iOS 4.2.1 pre iPad/iPhone/Touch DOSTUPNY!
Pravidla fóra
Vytvárajte len vlákna určené na informovanie o novinkách okolo Apple, iOS a podobne. Všetky ostatné témy, neaktuálne alebo vymyslené informácie či žiadosti o pomoc sem nepatria.
Vytvárajte len vlákna určené na informovanie o novinkách okolo Apple, iOS a podobne. Všetky ostatné témy, neaktuálne alebo vymyslené informácie či žiadosti o pomoc sem nepatria.
Re: iOS 4.2.1 pre iPad/iPhone/Touch DOSTUPNY!
Pokud nemáš černý dovoz, tak ok. Jinak se Ti může zablokovat 

-
- Host
Tak iPad upgrade proběhl zcela bez problémů na první pokus. Vše OK.
iPhone 4 (iTunes 10.1 - OSX 10.6.5) končí stále na chybě 1013
Vyzkoušel jsem restart iMaca, všechny USB porty a stále to samé.
iPhone 4 oficiální nákup od O2, žádný JB, takže chyba někde mimo můj dosah.
Takže s upgradem ještě opatrně.
Takže vyřešeno:
- ruční smazání upgradu z knihovny iTunes
- restart iTunes
- probuzení iPhone pomocí RecBoot
- znovu stažení upgradu a restore
iPhone 4 (iTunes 10.1 - OSX 10.6.5) končí stále na chybě 1013
Vyzkoušel jsem restart iMaca, všechny USB porty a stále to samé.
iPhone 4 oficiální nákup od O2, žádný JB, takže chyba někde mimo můj dosah.
Takže s upgradem ještě opatrně.
Takže vyřešeno:
- ruční smazání upgradu z knihovny iTunes
- restart iTunes
- probuzení iPhone pomocí RecBoot
- znovu stažení upgradu a restore
iPhone 6 128GB | iPad mini 64GB | MBA i5 1.7GHz + OWC Aura Pro Express 480 GB SSD | iMac 27 i7 2.8GHz 2TB+ Mercury PRO SSD 480 GB + Magic Trackpad + Wireless keyboard + Mobee Magic Numpad, Magic Charger, Magic Bar | Airport Extreme, Time Capsule 2TB,
-
- Host
Takze po par hodinach na mojom iPhone 3G 16GB ziadny problem. Ziadne spomalenie, zatial ziadna chyba. Zda sa mi ako keby sa nacitavali aplikacie rychlejsie ale mozno mam trocha volnejsiu pamat x)
EDIT: A mimochodom iTunes 10.1 mi automaticky ponuklo verziu 4.2.1 a nie 4.2. Bezim pod W7 UTM.
EDIT: A mimochodom iTunes 10.1 mi automaticky ponuklo verziu 4.2.1 a nie 4.2. Bezim pod W7 UTM.
iPhone 3G 16GB Black iOS 4.2.1 JB - už jen jako záloha 

- rony
- Klub čistého iOS
rpodhr píše:Skvělá zpráva pro všechny, kteří mají v rodině iPhone 4 i nějaký starší model. Pokud si aktivujete free účet na mobile me v iPhone 4, stačí pak přihlašovací údaje zadat třeba iPhone 3G(S) a máte ho zdarma ve Find my iPhone..!!!! už bych to rval na blog...
SAMOZREJME jedine ak aj ten starsi pristroj bezi na 4.2.1!!! Inak to NEFUNGUJE!
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
-
- Mírně pokročilý
Shark NX píše:No ked to ani zajtra nepojde tak ich asi zastrelim ... Mam od nich Full Account a bol by som rad keby fungoval tak ako kedysi.
Tak to mi taky nešlo, ale stačilo mi kontakty v iPadu vypnout, vybrat smazat z iPadu a pak znovu kontakty v nastavení zapnout, následně se mi do iPadu nasypaly. Už jsem se lekl, že je tam bug

iPhone 6s gold and iPad AIR2 gold and MacBook Pro 13" early 2015 
Když už musím mít mobil, tak ať je to iPhone...

-
- Mírně pokročilý
iOS 4.2.1 pre iPad/iPhone/Touch DOSTUPNY!
Asi hloupá otázka,ale nemám stim zkušenost tak se zeptám.Aktivoval jsem si onu službu Find my iPhone a kdyby se něco stalo"ukradený mobil" jak a kde ho můžu lokalizovat?Je mi jasné že na mapě,neznám však postup nebo na jaké mapě,to musím v kompu do mobilme nebo co?Děkuji z vysvětlení!
MiniBook Lenovo 1.60 GHz Windows 7
Ipad 16 GB WiFi
Macbook Air
Game center:simir77
Twitter: Simir7777
Ipad 16 GB WiFi
Macbook Air
Game center:simir77
Twitter: Simir7777
Kliknutím na Youtube odkaz v Safari se Youtube neotevře, Safari se vypne a iPhone se přepne na lockscreen. Snad je chyba u mě nebo na stránce.
DikyKillingman píše:Tak to mi taky nešlo, ale stačilo mi kontakty v iPadu vypnout, vybrat smazat z iPadu a pak znovu kontakty v nastavení zapnout, následně se mi do iPadu nasypaly. Už jsem se lekl, že je tam bug

V tych zmenach sa pise zvysenie vykonu pri 3G , zbadal niekto rozdiel ?
Rozmyslam ci sa to vobec oplati upgradnut ked mam 4.1 a na 4.2.1 este ani nie je JB... hm... ale zas ani 4.1 este som neJBkol kedze som ho dostal len vcera zo servisu...

Rozmyslam ci sa to vobec oplati upgradnut ked mam 4.1 a na 4.2.1 este ani nie je JB... hm... ale zas ani 4.1 este som neJBkol kedze som ho dostal len vcera zo servisu...

Je tam urcite zrychlenie. Samotny system sa uz asi nema kam zrychlovat, ale aplikacie sa trochu rychlejsie nacitavaju.
Akurat ked rozmiestnujes ikonky, tak po potvrdeni HB nereaguje asi 1,5s ... Ale to robi aj na iP4.
Akurat ked rozmiestnujes ikonky, tak po potvrdeni HB nereaguje asi 1,5s ... Ale to robi aj na iP4.
- rony
- Klub čistého iOS
napr. na inom zariadeni sa prihlasis do mobileme alebo do aplikacie findmyiphone a tam vidis zoznam svojich devices pod tym uctom, ktorym sa prihlasis.
cez web, cez aplikaciu a pod. cize napr. https://me.com/find/
cez web, cez aplikaciu a pod. cize napr. https://me.com/find/
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
-
- Mírně pokročilý
nový tóny v SMS nemám a hledání ve webovkách taky ne ! velikost iOS 422 MB iPhone 3GS
-
- iPhone guru
Nove sms tony ma len iP 4, a nejaky velky mas ten balik, nie? Original bol tusim 410mb. Hladanie v safari je cez google ci ten bocny vyhladavac vedla adresy stranky
iOS 4.2.1 iP 3gs

iOS 4.2.1 iP 3gs

-
- iPhone expert
Já nevim, ale mě přijde, že na 3Gčku je rychlejší otevírání zpráv a znatelně rychlejší otevírání nastavení. 

iPhone 5S 32GB Black - iOS8 - nonJB
iPhone 5 16GB Black - iOS8 - nonJB
MacBook White (late) 2008 - Snow Leopard 10.6.8
iPad 3 16GB - iOS 5.1.1 - JB
iPhone 3GS 32GB Black - iOS 6 - nonJB
2x iPhone 4S 16GB White - iOS 6 - nonJB
iPhone 5 16GB Black - iOS8 - nonJB
MacBook White (late) 2008 - Snow Leopard 10.6.8
Když se updatuje baseband, jak se da tedy aktualizovat na 4.2 kdyz budu chtit baseband zachovat? cekat na sn0wbreeze?
-
- Moderator fóra
ano, cekat !
-
- Moderator fóra
Píšete tedy že by to melo byt na 3G rychlejsí, no to by snad byl důvod proč updatovat. Pripadne jeste napiste postrehy na 3Gčku. Aby to nebylo jen subjektivní. Na te wiki je sice 3G performance, ale kdo ví. Nerad bych aby mi zase bezduvodne po updatu FW prestala fungovat treba wifi
)

...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
-
- Starý pes fóra :)
osobne si tiez myslim, ze je 4.2.1 s rychlostou na 3G o dost lepsie avsak minuly tyzden som nahodil 3.1.3 avsak na ten fw to rychlostou bohuzial nema
iPhone 6S gold 64GB iOS 9.3.5 - no jailbreak
iPhone 4S white 16GB iOS 7.1.2 - no jailbreak
-
- Sponzor 2014
Nedopatrali ste sa niekto k zoznamu podporovanych wifi tlaciarni novou funkciou airprint ? Diky 

MB Pro mid 2010 13" C2D 2.4 GHz, 8GB RAM
iPad Black Wifi, 3rd, 32GB
iPhone 5 white, 64GB
iPad Black Wifi, 3rd, 32GB
iPhone 5 white, 64GB
-
10s google http://support.apple.com/kb/HT4356
-
- Moderator fóra
matouch350 píše:Tvosi: Tak jasný, ale to, že se mi ztratil mobil si všimnu během 5ti minut a ne během 5 dnů, takže si myslím, že tomu komu nebude osud Jeho iPhone lhostejný si sežene co možná nejrychleji připojení na net a iPhone si lokalizuje. Aspoň já bych to tak udělalA pochybuju, že zloděj nebo nálezce poletí okamžitě někam s připojením a bude restorovat iPhone
Chvilku mu to potrvá
Nemyslíš?
Edit: Ta služba mi příjde jako dobrá vychytávka a určitě to není k ničemu a je mi líto, že nešlape na mém 3GS, doufám, že se to podaří nějak obelstít hackerům.
tak ono staci ten telefon vypnout a je to ne?

-
- iPhone guru
OT:
Inak to mobileme je nejake divne, nie? Skusil som ten 60denny trial, a telefon lokalizuje nadherne. Kontakty mi nezosynchronizovalo a ked som zrusil mobileme v iphone, a kontakty som ponechal, mal som v mobile zlucene kontakty a samozrejme po dvoch...
Potom som cez itunes obnovil kontakty do povodneho stavu, cize som bol rad.
Zasa som skusal zosynchronizovat s mobileme na pc a nic mi tam nedalo. V mobile kontakty boli, no na stranke mobileme nie. Dal som potom zasa vymazat kontakty z mobileme a tak aby sa mi zasa nezdvojili, a bum... vsetky vymazalo a telefon ostal cisty... Ale zalohu mam cize zasa obnova cez itunes...
Nechal som kontakty tak a skusal teda email. V telefone funguje, no na stranke mobileme mi pise ze je nedostupny ci nieco take... Jedine co fungovalo bol kalendar a find iphone. Dost zvlastne no...
Inak to mobileme je nejake divne, nie? Skusil som ten 60denny trial, a telefon lokalizuje nadherne. Kontakty mi nezosynchronizovalo a ked som zrusil mobileme v iphone, a kontakty som ponechal, mal som v mobile zlucene kontakty a samozrejme po dvoch...
Zasa som skusal zosynchronizovat s mobileme na pc a nic mi tam nedalo. V mobile kontakty boli, no na stranke mobileme nie. Dal som potom zasa vymazat kontakty z mobileme a tak aby sa mi zasa nezdvojili, a bum... vsetky vymazalo a telefon ostal cisty... Ale zalohu mam cize zasa obnova cez itunes...
Nechal som kontakty tak a skusal teda email. V telefone funguje, no na stranke mobileme mi pise ze je nedostupny ci nieco take... Jedine co fungovalo bol kalendar a find iphone. Dost zvlastne no...
-
tvosi píše:tak ono staci ten telefon vypnout a je to ne?
Teoreticky ho ani nemusí vypínat, stačí přejít do módu letadlo

-
- Moderator fóra
dodulo píše:10s google http://support.apple.com/kb/HT4356
Tak to je hodně slabý, když to podporuje tak málo tiskáren.
Mám doma rok starou HP barevnou laserovou tiskárnu za dost peněz a myslel jsem, že budu v klidu tisknout, a ono nic.

takze podla toho co tu citam tak na 3g je poznat nejake zrychlenie. to je pre mna dolezite ... asi dam update na 4.2.1 ...
@ pistak Je to len nejaky docasny problem. Od uvedenia 3.1.3 som v MobileMe sluzbe a doteraz som nemal jediny problem. Asi nezvladaju ten napor ludi s Free Uctami ktory skusaju vsetko mozne.
xslide píše:
Tak to je hodně slabý, když to podporuje tak málo tiskáren. Mám doma rok starou HP barevnou laserovou tiskárnu za dost peněz a myslel jsem, že budu v klidu tisknout, a ono nic.
Někde na netu je článek, kde jsou 3 (fishe) možnosti jak tisknout... je tam i rozjetí tisku s jinýma tiskárnama.
-
- Klub čistého iOS
pistak píše:OT:
Presne tá istá skúsenosť. S kontaktami, mailom, kalendárom aj lokalizáciou. Ale keďže sa mi s tým teraz nechce hrať, tak som účet zrušil a skúsim to zase za nejaký čas, snáď ten nápor opadne.
-
- Host
Může mi někdo s ip4 prosím potvrdit že tam má nové zvuky pro sms? Děkuju
-
Podle toho co tam čtu tak si už budu moc posílat fotky přes Bluetooth i s jinými telefony ?
-
urcite nie
iPad a iPhone 3GS wifi problem!!!! Odpaja od wifi siete...
OLD APPLE TV IS NOT SUPPORTED IN AIRPLAY!!!! to ma fakt dojalo, uz to v apple prehanaju...
OLD APPLE TV IS NOT SUPPORTED IN AIRPLAY!!!! to ma fakt dojalo, uz to v apple prehanaju...
-
- Mírně pokročilý
Vymen router!
Mel jsem Belkin a samy problemy, odpojovalo me to od wifi, neustale nabihalo 3G spojeni. Tedka mam na chvili Asus a chodi uplne v klidu, cekam na airport extreme
Mel jsem Belkin a samy problemy, odpojovalo me to od wifi, neustale nabihalo 3G spojeni. Tedka mam na chvili Asus a chodi uplne v klidu, cekam na airport extreme

iPhone 6s gold and iPad AIR2 gold and MacBook Pro 13" early 2015 

-
- iPhone expert
No to mne teda dojalo ze nove SMS zvuky jsou jen pro ip4
))).

---
iPhone 7
iPad Mini Retina / iPad Pro 9.7" + Apple Pencil
Macbook Pro 13" 2017
iMac 21.5" late 2012
Apple Watch 3 Sport 42mm
iPhone 7
iPad Mini Retina / iPad Pro 9.7" + Apple Pencil
Macbook Pro 13" 2017
iMac 21.5" late 2012
Apple Watch 3 Sport 42mm
-
- Host
Mě ještě víc! Podporu pro sms tóny ke kontaktům tam dají a 17 tónů je pro ně problém. Tohle je peklo chápu že nechtějí podporovat stará zařízení ale 17 tónů a find my iphone je snad tak velkej problém? 

Killingman píše:Vymen router!
Ono neodpoji od wifi, idevice ostane pripojene v sieti, ale nejde net... To je problem ios...
-
- Host
Nevite, proc kdyz dam updatovat svuj iPhone 4, tak mi tak v pulce vyskoci error 1013,skoci to do recovery mode, a když dám restore, tak se mi udela to same. Nevite kde delam chybu?
-
skus si stiahnuť recboot
exit recovery
exit recovery
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB
iPhone 5 16GB
-
- Host
DD_ píše:No to mne teda dojalo ze nove SMS zvuky jsou jen pro ip4))).
Věř mi, že jsi o nic nepřišel. Není tam ani jeden použitelný zvuk...