Custom iOS 4.2.1 pro iPhone 3G a 3GS [v prvním příspěvku]
-
- Starý pes fóra :)
Re: Custom iOS 4.2.1 pro iPhone 3G a 3GS
@Pepiku jednoduchá volba, první JB pomocí třeba JailbreakMe.com a pak unlock pomocí Uptrasn0w 1.2, které stáhneš z Cydie. Zde je odkaz, který ti napoví víc po vyplnění požadovaných náležitostí. http://jailbreak-me.info/
Noťas, TOSHIBA, Macbook Pro
iPhone 6s space grey 16GB, Apple Store, UK
Operátor T-Mobile, Telefonika O2, Vodafone
iPhone 6s space grey 16GB, Apple Store, UK
Operátor T-Mobile, Telefonika O2, Vodafone
pajcer píše:Aje z USA tak je blokovany na vsetkych inych operatorov ako je ATT... cize aj ked ti siel s Vodafone tak bol tam urobeny JB a nasledne unlock.
Kedze si zjavne spravil upgrade na FW 4.2.1 a mas tam BB 5.15.04 jedina moznost ak ho odblokovat je urobit update BB na iPad 6.15 a potom instal ultrasn0w zo Cydie (bud custom FW ktory ho obsahuje alebo pomocou redsn0w viewtopic.php?f=129&t=37318)
Len upozornim ze ak tam das ten iPad BB nepojde ti skoro urcite GPS a bude sa ti telefon velmi rychlo vybijat a nie je to momentalne vratne spat(ale inak ho mozes pouzivat ako iPod a cakat na lepsi unlock)
.... no a pomůžemi udělat nějaký restore níž 4,1; 4,01....mám shsh zálohy na všechny firmwery
Zdravim,chtěl bych se zeptat dostal jse mi pod ruku apple iphone 3GS 16GB majitel předemnou dělal JB na 4.2.1 neuspěšně, momentálně dělám restore přes redsn0w dělám to podle video návodu a je tam i na custom FW 4.2.1 ale chtěl bych se zeptat jestli mi tam pojede normálně české sítě a telefon bude v českém jazyku, ale to asi né co? po případě co mám dělat dál unlock a cydiu nebo jak prosím radu děkuji předem (prosím nelzobte se pokud jsem tenhle dotaz nepatří:)).)
-
- Moderatorka fóra
Odkud je původně ten iPhone, jsi si jistý, že je blokovaný? Čeština tam bude určitě.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
Jo JB už mam ale chtěl jsem fw 4.2.1 takže asi jedine někaky custom fw teda jestli to chapu dobře
-
- iPhone expert
Tohle je dělaný pro 4.1, že? Já už si to nepamatuju
Ale pokud bys chtěl 4.2.1 musel by se stejným postupem udělat custom pro 4.2.1, protože už tam máš určitě BB z iPadu 

iPhone 5S 32GB Black - iOS8 - nonJB
iPhone 5 16GB Black - iOS8 - nonJB
MacBook White (late) 2008 - Snow Leopard 10.6.8
iPad 3 16GB - iOS 5.1.1 - JB
iPhone 3GS 32GB Black - iOS 6 - nonJB
2x iPhone 4S 16GB White - iOS 6 - nonJB
iPhone 5 16GB Black - iOS8 - nonJB
MacBook White (late) 2008 - Snow Leopard 10.6.8
Metalgirl:
no je to česká distrybuce ale už jsem udělal hroznou věc restore přes redsn0w ale měl jsem si to udělat přes itunes restore na ios 4.2.1 ale to mi házelo chybu 1050 tak sem to udělal přes redsn0w dá se to něak zvratit a napravit děkuji za info
no je to česká distrybuce ale už jsem udělal hroznou věc restore přes redsn0w ale měl jsem si to udělat přes itunes restore na ios 4.2.1 ale to mi házelo chybu 1050 tak sem to udělal přes redsn0w dá se to něak zvratit a napravit děkuji za info
-
- iPhone expert
nic ti nepomoze
aj ked sad nizsi FW tak BB sa dole neda... stale tam bude ten z vyzsej verzie...

Hlemist píše:pajcer píše:Aje z USA tak je blokovany na vsetkych inych operatorov ako je ATT... cize aj ked ti siel s Vodafone tak bol tam urobeny JB a nasledne unlock.
Kedze si zjavne spravil upgrade na FW 4.2.1 a mas tam BB 5.15.04 jedina moznost ak ho odblokovat je urobit update BB na iPad 6.15 a potom instal ultrasn0w zo Cydie (bud custom FW ktory ho obsahuje alebo pomocou redsn0w viewtopic.php?f=129&t=37318)
Len upozornim ze ak tam das ten iPad BB nepojde ti skoro urcite GPS a bude sa ti telefon velmi rychlo vybijat a nie je to momentalne vratne spat(ale inak ho mozes pouzivat ako iPod a cakat na lepsi unlock)
.... no a pomůžemi udělat nějaký restore níž 4,1; 4,01....mám shsh zálohy na všechny firmwery
nástroj: iPhone 6 & iPad air 64GB no jb iOS 10
-
- Moderatorka fóra
DenisKohout píše:Metalgirl:
A ty tam mas iPad BB nebo ne? To je dulezite vedet. Pokud ne, tak v iTunes proved restore na iOS 4.2.1 a pres greenpoison se da znovu provest JB. Pokud je opravdu z ceska, tak neni blokovany na operatory, v cesku se mobily neblokuji.
-
- Host
prosim jak je to stím custom fw když mam 4.0.1 jb přes jailbreak-me a chtěl bych 4.2.1 a nedělal jsem BB ipad děkuji
Metalgirl píše:DenisKohout píše:Metalgirl:
A ty tam mas iPad BB nebo ne? To je dulezite vedet. Pokud ne, tak v iTunes proved restore na iOS 4.2.1 a pres greenpoison se da znovu provest JB. Pokud je opravdu z ceska, tak neni blokovany na operatory, v cesku se mobily neblokuji.
to nevím ano je to česká distrbuce ale chci jsi tam dát ios 4.2.1 a napíše mi to chybu 1015 normál přes DFU mod a nic stále
-
kohut porušuješ všetko čo možeš
stiahni si toto trochu si to preštuduj , načo to je , čítaj a potom niečo rob
stiahni si toto trochu si to preštuduj , načo to je , čítaj a potom niečo rob
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB
iPhone 5 16GB
tak pardon ale mám celkem vážný problem a nemám čas koukat tu na celí forum jestli náhodou jse tohle už někde řešilo nebo tak božeee.....
Vážně tě upozorňuji, že fórum NENÍ technická podpora. Platí tu určitá pravidla. Pokud by byl každý jako ty, tak by se tu nikdo řešení svého problému nedobral! HMD
Vážně tě upozorňuji, že fórum NENÍ technická podpora. Platí tu určitá pravidla. Pokud by byl každý jako ty, tak by se tu nikdo řešení svého problému nedobral! HMD
-
ty nemáš čas ??? tu nemusí mať nikto ochotu,takže váž slová
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB
iPhone 5 16GB
myslím že ten kdo už si tím prošel tak snad vý a dokázal by to rychle vysvětlit v pár krocích,ale snad o tom taky na stránka je ne aby si tu lidi pomáhali ?:D??
-
- Host
hele mužeme Ti tu radit ale to by se to tu psalo vše stále do kola koukni do ...Nejčastější návody, slovníček pojmů ... aby jsi měl aspoň základní přehled co je co ... a pak to můžem zkusit dát do hromady ale práce kvapná ... víš jak
.. nejdříve si to aspoň teoreticky "ošahej" už tu bylo mockrát od moderátorů a jiných uživatelů psáno že kdo neví o co jde ať se do JB raději nepouští a požádá někoho zkušenějšího ať mu to udělá .. a riskuješ už Ti jedno Téma zamkl moderátor !!!

iPhone 4s , MacBook Pro , Apple TV 2 ,
Ahojte,
prosim o radu. Dnes mi nejako zblbol IP 3G. Mal som na nom FW 4.2.1 s iPad BB. Doposial som skusal urobit restore custom fw od johnnyho len v iTunes. Zacalo to chrlit rozne chybove hlasky. Po prestudovani vlakna som to skusal este cez iREB. IP dostanem do stavu so zelenou obrazovkou, ale po restore costom fw v iTunes nadalej pretrvava chybova hlaska 21. V zozname chyb som taku nenasiel
Niekto, komu sa podarilo preluskat ??
prosim o radu. Dnes mi nejako zblbol IP 3G. Mal som na nom FW 4.2.1 s iPad BB. Doposial som skusal urobit restore custom fw od johnnyho len v iTunes. Zacalo to chrlit rozne chybove hlasky. Po prestudovani vlakna som to skusal este cez iREB. IP dostanem do stavu so zelenou obrazovkou, ale po restore costom fw v iTunes nadalej pretrvava chybova hlaska 21. V zozname chyb som taku nenasiel

Niekto, komu sa podarilo preluskat ??
Metalgirl píše:Zkoušela jsem to, zahlásí mi to chybu a prostě mě to s iOS 4.2.1 pro iPhone 3GS nepustí, pustí mě to pouze a jen s iOS 4.1. Kdyby to šlo, tak ten custom tady ode mě už dávno máte.
Tady je odkaz na perfektní návod jak si upravit PwnageTool 4.1.3 aby v něm šel upravit FW 4.2.1 pro iPhone 3Gs/4. Sam sem si to vyzkoušel a frčí to tak jako vždy (customFW) perfektně!

http://jaxov.com/2011/02/jailbreak-ipho ... l-bundles/

-
- iPhone expert
PwnageTool na 3G asi ako vzdy nepojde, ze? Pod win. Xp.
iPhone 3G, iPhone 5, iPhone 7, iPhone 12 Pro Max 128 Gb Pacific Blue, AirPods, ukážky z výkonu hrania hier na iPhone 12 Pro Max https://youtube.com/channel/UC0epMh6cOejnw5LHXdGSVwA
-
- Moderatorka fóra
Pwnagetool je jen na MAC.
dneska som zase sa rozhodol spraviť restore(neviem prečo asi mi vadilo že mi už dlho ide ip) mal som 4.2.1 bb 6.15.00 a daval som tam zase orig 4.2.1 s plánom následne nahrať custom 4.2.1 lenže mi nejde vobec restore furt mi hlási chybu 1015 a keĎ nie to tak niaku 60xx popr 1600 ktorú má opraviť Ireb lenže nie u 4.2.1. takže otázka znie ako sa z týchto s***iek dosťať a spraviŤ mobil zase funkčným ? dik.
popr. by bodlo ak by mi to niekto ochotný z BA vedel urobiť osobne lebo ja som taký patlák že to boh nevidel...
popr. by bodlo ak by mi to niekto ochotný z BA vedel urobiť osobne lebo ja som taký patlák že to boh nevidel...
Dobrý večer,
chci se zeptat jak jsou na tom iPhone ze zahraničí? Je už nějaká hactivace s pro FW 4.2? Rád bych udělal upgrade a nevím jestli můžu.
Díky
chci se zeptat jak jsou na tom iPhone ze zahraničí? Je už nějaká hactivace s pro FW 4.2? Rád bych udělal upgrade a nevím jestli můžu.
Díky
-
- iPhone expert
kks a co tak citat a hladat?!
Ci ti to tu mame vsetko naservirovat? hladaj "redsn0w"

Ci ti to tu mame vsetko naservirovat? hladaj "redsn0w"
no sem právě našel, že je jen tethered..nevím jestli je to aktuální info 
[edit=Metalgirl]Zalezi, na kterem iPhonu. Dopln si model v profilu. Takto ti nemame moznost poradit[/edit]
původně sem ho tam měl, nevím... iPhone 3GS, JB, Ultrasnow, FW 4.1, old bootrom,bb 5.13.04

[edit=Metalgirl]Zalezi, na kterem iPhonu. Dopln si model v profilu. Takto ti nemame moznost poradit[/edit]
původně sem ho tam měl, nevím... iPhone 3GS, JB, Ultrasnow, FW 4.1, old bootrom,bb 5.13.04
-
- iPhone expert
takze ak mas old bootrom - mozes pouzit ten najnovsi redsn0w alebo aj aj GreenPois0n.
Avsak ak potrebujes unlock pomocou ultrasn0w tak tieto dva ti nepomozu (skor naopak nebudes mat mozny unlock) treba aby si pouzil custom FW bez update BB
!!!
Avsak ak potrebujes unlock pomocou ultrasn0w tak tieto dva ti nepomozu (skor naopak nebudes mat mozny unlock) treba aby si pouzil custom FW bez update BB

nevie mi niekto fakt poradiť ? ako tam dostať akýkoľvek SW ? skúšal som aj originál 4.1 aj 4.2.1 aj custom z každého 2 ani 1 nejde buď 1600eror alebo 1015 no a pri 1015 by mal pomôcŤ ireb ak sa nemýlim no nepomáha a 1600 bol tiež ireb myslím skúšal som to veľa veľa krát a stále nič .
mal som tam nainštalovaný IOS 4.2.1 s BB 6.15.00 ...
čo myslíte môžem eŠte vyskúšať ? ja to zase vidím na Čakanie 4.3 ...
mal som tam nainštalovaný IOS 4.2.1 s BB 6.15.00 ...
čo myslíte môžem eŠte vyskúšať ? ja to zase vidím na Čakanie 4.3 ...
-
- iPhone expert
kks ved 1000 x sa tu uz hovorilo o tom ze ked tam mas iPad BB 6.15 tak uz nikdy nemozes ist na cisty FW
Musis si stiahnut upraveny custom FW (jedine a uz na veky)... !!!

Musis si stiahnut upraveny custom FW (jedine a uz na veky)... !!!
-
- Moderatorka fóra
Ještě koukám, že někteří tu chtějí custom FW i pro 3GS bez updatu BB. Tak jsem jeden vytvořila, ještě to upuji. Potom to sem dodám. Akorát bude bez hacktivace, jinak to nešlo.
Pajcer: dával som tam 2 custom FW konkrétne ronnieho a eŠte jeden, ten ktorý som tam mal originál na ktorom bolo všetko už spravené teda JB aj BB 6.15.00 stačil už iba unlock ... ale teraz mi itunes furt hlási všeliaké chyby tak neviem skúsim som nainštalovať najnovší itunes lebo osm mal 10.01 alebo tak a dávam tam znova 4.2.1 cez redsnow tak uvidim ale naposledy mi to zastavilo buď an uploading ramdisc alebo už pri konci loadovania ale čo to robí keĎ tam ten ananás uteká...
[edit=Metalgirl]Ještě by bylo dobré si doplnit model iPhone v profilu. Tak nevíme, na který iPhone se to snažíš nahrát.[/edit]
[edit=Metalgirl]Ještě by bylo dobré si doplnit model iPhone v profilu. Tak nevíme, na který iPhone se to snažíš nahrát.[/edit]
-
- Moderatorka fóra
Vytvořila jsem dva custom FW pro iPhone 3G, ty jsi taky zkoušel? Najdeš je v prvním příspěvku tohoto vlákna.
Pokud ti to končí chybou 16xx či 1015, použil jsi TinyUmbrellu pro exit recovery? Naběhl ti iPhone do springboardu nebo ses zasekl na jablku?
Pokud ti to končí chybou 16xx či 1015, použil jsi TinyUmbrellu pro exit recovery? Naběhl ti iPhone do springboardu nebo ses zasekl na jablku?
Re: Custom iOS 4.2.1 pro iPhone 3G a 3GS [v prvním příspěvku
neviem čo je spring board ale zasekol sa na chybe 16xx alebo tej 1015 tak som dal tinyumbrellu reštaltoval sa telefón ale zase skončil len na to že mam pripojiť k itunes...
a mam Iphone 3G 4.2.1 (som si istý že so mto tam mal
)
a mam Iphone 3G 4.2.1 (som si istý že so mto tam mal

-
- Moderatorka fóra
No, tak jsi se dostal do menu telefonu, na lockscreen, kde ti hlásí o aktivaci. Tak stáhni jeden z těch mých CFW, tam je jeden s hacktivací. Při chybě zase použij Tinyumbrellu a tentokrát by ti neměl hlásit o aktivaci nic.
[edit=Metalgirl]Přecházelo se na nový systém, tak je potřeba vyplnit profily znovu. To platí pro všechny.[/edit]
[edit=Metalgirl]Přecházelo se na nový systém, tak je potřeba vyplnit profily znovu. To platí pro všechny.[/edit]
nie je v lockscreen ale v recovery mode...
-
- Pokročilý uživatel
Metalgirl: Za Custom fw. 4.2.1 pro 3GS old bootrom bez update BB bych ti byl vice nez vdecny. S moznosti hacktivace se teda vytvorit neda?
iPhone 7 32GB silver
Apple Watch 42mm Sport
iPad Air 32GB
iPad 2 16GB
iPhone 5 32GB white
iPhone 3GS 16GB black
iPhone 2G 8GB
-
- Moderatorka fóra
Ne, ten autor těch bundles psal, že je líný dělat patch, takže je to bez hacktivace. Dělala jsem ten custom dle návodu, který tu poslal luliec.
-
- Pokročilý uživatel
Dobre neda se nic delat, zkusim jeste radeji pockat na Sn0wBreeze, radeji nic neuspechat jako nekteri na tomto foru 

iPhone 7 32GB silver
Apple Watch 42mm Sport
iPad Air 32GB
iPad 2 16GB
iPhone 5 32GB white
iPhone 3GS 16GB black
iPhone 2G 8GB
tak som sa yase kusok posunul podarilo sa mi nahrať custom 4.1 snowbreeze potom itunes začne odpočitavať 10s že sa niečo vráti na factory settings a že mam odpojiť (teda to som stihol prečítať) tak odpojim a nabehne logo jablčkove a pekneako keĎ sa inštaluje SW to políčko ktoré signalizuje priebeh inštalácie potom ako to prebehne sa to chce reštartovať alebo čo a zaseknem sa na obrazovke so snehovou vločkou.
do recovery modu sa isť neda DFU ide, ale 4.2.1 nejde dať kvoli 1600chybe ktora tam je aj keĎ dam ireb ale ireb je len pre 4.1 takže asi to bude tým.
tak neviem čo ďalej...
do recovery modu sa isť neda DFU ide, ale 4.2.1 nejde dať kvoli 1600chybe ktora tam je aj keĎ dam ireb ale ireb je len pre 4.1 takže asi to bude tým.
tak neviem čo ďalej...
-
- Moderatorka fóra
Ti píšu celou dobu, že jak ti to skončí chybou 16xx či 1015, máš použít tinyumbrellu na to, aby ti vyhodila iPhone z recovery modu. Je tam na to funkce exit recovery. No, ale kdo nechce číst nebo kdo nechce pomoct, s tím je to pak těžké, tak si tam experimentuj dál. Psala jsem ti, že máš vyzkoušet i jeden z těch mých custom stáhnout. Nechceš, tvůj problém. Potom ti ale není rady.
jaj tak ja som ťa zle pochopi myslel som že ireb je na chyby a recovery mod je len ta obrazovečka skablom.. fajn skusim ako vravíš a uvidím zatial diki a prepáč zle som pochopil
(ale mne ta chyba naskoči hneĎ na začiatku restore, nevadí ?)
EDIT:// ako som predpokladal tiny umrella vypisuje že device is not connected takže sa ani nedá kick out of recovery...

EDIT:// ako som predpokladal tiny umrella vypisuje že device is not connected takže sa ani nedá kick out of recovery...
Naposledy upravil(a) D-wats dne úte úno 15, 2011 6:25 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- Moderatorka fóra
Aha, tak jestli ti naskočí na začátku, tak zkus pouze recovery mode před restore. Odpoj iPhone od PC, vypni ho, potom drž na něm pouze home tlačítko a s držením home tlačítka ho píchni na PC, home tlačítko pusť, až ti iTunes zahlásí, že je iPhone v recovery a je potřeba provést restore. Pak na to vybereš jeden z těch CFW a restorneš ten iPhone. Ta TinyUmbrella se používá při chybách na konci restore.
Další věc, neblokuje ti antivir, firewall nebo něco komunikaci s apple serverem? V hosts souboru zkus vymazat vše, co má v názvu gs.apple.com
A zkus jeden z těch mých CFW, jestli ti půjde, najdeš je v prvním příspěvku.
Další věc, neblokuje ti antivir, firewall nebo něco komunikaci s apple serverem? V hosts souboru zkus vymazat vše, co má v názvu gs.apple.com
A zkus jeden z těch mých CFW, jestli ti půjde, najdeš je v prvním příspěvku.