Neco jako Barrel ?
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách z Cydia. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať. Nepleťte si tuto sekci s warez fórem!!
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách z Cydia. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať. Nepleťte si tuto sekci s warez fórem!!
Neco jako Barrel ?
Ahoj, mam dotaz. Existuje nejaky program z cydie, ktery plni stejnou nebo podobnou funkci, a je zadarmo. Diky Gint (pokud je tady toto tema uz resene tak se omlouvam ale nenasel jsem)
- rony
- Klub čistého iOS
Re: Neco jako Barrel ?
A co keby si popisal, co robi Barrel?
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
V Barrelu se daji nastavit prechody mezi jednotlivymi "plochami". Jako ze to vypada ze se otaci barel kdyz prejizdis 

Není. To je problém si odpustit tři piva a koupit si aplikaci? Jooo, cydiacke tweaky nejdou warezit, hm?
--- Barrel = viewtopic.php?p=368943#p368943

--- Barrel = viewtopic.php?p=368943#p368943
-
- Senior uživatel
7Luke/ Všechno de Warezit.Ale budu mlčet.
Follow me on instagram - Skoty (PS: mám na profilovce fotku pepsi)
iPhone 2G Totality Expert
-
- Moderator fóra
[edit=BEAVERS]To tedy mlč a raději si uprav podpis, zdá se mi, že se tu s ním nějak roztahuješ.[/edit]
-
- Senior uživatel
Co prosím??? Jak roztahuji? Tento popis mám už asi od Září a nikomu to nikdy nevadilo takže klídek!
Follow me on instagram - Skoty (PS: mám na profilovce fotku pepsi)