App store update
App store update
dobry den pls poradte niekto.daju sa nejako zrusit appstore updaty?tak ze nad ikonkou appstoru je bublina s nejakym cislom napr 12 ze je 12 novych updatov a ked tam tie cisla nechcem mat jedine co ma napada je akualizovat vsetky ale to nechcem neda sa to nejako vypat aby mi ie updaty na jednotlive programi nechodili?thanks for all comments
-
- iPhone expert
Re: App store update
Z jakého důvodu je tam mít nechceš
Kdyby jsi měl JB, možná v SBSettings možnost vypnutí jest ;-)
EDIT: aneb chtěl jsem se zeptat, proč aplikace nechceš aktualizovat
Kdyby jsi měl JB, možná v SBSettings možnost vypnutí jest ;-)
EDIT: aneb chtěl jsem se zeptat, proč aplikace nechceš aktualizovat
Naposledy upravil(a) Marthin dne pát úno 11, 2011 1:38 pm, celkem upraveno 2 x.
Nepaci sa mi ked su tam tie cisla proste ma to znervoznuje ked sa s nim hram a zasa sa mi ich nechce vsetky aktualizovat
-
- Starý pes fóra :)
Nejde.
P.S. Můžu se zeptat na jeden jediný rozumný důvod, proč neaktualizovat aplikace?
P.S. Můžu se zeptat na jeden jediný rozumný důvod, proč neaktualizovat aplikace?
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
bohuzial budem ich postupne aktualizovat po jednom ale diki za ochotu mozete to tu lock
-
Pořád to nechápu. Proč po jednom, když jdou aktualizovat přímo v aplikaci všechny najednou?
to chce cas lebo akurat tam mam aktualizacie len tych lepsich hier ako iron man BIA 2 proste 3D a tie trvaju dlho aktualizacie a ja tam mam takych aspon 10 to by dlho trvalo a ja som taky typ cloveka ze ja to chcem ale nic preto nerobim.Proste som lenivec xD
-
- Klub čistého iOS
App store update
Proc neaktualizovat? Me napada jen jediny duvod. O to jsou pak smutnejsi takove dotazy :-/
-
Rozumíte tomu člověku někdo? Já vůbec nechápu, o čem to mluví. Ťapnu na Update All a nechám to chvíli nežet na stole, ne?
-
- iPhone expert
To je dobré
Platit x Kč za hry a nemít je aktuální
Platit x Kč za hry a nemít je aktuální
hejhej hej prihlasil som sa sem aby som sa dozvedel ci sa to da alebo nie a nie preto aby ste si teraz zo mna tyzden robili srandu mne je jedno ci je aktualizovana alebo nie hlavne nech ide
-
- iPhone expert
Nezlob se na nás My jsme tady taková malá nechápavá veselá kopa ;-)
App store aktualizacie
Nno ja som to vedel.pre toto nechcem aktualizovat .dal som aktualizovat vsetky ako ste mi poradili najprv to normalne islo potom v polovicke jednej appky ked bol modry pasik v polovicke to bola ta cigareta a tam vzdy napise ze mozem stahovat len ak mam nad 17 rokov alebo tak axpotom som dal ok a odvtedy sa ten modry pasik ani nepohol a teraz tam mam 13 aplikacii rozaktualizovanich a nejdu ani spustit ani ta aktualizacia nejde nijako zrusit.pretoto nerad aktualizujem .co mam robit
-
- Klub čistého iOS
Tak to aktualizuj pres iTunes, to už jsi zkoušel?