bazos, hyperinzerciu a vacsi idioti aj na aukro a inzeruje "iphone" aby nachytal dalsich blbcov. Pretoze tusi, ze ak sa dal on, musia byt aj ini blbci.
Pre mna je to rovnaky typ podvodov.
Chlapik s bielymi krytmi iphone 4 sa tvaril ako seriozny predajca a pritom predaval pochybny tovar (staci pochybny povod).
Pochybny povod tovaru naozaj staci k tomu, aby som ho nelutoval> ak ti niekto vedome ci nevedome preda kradnuty tovar, vies, co sa stane? prides on a peniaze naspat nedostanes. Prinajlepsom ta neobvinia z toho, ze si kupoval kradnuty tovar a stal sa tak ucastnikom trestneho cinu
Souhlas a amen. MG