Custom iOS 4.2.1 pro iPhone 3G a 3GS [v prvním příspěvku]
-
- iPhoneHolik
Re: Custom iOS 4.2.1 pro iPhone 3G a 3GS [v prvním příspěvku
Hele tak restore se už nahrává ale bylo to docela peklo.
Když jsem to zkusil přes DFU mode při kterém je obrazovka černá hodilo to po verifikaci souboru chybu 1600,když z toho druhého kde svítí ikona kabelu a iTunes tak to zase dalo chybu 21.
Nakonec pomohl prográmek iReb
EDIT:
Hmm....tak restore hotov ale iPhonek se jaksi nechce zapnout....visí na jablku,už jsem z toho jelen iPhone jsem měl 2G i 3G a nikdy nebyl problém asi to přenechám někomu zkušenějšímu protože tomu už přestávám rozumět...udělám restore na čistý iOS4.2.1 a zkusím to později.
Když jsem to zkusil přes DFU mode při kterém je obrazovka černá hodilo to po verifikaci souboru chybu 1600,když z toho druhého kde svítí ikona kabelu a iTunes tak to zase dalo chybu 21.
Nakonec pomohl prográmek iReb
EDIT:
Hmm....tak restore hotov ale iPhonek se jaksi nechce zapnout....visí na jablku,už jsem z toho jelen iPhone jsem měl 2G i 3G a nikdy nebyl problém asi to přenechám někomu zkušenějšímu protože tomu už přestávám rozumět...udělám restore na čistý iOS4.2.1 a zkusím to později.
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2
-
- Moderatorka fóra
Ten samý problém, co měl 3L8. Ten taky, ani redsnow, ani nic mu nepomohlo, ani custom, ale ten měl 3G iPhone. Dej čistý 4.2.1 a pak zkus ten greenpoison, zkus to vícekrát za sebou, mě to taky někdy zamrzne na té černé obrazovce s výpisem, resetnu, dám znova do DFU, udělám znova GP a pak to jde.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
-
- iPhoneHolik
o.K zkusím ten greenpois0n ještě jednou třeba je to verzí BB 5.15.04 co mám čert ví...jinak ten greenpois0n je jediná možnost JB nebo je ještě něco jiného mimo custom který tam nenapchám?
-
- Moderatorka fóra
Ale BB s tím nemá nic společného, zapomeň už na ten BB, u nás se iPhony neblokují, tobě je BB ukradený, neřeš ho, nech ho tak, jak je, nic s ním nedělej, tobě nevadí, chápeš?
Ještě pak si vytvořit custom přes sn0wbreeze, píše se tu o něm též v této sekci. A nech ten BB už!
Prostě zkus GP JB vícekrát za sebou, ne jenom jednou, nejde to a vzdám to, potom hledám 3 dny další řešení, když to stačí zkusit vícekrát za sebou.
Ještě pak si vytvořit custom přes sn0wbreeze, píše se tu o něm též v této sekci. A nech ten BB už!

Prostě zkus GP JB vícekrát za sebou, ne jenom jednou, nejde to a vzdám to, potom hledám 3 dny další řešení, když to stačí zkusit vícekrát za sebou.
-
- iPhoneHolik
O.K dík za trpělivost se mnou jsem trochu mezek
budu to zkoušet třeba desetkrát musí to jít. 

-
- Moderatorka fóra
Vyzkoušej vícekrát, jak říkám, stává se, že na poprvé se to nechytí. 
Až ani na po 10 se ti to nepovede, tak už to bude divné.

Až ani na po 10 se ti to nepovede, tak už to bude divné.

-
- iPhoneHolik
Takže ani opakované zkoušení greenp0ison nepomohlo zkoušel jsem to sedmkrát ale JB i přesto mám.
Nakonec pomohl sn0wbreeze-2.2.1 který je pro vytváření Custom iOS4.2.1 určený,vytvořil vše potřebné a JB je konečně hotov,měl jsem to udělat hned a ne se půl dne trápit s greenp0ison,moc díky za pomoc Metalgirl

Nakonec pomohl sn0wbreeze-2.2.1 který je pro vytváření Custom iOS4.2.1 určený,vytvořil vše potřebné a JB je konečně hotov,měl jsem to udělat hned a ne se půl dne trápit s greenp0ison,moc díky za pomoc Metalgirl

-
- Moderatorka fóra
Tak vidíš nakonec snowbreeze pomohl 

-
- iPhoneHolik
Jo a je šikovný že má v sobě zabudovaný iREB takže po vytvoření Custom ipsw ještě nastaví iPhone tak aby do něj Custom iTunes bez potíží nahrály....žádná chyba 21 či 1600 se nekonala a šlo to na první pokus.
EDIT:
Jo a taková drobnost po čistém restore 4.2.1 bylo others 0.20GB teď s JB bez toho aniž bych cydii spouštěl dělá 0.29
EDIT:
Jo a taková drobnost po čistém restore 4.2.1 bylo others 0.20GB teď s JB bez toho aniž bych cydii spouštěl dělá 0.29

pro vsechny, ktery neradi ctou, jak na uspesny upgrade:
z: 3G (AT Lock) unlocklej, jailbreaklej v 3.1.2 Baseband (BB) 05.11.07
na: 4.2.1 BB zustava stejny BB 05.11.07
jak sem postupoval:
0) stahnete tinyumbrella a kliknete na save SHSH at muzete downgradovat kdyz bude treba.
....
1) SHIFT + RESTORE v itunes 64bit dneska stazena, verzi od Metalgirl v prvnim prispevku (s hacktivaci) ... iPhone1,2_4.2.1_8Custom_Metalgirl.ipsw
2) iphone naskocilo bily jabko, po chvili chyba 17 a porad svitilo bily jabko a nezmizelo.
3) odpojil sem od kabelu, podrzel home a power 15s a jabko zmizelo (telefon zustal v recovery? modu)
4) znova custom restore v itunes a napodruhe se rozjel a objevilo se takovej ten progress bar.
5) naskocil telefon s 4.2.1 ale signal jenom jedna carka nejmensi a bez nazvu operatora.
6) po precteni fora sem zjistil ze hacktivace neni plnohodnotnej unlock, ale jen povoli nabehnout telefonu.
7) takze pres wifi pridal do cydie repo666 a pustil ultrasn0w
hotovo! x mesicu odkladani a za 5min je to hotovy! 
diky metalgirl
z: 3G (AT Lock) unlocklej, jailbreaklej v 3.1.2 Baseband (BB) 05.11.07
na: 4.2.1 BB zustava stejny BB 05.11.07

jak sem postupoval:
0) stahnete tinyumbrella a kliknete na save SHSH at muzete downgradovat kdyz bude treba.
....
1) SHIFT + RESTORE v itunes 64bit dneska stazena, verzi od Metalgirl v prvnim prispevku (s hacktivaci) ... iPhone1,2_4.2.1_8Custom_Metalgirl.ipsw
2) iphone naskocilo bily jabko, po chvili chyba 17 a porad svitilo bily jabko a nezmizelo.
3) odpojil sem od kabelu, podrzel home a power 15s a jabko zmizelo (telefon zustal v recovery? modu)
4) znova custom restore v itunes a napodruhe se rozjel a objevilo se takovej ten progress bar.
5) naskocil telefon s 4.2.1 ale signal jenom jedna carka nejmensi a bez nazvu operatora.

6) po precteni fora sem zjistil ze hacktivace neni plnohodnotnej unlock, ale jen povoli nabehnout telefonu.
7) takze pres wifi pridal do cydie repo666 a pustil ultrasn0w

diky metalgirl
-
- Moderatorka fóra
Jsem ráda, že je tu další komu můj custom pomohl 

-
- iPhoneHolik
Jseš šikulka ale můj iPhone se s tvým customem nejspíš nekamarádí....musel jsem tedy vytvořit vlastní přes sn0wbreeze-2.2.1 ale díky za předešlou pomoc,kdyby jsi sn0wbreeze nezmínila ani bych si na něj nevzpoměl 

-
- Moderatorka fóra
Hehe, jednomu to jde a dalšímu nejde. To je prostě iPhone 

-
- iPhoneHolik
Nj,n,s JB jsou vždy nějaký potíže...hele ale ten podpis
Kdo bude zlobit... to je teda síla
....že by D? 

Zdravim a doufám, že by mi tu někdo mohl pomoct.
Mám iPhone 3gs koupen v USA, BB 05.13.04 a ještě než jsem se rozhodl provest jailbreak/unlock pomocí sn0wbreez 2.2.1 jsem měl old bootrom a firmware 4.0.1. Nyní mám FW 4.2.1 jailbreaknutý pomocí sn0wbreez, ale i po nahrání Ultrasn0w 1.2 z Cydia se mi iPhone ne a ne připojit k operatorovi. Když nahraji Ultrasn0w tak mam jednu čárku signálu, ale v settings neni ani záložka carrier(operátor) a pokud iPhone připojím k iTunes tak se ukáže buď Searching... nebo No signal na místě operátora na springboardu a po kliknutí na záložku carrier(operator) v settings se napiše Unable to load network list (Seznam sítí je nedostupný). Nemáte někdo ponětí čím by to mohlo být...co dělám špatně...a čím bych to konečně mohl spravit tak abych měl iPhone i odblokovany???
Jailbrake/unlock pomocí Sn0wbreez jsem provedl včera a po mahrání Ultrasn0w mi operator naběhl a iPhone byl unlock do té doby dokud jsem nerestartoval (rebootoval). Poté zase to co jsem popisoval.
Jediná věc, která mě napadá je ta, že pro aktivaci oparátora budu potřebovat originální SIM z USA (At&T)...kterou zrovna nemám u sebe takže to nemám možnost vyzkoušet.
A nebo, že se mi nedopatřením povedlo udělat jailbreak tethered a ne untethered.
Ještě bych chtěl zmínit, že pred Sn0wbreez jsem použil Redsn0w a Greenpois0n pro odblokování a taktéž neúspěsně s úplně stejnými příznaky...po nainstalování Ultrasn0w nenajde operatora.
Pokud má někdo nějaký nápad, návod nebo radu jak si mám iPhone odblokovat prosím pomozte.
Děkuji
Ohlásit tento příspěvek
Mám iPhone 3gs koupen v USA, BB 05.13.04 a ještě než jsem se rozhodl provest jailbreak/unlock pomocí sn0wbreez 2.2.1 jsem měl old bootrom a firmware 4.0.1. Nyní mám FW 4.2.1 jailbreaknutý pomocí sn0wbreez, ale i po nahrání Ultrasn0w 1.2 z Cydia se mi iPhone ne a ne připojit k operatorovi. Když nahraji Ultrasn0w tak mam jednu čárku signálu, ale v settings neni ani záložka carrier(operátor) a pokud iPhone připojím k iTunes tak se ukáže buď Searching... nebo No signal na místě operátora na springboardu a po kliknutí na záložku carrier(operator) v settings se napiše Unable to load network list (Seznam sítí je nedostupný). Nemáte někdo ponětí čím by to mohlo být...co dělám špatně...a čím bych to konečně mohl spravit tak abych měl iPhone i odblokovany???
Jailbrake/unlock pomocí Sn0wbreez jsem provedl včera a po mahrání Ultrasn0w mi operator naběhl a iPhone byl unlock do té doby dokud jsem nerestartoval (rebootoval). Poté zase to co jsem popisoval.
Jediná věc, která mě napadá je ta, že pro aktivaci oparátora budu potřebovat originální SIM z USA (At&T)...kterou zrovna nemám u sebe takže to nemám možnost vyzkoušet.
A nebo, že se mi nedopatřením povedlo udělat jailbreak tethered a ne untethered.
Ještě bych chtěl zmínit, že pred Sn0wbreez jsem použil Redsn0w a Greenpois0n pro odblokování a taktéž neúspěsně s úplně stejnými příznaky...po nainstalování Ultrasn0w nenajde operatora.
Pokud má někdo nějaký nápad, návod nebo radu jak si mám iPhone odblokovat prosím pomozte.
Děkuji
Ohlásit tento příspěvek
-
- Moderatorka fóra
Nupdatoval sis verzi basebandu? Nenahrával jsi tam náhodou předtím original FW, neupravený? Pokud ano, tak sis baseband updatoval.
Jinak ten custom, co sis vytvořil, vytvořil sis ho i s hacktivací? Tak nepotřebuješ na aktivaci originál SIM kartu z USA.
I když je tethered JB, tak ti po resetu ten JB nezmizne. Navíc snowbreeze nedělá custom s tethered JBkem, ani Greenpoison. Tehtered je jediný Redsnow.
Pokud nemáš updatovaný BB a zůstal ti tam stále ten 5.13.04, tak znovu vytvořit custom přes snowbreeze i s hacktivací a znovu ho tam nahrát.
Jinak ten custom, co sis vytvořil, vytvořil sis ho i s hacktivací? Tak nepotřebuješ na aktivaci originál SIM kartu z USA.
I když je tethered JB, tak ti po resetu ten JB nezmizne. Navíc snowbreeze nedělá custom s tethered JBkem, ani Greenpoison. Tehtered je jediný Redsnow.
Pokud nemáš updatovaný BB a zůstal ti tam stále ten 5.13.04, tak znovu vytvořit custom přes snowbreeze i s hacktivací a znovu ho tam nahrát.
Zdravím,
5 dní už to tady čtu, ale stejně se chci raději zeptat, abych si byl jistý.
Mám IP 3GS z USA blokovaný na ATT, momentálně JB a unlock přes ultrasnow.
BB mám 05.13.04. Sim kartu od ATT mám.
Chci se zeptat, jestli udělat update a JB FW na 4.2.1 přes redsnow podle návodu od Dodo, pak udělat unlock přes Cydii a potom teprve JB greenpoison kvůli unthetered JB nebo nějak jinak. Custom FW jsem si stáhnul, měl by být doufám bez update BB.
Nebo to mám udělat nějak jinak, abych tam nemusel dávat JB od redsnow, který je thetered.
To Metalgirl: ty tvoje custom FW jsou i na ten můj BB, pokud to dobře chápu, tak by měly být?
Děkuji Vám za rady.
5 dní už to tady čtu, ale stejně se chci raději zeptat, abych si byl jistý.
Mám IP 3GS z USA blokovaný na ATT, momentálně JB a unlock přes ultrasnow.
BB mám 05.13.04. Sim kartu od ATT mám.
Chci se zeptat, jestli udělat update a JB FW na 4.2.1 přes redsnow podle návodu od Dodo, pak udělat unlock přes Cydii a potom teprve JB greenpoison kvůli unthetered JB nebo nějak jinak. Custom FW jsem si stáhnul, měl by být doufám bez update BB.
Nebo to mám udělat nějak jinak, abych tam nemusel dávat JB od redsnow, který je thetered.
To Metalgirl: ty tvoje custom FW jsou i na ten můj BB, pokud to dobře chápu, tak by měly být?
Děkuji Vám za rady.
Naposledy upravil(a) miaman dne úte bře 01, 2011 1:11 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- Moderatorka fóra
Ten můj jediný cutom je bez updatu BB, tudíž ti tam zůstane, který teď máš, ale je bohužel i bez hacktivace, iPhone neaktivuješ bez originál SIM karty od ATT.
Ty máš BB, který se dá normálně unlocknout, radši si stáhni sn0wbreez, v této sekci je o něm celé vlákno a vytvoř si custom přes ten sn0wbreeze sám i s hacktivací a nahraj si ho tam. Budeš to mít lepší. Za žádnou cenu tam necpi nic jiného, natož originál FW neupravený, updatuje se ti BB a budeš v koncích.
Ty máš BB, který se dá normálně unlocknout, radši si stáhni sn0wbreez, v této sekci je o něm celé vlákno a vytvoř si custom přes ten sn0wbreeze sám i s hacktivací a nahraj si ho tam. Budeš to mít lepší. Za žádnou cenu tam necpi nic jiného, natož originál FW neupravený, updatuje se ti BB a budeš v koncích.
Mne na ten cfw 4.2.1,akosi nejde unlock cez ultrasn0w,mozem pouzit yellowsn0w z Cydie?
Metalgirl píše:Nupdatoval sis verzi basebandu? Nenahrával jsi tam náhodou předtím original FW, neupravený? Pokud ano, tak sis baseband updatoval.
Zaprvé děkuji Metalgirl za rychlou odpověď a za druhé zase rychle zpátky k mému problému.
Takže verzi BB mám stále 05.13.04 . Originál FW jsem si tam nenahrál a custom FW ze sn0wbreez jsem si vytvořil s hacktivací (v expert modu zaškrtnute políčko Activate the iPhone (hactivation)) takže vše jsem udělal tak jak by mělo být a nezadařilo se:(.
Každopádně jdu tento postup udělat znovu jak radíš a pak se zase ozvu zda se zadařilo, či ne...ale mám trochu obavy, protože tento postup jsem už jednou vyzkoušel a nezadařilo se, tak snad třeba teď.
Jen mi je stále divné, že poprvé po sn0wbreeze sem byl unlock a po restartu telefonu, už jsem zase nebyl

Tak jsem si udělal pomocí snowbreeze custom FW, pak DFU mode, shift+restore v itunes a pořád mi to hází chyby, jednou 1600, pak 14 nebo 21. Dělal jsem je už asi 3x, pokaždé mají jinou velikost a pokaždé stejná chyba error14. Stahuju teď od Metalgirl CFW, tak uvidím, zda-li to pojede. 

Tak jsem znovu použil sn0wbreez, udělal custom FW s hacktivaci, pak DFU mode, shift+restore v iTunes a custom fw restoroval, vše se SIMkartou Vodafone v iPhone. Po naskočení iPhone chce po mě PIN, tak zadám a hned jdu do Cydia abych nainstaloval Ultrasn0w. Ultrasn0w nainstalovan a Cydia chce Reboot...odkliknu, rebootne se to a zase chce PIN...zadám, PIN příjme a operator nikde
takze zase jako predtim...misto operatora Seraching... a v settings->carrier píše Unable to load network list...tak a teď vážě nevím jak dál...nějaké nápady?

-
- Moderatorka fóra
Máš určitě ten iPhone blokovaný? Jsi si jistý? Třeba není a když nainstaluješ ultrasnow na neblokovaný iPhone, tak ti operátora nenajde.
Pak mě už jedině napadá HW chyba, gsm modul odešel...
Pak mě už jedině napadá HW chyba, gsm modul odešel...
No je koupeny z USA takže na české operátory je blokovaný, stím jsem si jistý...u FW 4.0.1 jsem musel dělat JB/unlock. Od té doby jsem byl spokojený stím co mám a teď jsem si řekl, že čas přejít na novější FW. Jak jsem říkal na první pokus sn0wbreez pak ultrasn0w a byl unlock...operator, signal, telefonovaní, sms vše ok. Den potém jsem v cydii instaloval nějake utilitky a chtělo reboot...poté už bez signalu.
Teď provedu postup se sn0ebreez ještě jednou a zkusím prvně be ultrasn0w co uděla a když nic tak nainstaluju ultrasn0w...no a když zase pak nic tak se asi budu shanět potom jak zjistit zda GSM modul je v háji či ne...jinak nevim.
Ale mám ještě dotaz...hned po sn0wbreez a restor custom FW v iTunes mi naběhne phone...mam dat hned PIN a nebo ho dat až po nainstaluji ultrasn0w, nebo to je jedno? A ještě jedna věc...cydie hned po spuštění chce updatovat buť complete upgrade, nebo essential a nebo to můžu odložit...nemá to také třeba vliv?
Díky
EDIT:
Ohhh...wau...tak teď si to už přestávám úplně dávat!!!
Takže když jsem se snažil dát po vytvoření custom FW ve sn0wbreeze iPhone do DFU modu tak jsem podržel 3sec POWER button, pak 10sec POWER a HOME button a pak dalších 30sec jen HOME button a sn0wbreez vyhodí velké červené X, že DFU nebyl detekován. Tak si říkám ok...zkusime znova...zase nic...tak chci zapnout podržím POWER utton...nic...a tak teda podržím 10 sec POWER a HOME button abych se ztoho dostal...ok iPhone naskakuje a najednou...puc a operator naskočí a nedoručené smsky už jen lítaj...fakt nechápu!!!!!!!!!!
Doufám, že je to trvalý stav a né jako minule, že když rebootnu tak zase operator fuč...každo si teďka počkám co mi tady na to napíšete...no a pak zkusím reboot jestli to je trvale, či ne.
No sem každo ztoho jelen...
[mod=Metalgirl]Akorát nedělej dva příspěvky pod sebou, sloučeno.[/mod]
Teď provedu postup se sn0ebreez ještě jednou a zkusím prvně be ultrasn0w co uděla a když nic tak nainstaluju ultrasn0w...no a když zase pak nic tak se asi budu shanět potom jak zjistit zda GSM modul je v háji či ne...jinak nevim.
Ale mám ještě dotaz...hned po sn0wbreez a restor custom FW v iTunes mi naběhne phone...mam dat hned PIN a nebo ho dat až po nainstaluji ultrasn0w, nebo to je jedno? A ještě jedna věc...cydie hned po spuštění chce updatovat buť complete upgrade, nebo essential a nebo to můžu odložit...nemá to také třeba vliv?
Díky
EDIT:
Ohhh...wau...tak teď si to už přestávám úplně dávat!!!
Takže když jsem se snažil dát po vytvoření custom FW ve sn0wbreeze iPhone do DFU modu tak jsem podržel 3sec POWER button, pak 10sec POWER a HOME button a pak dalších 30sec jen HOME button a sn0wbreez vyhodí velké červené X, že DFU nebyl detekován. Tak si říkám ok...zkusime znova...zase nic...tak chci zapnout podržím POWER utton...nic...a tak teda podržím 10 sec POWER a HOME button abych se ztoho dostal...ok iPhone naskakuje a najednou...puc a operator naskočí a nedoručené smsky už jen lítaj...fakt nechápu!!!!!!!!!!
Doufám, že je to trvalý stav a né jako minule, že když rebootnu tak zase operator fuč...každo si teďka počkám co mi tady na to napíšete...no a pak zkusím reboot jestli to je trvale, či ne.
No sem každo ztoho jelen...
[mod=Metalgirl]Akorát nedělej dva příspěvky pod sebou, sloučeno.[/mod]
Takže custom FW co jsem udělal přes snowbreeze mi pořád hází chybu 14 a custom od metalgirl mi normálně nahraje, ale zůstane to viset na jablku, které pořád svítí, i po restartu, nenajede. Tak nevím, nějaké rady?
-
- Moderatorka fóra
Tak po tom mém customu zkus spustit TinyUmbrellu a použít exit recovery v ní.
NoiSidiuS: zkus rebootovat a uvidíš, třeba je to tím, že pak uděláš další reboot a zase to naběhne, ale je to divné.
NoiSidiuS: zkus rebootovat a uvidíš, třeba je to tím, že pak uděláš další reboot a zase to naběhne, ale je to divné.
TinyUmbrellu spustím, ale píše mi to, že zařízení není připjeno, takže možnost "exit recovery" nejde. Už pomaličku ztrácím nervy
Buď to zkusit ještě přes redsnow nebo nevím. Jinak zálohu ssh na 4.0.1 mám, doufám, že tam když tak půjde nahrát zpátky?

-
- Moderatorka fóra
No půjde, ale hodí ti to chybu 16xx či 1015. Takže Umbrella nebo iREB pomoct musí.
Prostě nejde udělat kick. V Tinyumbrelle je možnost pouze "start TSS server" a v Irebu "set auto-boot true" ale bohužel. Zkoušel jsem ten tvůj custom už 2x a pořád stejné. Jakoby to bylo zamrzlé, dostanu se max do DFU modu.
Jak to teda nahodit zpátky na tu 4.0.1. Díky za pomoc. Už se tu trápím od 13 hodin
Jak to teda nahodit zpátky na tu 4.0.1. Díky za pomoc. Už se tu trápím od 13 hodin

-
- Moderatorka fóra
Musíš mít SHSH zálohu na iOS 4.0.1 a pak klasicky restore přes iTunes, přes shift+restore a vybrat iOS 4.0.1 a provést restore.
Ten ios 4.0.1 musí být taky custom nebo origo apple?
-
- iPhoneHolik
miaman píše:TinyUmbrellu spustím, ale píše mi to, že zařízení není připjeno, takže možnost "exit recovery" nejde. Už pomaličku ztrácím nervyBuď to zkusit ještě přes redsnow nebo nevím. Jinak zálohu ssh na 4.0.1 mám, doufám, že tam když tak půjde nahrát zpátky?
Já jsem nedávno downgradoval na 3.3.1 a restore normálně proběhl nicméně na konci hodily iTunes chybu 1015 a iPhone nabootoval v recovery mode (kablík + ikona itunes)
V návodu psali že to nic není,že je restore v pořádku a k opuštění recovery mode stačí použít RecBoot_v1.1_Win ke stažení zde: http://www.mediafire.com/?xhlteg976vla8mz což se mi povedlo a pak iPhone v pohodě naběhnul.Jen dodám že prográmek vyžaduje mít instalovanou srágoru s názem MS NET Framework 4,tyhle podpůrné balíky nemám rád....po instalaci mi to zblajzlo snad 200MB na disku.
-
- Moderatorka fóra
Ten 4.0.1 origo, jelikož obsahuje nižší verzi FW, která se dá odblokovat.
A určitě mi to nezměni BB, mám celkem strach?
Stahuju zrovna tenhle iPhone2,1_4.0.1_8A306_Restore.ipsw Protože co jsem měl doma IP 3G tak tam byl taky 4.0.1 byl na něm BB nějaký jiný vyšší, nevím jestli dokonce 05.15.04, kde nešel udělat unlock a nejde dodnes.
Edit: Ted jsem si všimnul, že shsh mám pro 8B117, takže asi 4.0.1 pro tady tohle.

Edit: Ted jsem si všimnul, že shsh mám pro 8B117, takže asi 4.0.1 pro tady tohle.
-
- Moderatorka fóra
Ne 5.15.04 je teď s iOS 4.2.1 s iOS 4.1 to byl BB 5.14.03 a s iOS 4.0.1 to byl BB 5.13.04
-
- iPhoneHolik
Potvrzuji ModemFW nebo chcete-li BB 5.15.04 mám jaá u iPhone 3GS ovšem je to oficiální dovoz od O2-CZ takže je mi to vuřt a downgrade na 3.x.x bez jediného problému,zkrátka si s iP můžu dělat co chci třeba namazat na chleba vždy bude fungovat alespoň tedy doufám.
Když ho dám do DFU modu, tak mi ho tinyumbrella nepozná, jenom v recovery modu. Vadí to? Pak spustím TSS server a v itunes restore a je to? Co jsem našel odkazy, tak dam dělali downgrade vždycky s funkčním IOS, tk proto možná ho tinyumbrella poznala. Je to tak? Děkuji za odpovědi.
Edit: Tak jsem měl nějakou divnou zálohu SHSH a musel jsem tam hodit 4.1, takže update BB a mám 05.14.02. Co už, na Ipad BB kašlu, tak uvidím kdy výjde konečně 4.3 a možný unlock.
Každopádně díky za veškeré rady.
Edit: Tak jsem měl nějakou divnou zálohu SHSH a musel jsem tam hodit 4.1, takže update BB a mám 05.14.02. Co už, na Ipad BB kašlu, tak uvidím kdy výjde konečně 4.3 a možný unlock.
Každopádně díky za veškeré rady.
Zdravim prosil bych o radu mam iphone 3GS 32GB dovoz rakousko jsem momentálně v recovery modu zkoušel jsem tam dat ios 4.2.1 po restore klasická chyba 1015 použil jsem TU ale nic momentálně jsem se dočetl že je jediná šance na BB ipod pokud je to dovoz děkuji za radu
-
- Moderatorka fóra
No byt tebou, tak tam ten ipad BB vubec nedavam. Po vydani iOS 4.3 ma mozna vyjit unlock. IPad BB prinasi vice problemu nez uzitku.
Co jsi tam mel predtim za iOS, do iP se asi nedostanes co, aby si zjistil verzi BB, nebo je vubec ten iP ve funkcnim stavu? F0recast app umi poznat, jaka verze BB v tom iP je.
Co jsi tam mel predtim za iOS, do iP se asi nedostanes co, aby si zjistil verzi BB, nebo je vubec ten iP ve funkcnim stavu? F0recast app umi poznat, jaka verze BB v tom iP je.
f0recast jsem zkoušel ale nemuže mi to najít ani v DFU ani v recovery byl tam 4.2.1