Získani informace z SMS
-
- Senior uživatel
Získani informace z SMS
Mate nekdo zkusenost s prijmutim SMS od nekoho z ICQ? Dnes mi poslala dcera SMSku a v "normalnim telefonu" by melo stacit kliknout na odkaz v ni a tim ji zaroven odpovedet. Bohuzel bublina v Iphonu toto neumoznuje. Da se to bejit nejakym tim nahradnim SMS programem? Zkusel jsem pres weTool, ale tam ten odkaz neni aktivni.
-
- Senior uživatel
Re: Získani informace z SMS
tomu nerozumim....jak ti to funguje? Me kdyz prijde SMS tak ta bublina je neaktivni a muzu bouchat do displeje jak jen chci.
Nemohl jsem najít lepší téma, tak to zkusím tady.
Vůbec mi nejde zvuk SMS. SMS chodí, ale neohlašují se. Zkoušel jsem reset všech nastavení, ale nic. Neví si s tím někdo rady??
Děkuji za rady.
Vůbec mi nejde zvuk SMS. SMS chodí, ale neohlašují se. Zkoušel jsem reset všech nastavení, ale nic. Neví si s tím někdo rady??
Děkuji za rady.
- rony
- Klub čistého iOS
ake programy si instaloval?
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
rony: Mám SwirlyMMS, Snapture, Apollo, MxTube, iSMS, iDial, Mobile Finder, SysInfo, Touchpad, Pysl, Insomnia, PocketTouch, Converter, NetServices, Mobile TextEdit, Tevee, Guitarist, weTool, XLaunch, Poof, Summerboard a pár her.
-
- Senior uživatel
pratele, nerad bych, aby bylo zakecano moje tema-muj problem. Muzete mi tey rici, co je spatne kdyz nemohu z SMS dostat udaje (napr ani tel.cislo) a pritom jsem od nekolika lidi slysel ze to mozne je?
-
- patron iPhone.cz
Telefonní číslo ze SMS získávám tím, že na něj kliknu a hovor hned ukončím. Pak v "Telefonu" v záložce "Hovory" najdu toto číslo a uložím. Číslo v SMS ale asi musí být bez mezer.
- rony
- Klub čistého iOS
caesar: jedine TIE UDAJE, ktore sa ti zobrazia PODCIARKNUTE. Ved si to odskusaj a posli cisla v roznych formatoch napr. +420666111333 a podobne a uvidis, ze tieto cisla identifikuje ako t.c.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
-
- Senior uživatel
No malo kdo mi posila cislo v mezinarodnim formatu. Navic tu bylo receno, ze funguje i ten odkaz z ICQ, coz mi opravdu nejde.
-
- patron iPhone.cz
V odpovědi od ronyho je uvedeno v "různých formátech", čili nikoliv pouze v mezinárodním formátu. Mě se takto "vysvítí" i zaslané číslo bank. účtu
U mě se ale podobný problém vyskytl při používání právě programu na klienta ICQ (Skype, AIM atd.). Po přijetí první zprávy (z ICQ) přestal fungovat iLOG i SMSD. Ve finále i základní SMS. Vždy po přijetí SMS mi tyto programy "spadly" a v iLOG byly seznamy pouze volání. Pomohlo až odinstalování Mobile chatu a oprava přístupových práv.
U mě se ale podobný problém vyskytl při používání právě programu na klienta ICQ (Skype, AIM atd.). Po přijetí první zprávy (z ICQ) přestal fungovat iLOG i SMSD. Ve finále i základní SMS. Vždy po přijetí SMS mi tyto programy "spadly" a v iLOG byly seznamy pouze volání. Pomohlo až odinstalování Mobile chatu a oprava přístupových práv.
-
- patron iPhone.cz
Petros píše:rony: Mám SwirlyMMS, Snapture, Apollo, MxTube, iSMS, iDial, Mobile Finder, SysInfo, Touchpad, Pysl, Insomnia, PocketTouch, Converter, NetServices, Mobile TextEdit, Tevee, Guitarist, weTool, XLaunch, Poof, Summerboard a pár her.
Způsobuje ti to Pysl, nesčetněkrát probíráno zde na foru, stačí pročítat a mohl si dávno po problémech.
Ja to tiez tipujem na Pysl, mne pokazil napr. pocitanie neprecitanych SMS a missed calls. Po odinstalovani Pyslu je vsetko v poriadku, skus to. Aj ked absencia Pyslu moze sposobit katastrofu v rodine
scorpi píše:Petros píše:rony: Mám SwirlyMMS, Snapture, Apollo, MxTube, iSMS, iDial, Mobile Finder, SysInfo, Touchpad, Pysl, Insomnia, PocketTouch, Converter, NetServices, Mobile TextEdit, Tevee, Guitarist, weTool, XLaunch, Poof, Summerboard a pár her.
Způsobuje ti to Pysl, nesčetněkrát probíráno zde na foru, stačí pročítat a mohl si dávno po problémech.
Pokud vam smskou nekdo posila cislo a chce aby slo ulozit a nasledne pouzit musi byt ve formatu "+420123456789" vcetne uvozovek! Potom je cislo modre a podtrzene a lze s nim pracovat.
-
- Administrator
někde jsme to už řešili jediné co stad nefungovalo byl tvar 111 111111 jinak to lze běžně užívat
.
.
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.
-
- Starý pes fóra :)
Moja skúsenosť.
Uvodzovky určite netreba.
Mne ak niekto pošle číslo v SK tvare, napr. 026492586 tak ho mám v SMSke podčiarknuté a je zvýraznené modrou farbou.
Potom stačí na číslo už iba kliknúť a ďalej s ním pracovať.
Uvodzovky určite netreba.
Mne ak niekto pošle číslo v SK tvare, napr. 026492586 tak ho mám v SMSke podčiarknuté a je zvýraznené modrou farbou.
Potom stačí na číslo už iba kliknúť a ďalej s ním pracovať.
iPhone X space gray 64 GB,
Apple Watch 44mm space gray,
MacBook white 2.1GHz, OS X Lion 10.7.5
iPhone.cz
Apple Watch 44mm space gray,
MacBook white 2.1GHz, OS X Lion 10.7.5
iPhone.cz