Pravidla fóra
Vytvárajte len vlákna určené na informovanie o novinkách okolo Apple, iOS a podobne. Všetky ostatné témy, neaktuálne alebo vymyslené informácie či žiadosti o pomoc sem nepatria.
Asi to tu již padlo ale bude se nějak lišit finální verze co snad vyjde 11 března od této iOS4.3GM?? Je fakt škoda že zde není Wi-Fi HotSpot...píši to proto jelikož mám pocit když jsem měl nahranou iOS4.3 bez přídomku GM že tam HotSpot byl!!!
No víš chtěl jsem nahodit iOS4.3 beta3 ale nedaří se...jdnou chyba 1015 podruhý 21...chci vědět jak je to s tím Wi-Fi hotspotem mám pocit že u tý beta3 byl!
Tak nakonec ten hotspot tam mám. Udělal jsem restore z DFU, ale to nevim, jestli to mělo v konečném důsledku význam. Na hlavní obrazovce v nastavení se to objevilo, až když jsem to poprvé nastavil:nastvení,obecné,síť.
Mě se na iOS4.3 z 4.3GM nedaří ani přes DFU Mode dostat....těsně před koncem to hodí error 1015 a když z něj recBootem vyskočím zůstane to viset na Recovery Mode....přitom bych ten HotSpot celkem potřeboval...
já si asi taky nebudu upgradovat na 4.3, tethering používám přez PDAnet ze Cydie takže tethetring nepotřebuju, a zase zbytečně dělat restore, o to nestojím
no na ten odkaz jsem se díval už dávno před tím než jsi to sem dal, sleduju na wikipedii hodně věcí okolo applu, je tam toho dost... A o tom AirPlayi jsem se ani nezmínil, jelikož na to můžu použít airvideo, nějaké jiné utilitky, nebo klidně spashtop remote desktop
a to shsh funguje i kdyz neni treba JB na tu verzi iOS na kterou si aktualizoval? Jakoze udelam to stejne jako u tohohle navodu ? viewtopic.php?f=13&t=38997 jen proste s jinym iOS na iny iOS ?
Naposledy upravil(a) Bart Art dne úte bře 08, 2011 8:59 pm, celkem upraveno 1 x.
iPhone 4 - 32Gb , iOS 4.2.1 JB , Bez PWR Buttonu
Asus K73S 17" : Intel i5 - 4 x 2,9 GHz RAM - 8 GB nVidia 540M - 1 GB ram Win 8,7 a Mac OS X 10.7.3 Lion
Precital som si cele vlakno ale nic o tom ci bude untethred JB na FW 4.3 som nenasiel. Iba niečo ohladom O2. Mna ale zaujíma T-mobile a iné... Ci problem je iba u O2?
Naposledy upravil(a) Mike_99 dne úte bře 08, 2011 9:00 pm, celkem upraveno 1 x.
• iPhone 3G, 3GS, 4, 5, 6, 6S, 7, X, 11, 13 Pro • iPad Air
• iPhone 15 Pro Max
Coo tu valis s untethred JB ? vzdyt estte ani nemame na iphonech 4.3 a ty uz chces JB ? xD a hned untethred ? xD EDIT: jinak t-mobile ma tethering uz normalne akorad O2 je zase pozadu :/ xD
iPhone 4 - 32Gb , iOS 4.2.1 JB , Bez PWR Buttonu
Asus K73S 17" : Intel i5 - 4 x 2,9 GHz RAM - 8 GB nVidia 540M - 1 GB ram Win 8,7 a Mac OS X 10.7.3 Lion
Bylo by to logické, kdyby vyšel iOS 4.3 dnes. Apple byl rozložil zátěž na servery, aby se mu v pátek nestalo, že v důsledku přetížení nepůjde někomu aktivovat iPad2.
Uvidíme dnes kolem 19:00
iPhone 5c 16GB iPad (3rd gen.) 32GB Apple TV (3rd gen.) Mac mini 2009 2.26GHz 4GB RAM 64GB SSD
No mám ji nahranou ale oproti 4.2.1 mi nic moc nového nepřináší,asi ji přehraji až vyjde finální ale na 3GSku toho vážně moc není...myslím že apple s ním pomalu ale jistě končí...sorry za spekulace a částečný OT. Co mě ale mrzí a poprosím někoho zda by mi to potvrdil ža na 4.3 beta 3 byl myslím Wi-Fi hotspot kdežto u skorofinální GM již v případě 3GS není....co k tomu apple vede? Teď se snažím na beta3 dostat zpět zkusím to přes 3.1.3 pak na 4.2.1 a nakonec restornout tu beta3 jsem zvědavej zda jsem se nepletl.
Hele poradte někdo nedaří se i restorovat ani z DFU tu 4.3 beta3 abych zkistil zda tam ten HotSpot opravdu byl...dám krk na to že JO. Vrátil jsem se na 3.1.3 pomocí RecBoot vyskočil po chybě z recovery 1015 mode,nahrál 4.2.1 opět chyba 1015 s tím rozdílem že když z recovery vyskočím při nabootování se do něj vrátí zpět (Obrazovka s ikonou i tunes a kabelem).
Děkuji mohl by jsi prosím potvrdit zda v beta3 ten HotSpot byl na 3GS? na GM už není...já abych se s tím nepachtil zbytečně. Jinak to vypadá že se na 4.2.1 asi dostanu...musí se down na 3.1.3 a pak přes 4.0.0 a 4.0.2 až k 4.2.1 jinak po restore iP nenabootuje no a pak prubnu 4.3beta3 ...to je děs...prč to nejde jednoduše přehrát jako se přehrávají ROMky v WM či Androidech a musí se takhle postupně/zdlouhavě?