iTunes error 42032
Re: iTunes error 42032
Nikdy jsem jiný, než originální nepoužil, takže tím to nebude. Bude to vylká náhoda.
-
- Senior uživatel
Špatná zpráva:
Apple podle všeho definitivně přestalo podporovat Windows XP.
WinXP a Visty nejsou podporovány ani v bootcampu OS X 10.6.6
http://superapple.cz/2011/01/boot-camp-nepodporuje-windows-xp-a-vista/
Apple podle všeho definitivně přestalo podporovat Windows XP.
WinXP a Visty nejsou podporovány ani v bootcampu OS X 10.6.6
http://superapple.cz/2011/01/boot-camp-nepodporuje-windows-xp-a-vista/
Tak tohle je poslední kapka!!!! iPhone sem si kupoval s tím, že budu mít jej, a windowsy, ale tohle už fakt ne. To co mám teď dělat s telefonem, kterej nejde připojit k PC? Co sakra? Prodat ho? To jsem ho nemusel ani kupovat!!! Ať už neserou, proč ho nepodporují sakra, napíšu jím snad na podporu, nebo už fakt nevím.
-
- Senior uživatel
Mám Macbook, takže se s tím vyrovnám.
Ale pro spoustu lidí, kteří mají počítače s Windows XP a nemají možnost si honem koupit Windows7 nebo rovnou nový komp, to bude dost nepřijemné.
iPhone 3G se tímhle krokem stává prakticky neprodejný, protože případný kupec takhle "starého" telefonu bude mít spíš starší komp se "starým" WinXP.
Ale pro spoustu lidí, kteří mají počítače s Windows XP a nemají možnost si honem koupit Windows7 nebo rovnou nový komp, to bude dost nepřijemné.
iPhone 3G se tímhle krokem stává prakticky neprodejný, protože případný kupec takhle "starého" telefonu bude mít spíš starší komp se "starým" WinXP.
-
- Mírně pokročilý
Řekl bych, že to nemá nic společného s iPhonem a jeho synchronizací s XP
No, ono koupit si Win 7 by nebyl problém, ale nemám herní mašinu, a počítač je nezvládne, nevidím důvod, proč zrušit podporu. Proč nepodporují 3, když vyjde, já nevím, Windows 8, tak OK, ale proč?
//GIL: To je mi jasné, ale proč tu podporu zruší?!?
//GIL: To je mi jasné, ale proč tu podporu zruší?!?
-
- Mírně pokročilý
Přečti si nejdřív co ruší a pak se rozčiluj, tebe se to netýká
Hm, četl jsem to i ze začátku, asi sem něco přehlídl, každopádně, ohledně erroru jim napíši.
-
- Senior uživatel
Gil:
V iTunes pro WinXP je chyba 42032, která znemožňuje bezproblémovou synchronizaci aplikací (v některých případech může dokonce o aplikace přijít).
Chtěl jsem si koupit iPhone5 a starý iPhone3 prodat za nějakou směšnou částku. Člověk který by si chtěl kupovat takovýhle telefon s velkou pravděpodobností nebude mít doma nový komp s Windows7 a proto bude mít problémy s chybou 42032 - takže i kdybych toho člověka přesvědčil a iPhone mu prodal, tak bych ho vlastně podvedl a poškodil. A na to žaludek opravdu nemám ...
V iTunes pro WinXP je chyba 42032, která znemožňuje bezproblémovou synchronizaci aplikací (v některých případech může dokonce o aplikace přijít).
Chtěl jsem si koupit iPhone5 a starý iPhone3 prodat za nějakou směšnou částku. Člověk který by si chtěl kupovat takovýhle telefon s velkou pravděpodobností nebude mít doma nový komp s Windows7 a proto bude mít problémy s chybou 42032 - takže i kdybych toho člověka přesvědčil a iPhone mu prodal, tak bych ho vlastně podvedl a poškodil. A na to žaludek opravdu nemám ...
Naposledy upravil(a) Jirkus dne čtv led 20, 2011 8:14 pm, celkem upraveno 2 x.
Nuže, já doufám, že s tím něco vymyslí.
Buď oni, nebo my, momentálně sbírám korunky na nový počítač, a na něm bych již W7 chtěl. Aspoň rok by tu podporu ještě mohli udržet.
Buď oni, nebo my, momentálně sbírám korunky na nový počítač, a na něm bych již W7 chtěl. Aspoň rok by tu podporu ještě mohli udržet.
-
- Senior uživatel
Taky je tu varianta, že žádná nová verze iTunes pro Windows XP už nebude ...
-
- Mírně pokročilý
Jirkus píše:Gil:
V iTunes pro WinXP je chyba 42032, která znemožňuje bezproblémocou synchronizaci aplikací (v některých případech může dokonce o apllikace přijít).
Sám se v 42032 hrabu, tak že je to celkem zbytečné opakovat.
Jen jsem reagoval na to, že článek, na který jsi dal odkaz, nemá nic společného s tím, že iVěci nepůjdou synchronizova s XP nebo Vistou jak se ovce rozčilovala.
Jen tak OT, jsem on, ale to nevadí. (:)) Každopádně, to, co k tomu napsal, Jirkus, tak to vyznělo tak, že nebude, a když sem to četl poprvé, asi sem něco přeskočil. Každopádně, nová verze by být měla, alespoň v to doufám, protože iPhone 4 by podporovat měli, a to co používají jejich majitelé za OS, by jim mělo být celkem jedno, psal jsem na Apple podporu s tím, jestli je budou dále podporovat, tak uvidíme.
Odpověděli mi s tím, že mám řešit zde: http://support.apple.com/kb/TS1277
-
- iPhone expert
Možná se v budoucnu bude říkat jak je Apple geniální,
protože zrušil disketové mechaniky, pak cd/dvd, pak že zrušil SIM karty a že zrušil i Win XP ;D
protože zrušil disketové mechaniky, pak cd/dvd, pak že zrušil SIM karty a že zrušil i Win XP ;D
Poprvdě, když jsem poprvé četl to, že iPhone 4 bude mít microsimky, tak jsem tak trošku víc jsem se smál, a nechápal, proč, a nikde o tom, že by v něm nebylo místo, jsem nečetl. Ovšem podporu bych ještě chvíly pro Win XP chtěl.
Tak pro mě dobrá zpráva, ale stejně sem naštvanej
Nový NTB a win 7 to vyřešily, ale to že na starém PC (jako že zase tak staré není) je mi itunes k ničemu mě vyloženě sejří.
Nový NTB a win 7 to vyřešily, ale to že na starém PC (jako že zase tak staré není) je mi itunes k ničemu mě vyloženě sejří.
Tak jsem preinstaloval na win7 z winXP a jde vsechno jak ma a rychle tak ze chyba je opravdu ve winXP bohuzel.
-
- Mírně pokročilý
iTunes error 42032
Len v XP Cz :-)
Ja uz iTunes pouzivam len na sychronizaciu hudby a videa a na aplikacie pouzivam ten cinsky iPhone PC Suite alebo Cyder (samozrejme na obidve treba mat JB)
-
- Starý pes fóra :)
-
- Moderator fóra
Ano pres telefon, jina moznost neni. Ani nechapu jak lide, prvni stahnou aplikaci do IT, pak syncujou a pak na ni kouknou v mobilu, a pak ji smazou.
Opravdu proč to delat jednoduse když to jde slozite. Já ji vzdy stahnu do mobilu a pokud se mi libi tak ji syncu s itunes, nebo stahnu...
Opravdu proč to delat jednoduse když to jde slozite. Já ji vzdy stahnu do mobilu a pokud se mi libi tak ji syncu s itunes, nebo stahnu...
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
iPhone SE 2022
Přesně, pokud není větší jak zhruba 70 Mb, tak stahuju vždycky přes mobil a wi-fi, ale ty co maj kolem 250 a víc, vždycky přes PC, iPhone by to stahoval věčnost..
-
- Moderator fóra
Iphone je limitovan jen pripojením, takže já jedu na stejne wifi jako na notesu kde mam IT, takže mi to je jedno.
Ale docela se divim neschopnost Applu cokoliv delat s chybou u XP, pochopitelne odstreleni XP Applem je fantasmagorie, XP je mrtvy system a beru to z nadhledem, sám mam už win7 ale bojim se že neco podobneho se Applu podari za 2 roky s win7.
Ale docela se divim neschopnost Applu cokoliv delat s chybou u XP, pochopitelne odstreleni XP Applem je fantasmagorie, XP je mrtvy system a beru to z nadhledem, sám mam už win7 ale bojim se že neco podobneho se Applu podari za 2 roky s win7.
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
No, jenže XP vyřadili po 10 letech, pokud se nepletu, a W7 po 4? Win 7 jsou od 2009, ne?
-
- Moderator fóra
Neber to od doby pocatku prodeje, ale jeste loni se XP legalne prodavalo, takže je to svinarna pro ty uzivatele, ktere jej potrebovali treba kvuli nejakym aplikacim co nemakaji pod novejsim OS atd. Sám je mam na druhem PC ze stejneho důvodu....
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
Ta k jsem prisel o vsechny aplikace. Kaslu na itunes a prechazim na podobnou aplikaci. Poradtel co je nej. Diky. Prisel jsem o aplikaci quickoffice, kde jsem mel dulezite data. Fuck me nasrali
Žádná není, pokud nemáš jb, tak vůnec nic, a jesĺtli jb máš, tak ty, co jsou jsou naprd. Měl jsi zrušit synchronizace.
cicolably píše:A ako tam nakupujes? Hrdino?
OMG, ved si precitaj cely moj prispevok ze na aplikacie pouzivam iPhone PC Suite (cinsky program na PC) a cez ten si davam aplikacie do mobilu (najprv ich vsak stiahnem z netu ale nie cez iTunes).
OMG mas BAN za warez milan2022
Takže Mr. Warezák, u nás pomoc nehledej!
nekomentuj kazdou blbost a radsi nahlasuj prispevky! JH
Příště udělám. Jablečná ovce
nekomentuj kazdou blbost a radsi nahlasuj prispevky! JH
Příště udělám. Jablečná ovce
Marthin píše:Možná se v budoucnu bude říkat jak je Apple geniální,
Já jedu na Win XP Prof., V2002, SP3, pravidelně záplatované a to zcela bez problémů na 100%. Že by byl problém v některých chybějících záplatách??? To by nejspíš potom byl problém neaktualizovaných OS a hlavně nelegálních kopií XP a v tom případě to Apple řešit rozhodně nebude.
Já jedu na Win XP V2002 SP2, a teď se podrž, na legální kopii, a tenhle problém mám. Mám je tam, cojsem si donesl noťas NOVÝ, žádná reinstalace, nic tak, seš si jist, že máš iTunes 10.1?
-
- Mírně pokročilý
manin píše:To by nejspíš potom byl problém neaktualizovaných OS a hlavně nelegálních kopií XP a v tom případě to Apple řešit rozhodně nebude.
V tom problém opravdu není
-
- iPhone expert
Win XP Professional CZ, V2002, SP3, legální, vše aktuální, bez antiviru, bez firewallu.
Asi to tak vidím, že přejdu na W7.
Od doby co studuji VŠ mám jenom legální Win (MSDNAA) .-)
Asi to tak vidím, že přejdu na W7.
Od doby co studuji VŠ mám jenom legální Win (MSDNAA) .-)
Antivir mám AVG 8.5 FREE nebo 9.0, teďkom nevím, kterej je free, firewall zapnutý. Kdyby na to měl PC HW, tak už dávno jedu na W7.
Jablečná ovce píše:... seš si jist, že máš iTunes 10.1?
mám iTunes 10.1.1.4 ... a antivir ESET NOD32, Firewall on
A není u tebe problém právě v SP2??? Ty ač máš legální kopii, nejspíš asi neaktualizuješ a nezáplatuješ, viď? Na jednu stranu bych se tomu nedivil
Ne, mám legální kopii, opravdu, ale nemám internet o rychlosti světla, a tak aktualizace nestahuju, ovšem, to je jen jeden z důvodů, notebook není můj, a nerad bych na něm něco posral. Navíc, problém tady hlásí víc lidí, a i na SP3. Máme ještě jeden počítač, ale ten je dost starý, takže dokuď mám notebook, iTunes na něm nebude.
-
- Mírně pokročilý
Asi před půl hodinou se mi taky zobrazila tahle chyba. Ani restart mi nepomohl. No uvidíme, co se bude dít
- iPhone 5S 16GB - silver - 19.11.2013
-iPhone 4 16GB - black - VÝHRA
- The New iPad 16GB - white + modrý SmartCover - VÝHRA
- iPod Shuffle 4. Gen. 2GB - silver
- reproduktor Jawbone Jambox - black
-
- The New iPad 16GB - white + modrý SmartCover - VÝHRA
- iPod Shuffle 4. Gen. 2GB - silver
- reproduktor Jawbone Jambox - black