Custom iOS 4.2.1 pro iPhone 3G a 3GS [v prvním příspěvku]
Re: Custom iOS 4.2.1 pro iPhone 3G a 3GS [v prvním příspěvku
neviem ako ho mám vypnúť keď je v DFU ... resp ako zistím či je vypnutý alebo nieje
-
- Moderatorka fóra
Tak nejdříve ho restartuj. Zase odpoj od PC, podrž na 15s obě tlačítka naráz, až z černé obrazovky uvidíš zase jabko. No a pak přidrž už jen powerbutton, dokud se nevypne. Nesmí být při tom připojený k PC.
No a pak jak bude vypnutý, držíš home button a prskneš to k tomu PC.
No a pak jak bude vypnutý, držíš home button a prskneš to k tomu PC.

Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
ďakujeeem metalgirl tvoj custom mi ide ja ťa lubim 
konečne nebude v buse nuda

konečne nebude v buse nuda

-
- Moderatorka fóra
Tak gratulace k funkčnímu iPhonu.
Do prvního příspěvku jsem přidala upravený iOS 4.2.1 pro iPhone 3Gs. Bez hacktivace a bez updatu BB.

Do prvního příspěvku jsem přidala upravený iOS 4.2.1 pro iPhone 3Gs. Bez hacktivace a bez updatu BB.
To: metalgirl - tvuj custom je dokonaly..na tohle cekalo asi vice lidi, diky moc!
(po 12ti hodinach marneho snazeni a s krvavyma ocima konecne stesti!
- jeste aby nekdo vymyslel downgrade toho BB 6.15 - provedl jsem ho omylem a GPS v tahu...asi nas bude taky vic
btw. ani na 3.1.3 ta GPS nefunguje - coz je logicky, takze to nikdo nezkousejte...
CZ iPhone 3G BB 6.15, BOOT 5.09, iOS 4.2.1, 8Gb
(po 12ti hodinach marneho snazeni a s krvavyma ocima konecne stesti!

- jeste aby nekdo vymyslel downgrade toho BB 6.15 - provedl jsem ho omylem a GPS v tahu...asi nas bude taky vic

btw. ani na 3.1.3 ta GPS nefunguje - coz je logicky, takze to nikdo nezkousejte...
CZ iPhone 3G BB 6.15, BOOT 5.09, iOS 4.2.1, 8Gb
-
- Klub čistého iOS
Taky děkuji za CFW
po chybě kterou jsem udělal jsem telefon alespoň rozběhl s Ipad BB. No co už snad někdy v dohlednu bude downgrade BB 
Ještě jednou díky všem za cenné rady.

Ještě jednou díky všem za cenné rady.

Iphone 5 16 GB
MacBook Pro retina 15 2.4 GHz
MacBook Pro retina 15 2.4 GHz
-
- Host
-
- iPhone expert
iReb nebo Tiny Umbrella
Pokud to nijak nepůjde tak asi restore. Mě v poslední době taky přes Tiny Umbrellu nešlo dát exit.
Pokud to nijak nepůjde tak asi restore. Mě v poslední době taky přes Tiny Umbrellu nešlo dát exit.
iPhone 5S 32GB Black - iOS8 - nonJB
iPhone 5 16GB Black - iOS8 - nonJB
MacBook White (late) 2008 - Snow Leopard 10.6.8
iPad 3 16GB - iOS 5.1.1 - JB
iPhone 3GS 32GB Black - iOS 6 - nonJB
2x iPhone 4S 16GB White - iOS 6 - nonJB
iPhone 5 16GB Black - iOS8 - nonJB
MacBook White (late) 2008 - Snow Leopard 10.6.8
ahoj prosim ja mam dotaz ,mam přistroj nahrali tam aplacky fw 4.2 tudiš novy bb jestli to chapu,pomoci redsn0w 0.9.6 jsem chtěl udělat zbytek podle navodu cele se mě to nějak seklo tak jsem rovnou šahl po custom fw od lejdy Metalgirl,nahral se bez jake koliv chyby až že zamrzl z jabličkem a nechce jet dal uš nevim jak dal prošel jsem si všechny chyby skusil jsem to už hodněkrat tak snad jsem s tim nic neprovedl děkuji za odpověd předem mějte se jste dobři.
Dobrý den. Už jsem tady z toho jde hlava kolem, Prosím Vás mohli byste mi někdo poradit jak udělat Jailbreak aniž bych přišel o funkčnost GPS, Safari, možnost znovu updatovat oficiální FW? Taky asi nechci při každém restartu používat PC.
Mám 3G 16Gb, ofic.Fw 4.1 (8B117), BB (firmware modemu)05.14.02.
Je tady tolik možností že už jsem z toho v pr....
Poradte plz jen co použít pak se už chytnu .) Díky.
Mám 3G 16Gb, ofic.Fw 4.1 (8B117), BB (firmware modemu)05.14.02.
Je tady tolik možností že už jsem z toho v pr....
Poradte plz jen co použít pak se už chytnu .) Díky.
-
- Moderatorka fóra
neXus: Máš iPhone blokovaný na zahraničního operátora nebo ho máš kupovaný oficiálně z české distribuce? Jestli oficiálně z česka, tak není blokovaný, tudíž si tam nedávej iPad BB, ty ho nepotřebuješ. A tady si zjisti, čím si můžeš iPhone JBkovat http://jailbreak-me.info/index.php a podívej se do FAQ.
Prosím o radu mám IP 3g 8gb JB 3.1.3 (7E18) a baseband 6.15.00.Chic udělat opětovný JB 3.1.3 z důvodu nemožnosti najet do cydie.Vždy se při zapnutí po chvilce vypne...Chci se zeptat který z těchto firmvare mohu použít jestli ten od Johnnyho nebo jiný. IP mám krátce takže jsem nováček... Telefon mám od T-mobilu a kartu T-mobile a je kupovaný v CZ. Jinak při vložení sim O2 ji to přijme v pohodě takže usuzuji že je telefon neblokovaný.Poraďte prosím jak na to?Děkuji
-
- Moderatorka fóra
Ty už tam iPad BB máš, tak použij jeden z těch mých, no, zbytečně je tam narvaný, české iPhony nejsou blokované, takže ten můj bez hacktivace.
[mod=Metalgirl]Necituj příspěvek přímo nad tvým, citace smazána.[/mod]
Ahoj mám tedy použít ten custom bez haktivace?TO je myslím 4.2.1. ale já bych rád zůstal u 3.1.3.. Mohu se zeptat jak na to.Nikdy jsem to nedělal.Mám dát restore v itunes a při stisknutým shiftu potom zadat cestu k tomu customu bez haktivace?Telefon mám nechat vypnutý bez simky nebo se simkartou?Mám ho nějak přepnout do nějakého modu? A jak potom na JB?děkuji a omlouvám se za spoustu otázek ale radši se 5 krát zeptám než něco udělat špatně
Ahoj mám tedy použít ten custom bez haktivace?TO je myslím 4.2.1. ale já bych rád zůstal u 3.1.3.. Mohu se zeptat jak na to.Nikdy jsem to nedělal.Mám dát restore v itunes a při stisknutým shiftu potom zadat cestu k tomu customu bez haktivace?Telefon mám nechat vypnutý bez simky nebo se simkartou?Mám ho nějak přepnout do nějakého modu? A jak potom na JB?děkuji a omlouvám se za spoustu otázek ale radši se 5 krát zeptám než něco udělat špatně
-
- Moderatorka fóra
Tak když chceš zůstat u 3.1.3, tak mi vysvětli, co píšeš sem? Není snad toto vlákno jasně pojmenované? CUSTOM iOS 4.2.1?
EDIT: Normálně, uvedeš iPhone do DFU, potom přes shift vybereš ten custom a provedeš restore na ten custom. Potom SIM kartu vloženou mít můžeš, ale musí být na ní vypnutý PIN, toť celé.
EDIT: Normálně, uvedeš iPhone do DFU, potom přes shift vybereš ten custom a provedeš restore na ten custom. Potom SIM kartu vloženou mít můžeš, ale musí být na ní vypnutý PIN, toť celé.
Omlouvám se ale nenašel jsem kam bych napsal.Kvůli tomu BB 6.15.00 protože jsem nikde nenašel jakej použít custom fw pro restore..abych zůstal na 3.1.3. kvůli tomu BB ipad.
-
- Moderatorka fóra
Tak si stáhni starší sn0wbreeze a udělej si custom 3.1.3. Pak jestli sis náhodou nevšiml, tak celá tato sekce je rozdělená do dvou podsekcí:
odblokování, jailbreak OS 3.x
a
odblokování, jailbreak iOS 4.x
Tak hádej, do které sekce se musíš přesunout, aby si tam našel potřebné informace?
odblokování, jailbreak OS 3.x
a
odblokování, jailbreak iOS 4.x
Tak hádej, do které sekce se musíš přesunout, aby si tam našel potřebné informace?
ještě jednou se omlouvám děkuji za rady a budu hledat dál.Díky
Metalgirl píše:neXus: Máš iPhone blokovaný na zahraničního operátora nebo ho máš kupovaný oficiálně z české distribuce? Jestli oficiálně z česka, tak není blokovaný, tudíž si tam nedávej iPad BB, ty ho nepotřebuješ. A tady si zjisti, čím si můžeš iPhone JBkovat http://jailbreak-me.info/index.php a podívej se do FAQ.
asi ne, používám v itálii Vodafone a když jsem v cz t-mobile simka šlape. Poradíte jak na ten můj device? Potřebuji cydiu , themes, už mě ta klasika nebaví.
Mám tedy nahrát (restore) custom FW-1,2_4.2.1_8Custom od Metalgirl ?
-
- Moderatorka fóra
Pokud ti v tom šlape jak italská tak i cz SIM karta, tak v tom případě použij ten můj custom bez update BB a bez hacktivace. Je to tam přesně takto napsané.
Nebo už je další možnost a to snowbreeze pod win a udělat si custom sám, nebo pwnagetool pod MAC a taky si udělat custom sám. Pokud se ti však s tím nechce cárat, tak potom stáhni ten můj odsud.
Nebo už je další možnost a to snowbreeze pod win a udělat si custom sám, nebo pwnagetool pod MAC a taky si udělat custom sám. Pokud se ti však s tím nechce cárat, tak potom stáhni ten můj odsud.
Dal som od metalgirl cfw na moje 3Gecko a nemám signál,môžem cez restore len tak nahrať menší cfw 4.0.1??mam baseband 6.15
-
- Moderatorka fóra
Muzes nahrat nizsi FW. Ale zase to musi byt custom. Ne oficialni.
Ok diki moc
,a nemáš nahodou ty neaky po ruke?Lebo co som nasiel su vsetko anglicke a neviem ci som dobre stiahol,ten tvoj 4.2.1 ide fajn,nemas nahodou 4.0.1?cfw

-
- Moderatorka fóra
Ne. To uz nemam. Ale nekdo dalsi urcite custom 4.0.1 delal. Prohledni si tuto sekci. Nebo potom stahni si starsi sn0wbreeze a muzes si custom vytvorit sam. Tema k sn0wbreeze pro starsi FW tu bude urcite taky nekde v teto sekci 

Dobre skúsim,ale pôjde to aj ked nemam MAC?
-
- Moderatorka fóra
Sn0wbreeze je pod windows.
Metalgirl,..tak som skusil cez sn0wbreez 1.6 vytvoriť cfw,nahralo sa to vybral som tie veci čo bolo treba a ked som chcel isť na net cez wifi tak nejde,ani Cydia nejde,ukazuje ze je pripojeny ale pise network error v cydii,nevies mi poradiť čo sa mohlo stať?
-
- Moderatorka fóra
Nejspíše chyba v tom CFW. Prostě to tak blbne, u jednoho nejde wifi, u dalšího GPS a tak. Jedině zkusit znova vytvořit nové CFW a znovu nahodit.
Dal som 4.0.1 cfw,a po nainstalovani vypisuje emergency call,vsetko po spanielsky a rusky
,a ten ananas namiesto apple
,cez blacra1n som to neako hodil do restore a nahral zas 4.2.1,potrebujem tam dat unlock a akosi mi nestaci ultrasn0w..nemozes mi ty vytvorit ten 4.0,4.1 cfw ked od teba ide dobre 4.2.1.

-
- Moderatorka fóra
Unlock zase záleží ale od toho, jakou verzi BB tam máš. Máš tam 6.15, tak nahrát CFW a ze cydie stáhnout ultrasn0w a nainstalovat. Musíš mít CFW s hacktivací, proto ti hlásí emergency call, protože nemáš hacktivaci.
-
- iPhoneHolik
Když budu chtít udělat JB musím také updatovat BB na iPod 6.15 z současné co mám viz. podpis.Znamená to že už potom není cesta zpět a bude nefunkční gps atd + rychlejší vybíjení?
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2
-
- Moderator fóra
ne ty mas neblokovany telefon at te proboha ani nenapadne nahrat do iphonu BB z ipadu (06.15.00).
pokud chces JB tak vlakno o greenpoison zde na foru.
pokud chces JB tak vlakno o greenpoison zde na foru.
I will maintain an attitude of open-mindedness.
-
- iPhoneHolik
Moc ti děkuji za včasné varování snad se mi greenpoison na Win7 x64 povede rozject.
Mám telefon z české distribuce od O2 a tohle jsem netušil.....sakra to byla klika jinak jsem měl icihlu.
EDIT:
Jak ale čtu tady: viewtopic.php?f=129&t=40232&hilit=greenpoison cesta zpět stejně nebude tak se raději na celý JB vybodnu riskovat to nehodlám...
Je ještě nějaká jiná cesta aniž bych musel updatovat BB a následně nemohl provést jeho downgrade?
Prostě bezpečný JB+Unlock 3GS 4.2.1 s možností návratu na oficiální iOS.
EDIT2:
Řešení bych viděl v tomto návodu od dodo ale je to bezpečný a spolehlivý?
viewtopic.php?f=96&t=40407 mám BB5.14.04
Fakt bych to potřeboval vědět abych něco nezkonil...
Mám telefon z české distribuce od O2 a tohle jsem netušil.....sakra to byla klika jinak jsem měl icihlu.
EDIT:
Jak ale čtu tady: viewtopic.php?f=129&t=40232&hilit=greenpoison cesta zpět stejně nebude tak se raději na celý JB vybodnu riskovat to nehodlám...
Je ještě nějaká jiná cesta aniž bych musel updatovat BB a následně nemohl provést jeho downgrade?
Prostě bezpečný JB+Unlock 3GS 4.2.1 s možností návratu na oficiální iOS.
EDIT2:
Řešení bych viděl v tomto návodu od dodo ale je to bezpečný a spolehlivý?
viewtopic.php?f=96&t=40407 mám BB5.14.04
Fakt bych to potřeboval vědět abych něco nezkonil...
-
- Moderator fóra
tak znova :) ty mas iphone neblokovany - vubec te nemusi zajimat jakej mas ted ani jakej tam budes po updatu baseband - proste mas telefon neblokovany takze ho aktivujes s jakoukoli simkou. na pojem baseband muzes zapomenout - mas odblokovany telefon z vyroby(vsechny telefony z CZ distribuce jsou odblokovany uz z vyroby). :) jak papousek, ale snad to uz chapes.
I will maintain an attitude of open-mindedness.
-
- Starý pes fóra :)
Přesně tak zapomeň na BB a jen v případě customu si prověř zda tam není BB 6.15 tam zpozorni!!!
Noťas, TOSHIBA, Macbook Pro
iPhone 6s space grey 16GB, Apple Store, UK
Operátor T-Mobile, Telefonika O2, Vodafone
iPhone 6s space grey 16GB, Apple Store, UK
Operátor T-Mobile, Telefonika O2, Vodafone
-
- Moderatorka fóra
U meho vytvoreneho urcite neni. Delala jsem je bez updatu BB. 

-
- iPhoneHolik
Ok takže restornu z itunes tím tvým a JB by měl být hotový,dám vědět,díky.
-
- Moderatorka fóra
Ale stejne proc neudelas restore na oficialni 4.2.1 a pak JB pomoci greenpoison. Mas prece 3gs neblokovane.
-
- iPhoneHolik
To jsem dělal a nepovedlo se...v tématu na greenpois0n jsem to tuším psal,zkusím tvůj custom restore bez BB a hacktivacve a uvidím...jelikož mám iP z české distribuce v případě neúspěchu bych jej měl restorem na ofiko iOS4.2.1 zase zprovoznit.
-
- Moderatorka fóra
Jo, určitě, potom by jsi ho měl zpět na ofiko zprovoznit. No uvidíš a dej vědět.