Cydia po JB 4.2.1 - nejde upgrade, "size mismatch"

Aplikace jenom pro jailbreaknuté zařízení.
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách z Cydia. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať. Nepleťte si tuto sekci s warez fórem!!
Odpovědět
honzza
Host
Host

Cydia po JB 4.2.1 - nejde upgrade, "size mismatch"

Příspěvek od honzza »

Zdravím všechny,

mám IP 3GS 32 GB, dělal jsem upgrade na 4.2.1 a po JB mi Cydia nabíhala strašně dlouho a nabízela Essential nebo Complete upgrade. Při pokusu o upgrade mi Cydie psala že není místo v paměti. Zkoušel jsem dle jiného vlákna smazat a znovunahrát repo a smazat nepotřebné soubory, nakonec to dopadlo totálním bloknutím IP, úplnou reinstalací IP a novým JB. Repo pak fungovaly Ok, ale Cydia pořád chce upgrade a když ho odstartuju, napíše "size mismatch". Když se podívám v Cydii do Manage - Storage, mám v System obsazených 750M a volných necelých 10 % - je to málo nebo akorát ? Operační paměť si MemToolem průběžně uvolňuju na cca 50% využití.

Prosím o radu co s tím, jak uvolnit paměť nebo co dělám blbě.
Díky honzza

Mrsel
Host
Host

Re: Cydia po JB 4.2.1 - nejde upgrade, "size mismatch"

Příspěvek od Mrsel »

Na 3Gs 16gb hlásím skoro stejný problém, sice jsem se dostal přes upgrade cydia, ale vypisuje taky strašně malo volneho prostoru, a dokonce mě přepadla Hláška, ať něco smažu z iphonu, obrázky či video, a to jsem měl 13gb volného prostoru... troufám si říct, že kdybych tam měl tolik témat a blbosti jako za mlada, tak by byl full a napsal mi onu hlášku

TomXasS
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Příspěvek od TomXasS »

Ked tam mas samy warez tak sa necuduj.
Apple iPad mini 2 Retina 16GB Wi-Fi

Metalgirl
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Příspěvek od Metalgirl »

Tomxass no toto je silné tvrzení nemyslíš? Mě to zahlásilo taky, po čistém restore, jak size mismatch, tak i hlášku o nedostatku volného místa. To mi chceš říct, že taky mám v iPhonu plno warezu? Zkus to.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.

honzza
Host
Host

Příspěvek od honzza »

TomXasS píše:Ked tam mas samy warez tak sa necuduj.

jaký warez máš na mysli, ten MemTool ? Nebo podle čeho soudíš že mám plno warezu ?

jezyn
Host
Host

Příspěvek od jezyn »

a co tak vypnout a znova zapnout iphone ? u me to vzdycky pomohlo s haskou file mišmaš :-)
R: tape loading error 10:2

honzza
Host
Host

Příspěvek od honzza »

to jsem samozřejmě udělal x-krát ...

po různých peripetiích se mi ta chyba změnila na to, že nemůžu v Cydii otevřít položku Manage-Packages - Cydia spadne.

Fanuš

Příspěvek od Fanuš »

TomXasS píše:Ked tam mas samy warez tak sa necuduj.

Omg... Kdyz o tom nic nevis, tak nemudruj.
Size mismatch error to vypisuje, kdyz se neco podela pri vytvareni (komprimace) package a hodnoty velikosti se neshodujou.
Je to chyba na strane repa, holt vyckej nez to spravi nebo jim napis.

honzza
Host
Host

Příspěvek od honzza »

jo, díky, to přesně sedí s tím co jsem psal že mi nejdou načíst nebo zobrazit package, zkusím dle návodu který jsem kdesi tady viděl reinstalovat znovu repa a uvidím.

martin.mazec
Host
Host

Příspěvek od martin.mazec »

Zdravim,tento problem jsem mel taky.A vzdy mi to delal Greenposi0n a kdyz jsem zapnul cydii tsk mi to napsalo nedostatek pameti.Tak jsem to otevrel pres totalcomandera a zjistil jsem ze mi to vytvorilo dve slozky /var a /Var2 tak nevim proc.Kdyz jsem to udelal pres resdown tak vse v pohode.Jinam mam Ip 3GS 32Gb ios 4.2.1

Odpovědět