Uprava hudby - tvorba podkladu
-
- Host
Uprava hudby - tvorba podkladu
Chcel by som niekoho poprosiť, kto vie dobre robiť s hudbou, či by mi vedel spraviť s pesničky len čisto podklad (inštrumentalku, bez textu).
Ak sa niekto ochotny najde, tak postem link na YT s pesničkamy.
Ak je toto warez, tak vopred sa ospravdlňujem.
Ďakujem vopred, za akukoľvek radu/pomoc.
Ak sa niekto ochotny najde, tak postem link na YT s pesničkamy.
Ak je toto warez, tak vopred sa ospravdlňujem.
Ďakujem vopred, za akukoľvek radu/pomoc.
-
- iPhone expert
Re: Uprava hudby - tvorba podkladu
Kdo tohle dokáže, může se nechat zaměstnat v nejlepších hudebních studiích na světě
Song je směs frekvenci, které když už máš v sobě, nikdy nerozdělíš.
Lze hlas potlačit různými filtry, ale to už ztratíš i na kvalitě hudby.
Song je směs frekvenci, které když už máš v sobě, nikdy nerozdělíš.
Lze hlas potlačit různými filtry, ale to už ztratíš i na kvalitě hudby.
-
- Host
Takže môžem na to zabudnuť??
Hľadal som na nete tie inštrumentalky, no bezvysledne. A v hudbe a v jej uprave nemam vôbec prehľad.
Hľadal som na nete tie inštrumentalky, no bezvysledne. A v hudbe a v jej uprave nemam vôbec prehľad.
- rony
- Klub čistého iOS
Mozes to urobit len tak, ze to nahras vsetko znova.
Alebo skus zhanat karaoke verzie znamych odrhovaciek.
zaznam pesnicky je nieco ako ked zmiesas modru, zelenu, cervenu, ciernu a bielu farbu dokopy a potom za nami prides, ze chces dat prec tu bielu. uz rozumies?
kolko mas rokov, ze ta to nenapadlo? s hudobnym sluchom ci vzdelanim to prilis spolocne nema.
zhanaj si karaoke verzie - ak existuju zrovna tie, ktore si si vysnival tak mas jackpot.
Alebo skus zhanat karaoke verzie znamych odrhovaciek.
zaznam pesnicky je nieco ako ked zmiesas modru, zelenu, cervenu, ciernu a bielu farbu dokopy a potom za nami prides, ze chces dat prec tu bielu. uz rozumies?
kolko mas rokov, ze ta to nenapadlo? s hudobnym sluchom ci vzdelanim to prilis spolocne nema.
zhanaj si karaoke verzie - ak existuju zrovna tie, ktore si si vysnival tak mas jackpot.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
-
- iPhone expert
rony píše:zaznam pesnicky je nieco ako ked zmiesas modru, zelenu, cervenu, ciernu a bielu farbu dokopy a potom za nami prides, ze chces dat prec tu bielu.
kráásně napsáno
přesně jak píše rony, hledej "accapela", instrumentálky, karaoke, popř. napiš přímo autorovi třeba Ti hudbu poskytne
-
- Host
Fúúú... Zhaňať karaoke verziu k tomuto http://www.youtube.com/watch?v=6jeqB_LCWq4
rony: Myslel som, že na upravu hudby existuje všeličo, napr. aj niečo, čo by dokazalo spraviť aj moju žiadosť.
Ale okey, beriem to. Nechajme to už tak, mam to patrične vysvetlene.
Možte to zamknuť, aby tu nevznikla nejaka OT debata.
rony: Myslel som, že na upravu hudby existuje všeličo, napr. aj niečo, čo by dokazalo spraviť aj moju žiadosť.
Ale okey, beriem to. Nechajme to už tak, mam to patrične vysvetlene.
Možte to zamknuť, aby tu nevznikla nejaka OT debata.
-
- Senior uživatel
Hledej profesionální midisoubory firem MIDI HITS a HIT BIT.
Ve skladbě je možné vypnout jakoukoli stopu a při použití s profi klávesami nebo zvukovým modulem, skoro nepoznáš rozdíl s originálním CD.
Edit: Tu odrhovačku z YouTube na "tři akordy" by měl vyloudit každý samohrajkář se samohrajkou (klávesami s automatickým doprovodem).
Ve skladbě je možné vypnout jakoukoli stopu a při použití s profi klávesami nebo zvukovým modulem, skoro nepoznáš rozdíl s originálním CD.
Edit: Tu odrhovačku z YouTube na "tři akordy" by měl vyloudit každý samohrajkář se samohrajkou (klávesami s automatickým doprovodem).
Fruity Loops Studio contact my,janiss1990@azet.sk