iTunes omezeni
iTunes omezeni
ahoj,
nevi nekdo proc uz konecne neni v CR zprovozneno nakupovani na iTunes (filmy, audio... - stejne jako v US)? Poslete mi prosim link, at si o tom neco mohu nastudovat... Plati toto omezeni pro vsechny zeme krom US (co Kanada, UK, Australie, Japonsko... - ma nekdo zkusenost)?
diky, P
nevi nekdo proc uz konecne neni v CR zprovozneno nakupovani na iTunes (filmy, audio... - stejne jako v US)? Poslete mi prosim link, at si o tom neco mohu nastudovat... Plati toto omezeni pro vsechny zeme krom US (co Kanada, UK, Australie, Japonsko... - ma nekdo zkusenost)?
diky, P
- rony
- Klub čistého iOS
Re: iTunes omezeni
nikto nevie preco. ale nas tajny tip je, ze za to moze legislativa v EU presnejsie, ze kazda krajina ma svoju vlastnu upravu a Apple to asi nevidi ako rozumne vyjednavat s kazdym statom zvlast, ked je tu jedna EU.
takze:
http://www.techrepublic.com/photos/appl ... 1759?seq=4
kupis EU nasadku napr. v dealextreme.com
takze:
http://www.techrepublic.com/photos/appl ... 1759?seq=4
kupis EU nasadku napr. v dealextreme.com
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
-
- Mírně pokročilý
ahoj, co vim, tak legalne nejde pres cesky Itunes store, ale ja osobne mam dva ucty, jeden cesky a jeden americky. Na ceskem mam normalne platebku a na americkem si dobijim pres itunes gift cards a v pohode funguje...
jinak co se tyce tech duvodu, tak jsem nekde cetla, ze to u nas neni kvuli mene, ze nemame EURO
jinak co se tyce tech duvodu, tak jsem nekde cetla, ze to u nas neni kvuli mene, ze nemame EURO
APPLE MacBook CZ white unibody spring 2010/ C2D 2.4GHz/ 13.3" 1280x800/ 8GB RAM/ GF 320M/ 250GB 5.4k/ DVD/ WF/ BT/ CAM/ MAC OS Maverics
iMessage: vecne.zamilovana[at]gmail.com
iMessage: vecne.zamilovana[at]gmail.com
-
- Moderator fóra
Euro nevím, když můžem kupovat aplikace, proč né hudbu. Hlavní a nejhlavnější aspekt je ten, že největší nahrávací společnosti v ČR musí odsouhlasit prodej přes iTunes (myslím). Pořád ony společnosti bečí, že jim ucházejí zisky kvůli stahování z netu, ale že by udělali pořádný internetový obchod, resp. začali jednat s Apple, to né.
- iPhone 6s
- Mac mini (Late 2012) | MacBook Pro (Early 2015)
- AirPort Extreme 5th gen
- uz aby se to zmenilo, protoze skodi nam vsem, uzivatelum kteri jsou ochotni za to platit
+ nema nekdo zkusenosti s Apple TV? Je tam nejake omezeni nebo u streamoveho TV vysilani staci ucet na streamovych serverech v US a neni tam zadne omezeni jako pri placeni hudby pres iTunes. Zajimalo by mne, jestli ma cenu toto zarizeni porizovat v CR... (pokud mi nevadi pouze anglicke tituly k dispozici)
P.
+ nema nekdo zkusenosti s Apple TV? Je tam nejake omezeni nebo u streamoveho TV vysilani staci ucet na streamovych serverech v US a neni tam zadne omezeni jako pri placeni hudby pres iTunes. Zajimalo by mne, jestli ma cenu toto zarizeni porizovat v CR... (pokud mi nevadi pouze anglicke tituly k dispozici)
P.
-
- Starý pes fóra :)
iTunes omezeni
AppleTV mam a s radosti pouzivam, jsem z ni nadseny, ale taky mam US iTunes ucet a na nem nabito spoustu dolarku. Sam jsem nad tim premyslel, kolik by mi z toho fungovalo bez toho iTunes uctu. Kdyz chci neco stahnout, pta se to na kompletni prihlaseni, tj. ID i heslo. A i bez toho to poskytuje par veci zdarma, spoustu traileru (i v HD kvalite), ukazky klipu, skladeb, pristup na YouTube, podcasty (v pohode sleduju Digit), muzes mit ulozene vlastni videa, hudbu, fotky... Mam 1st gen se 160GB diskem a moje prvorade vyuziti je domaci fotoalbum - na 50" plazme nadhera. A mam i MobileMe, takze muzu posilat fotky domu rodince z cest iPhonem. Zkratka mam z ni obrovskou radost.
Několik iPhonů, iPadů, MacBooků, Time Capsule, Apple TV, iPod Nano, AR.Drone...
-
- Moderator fóra
- iPhone 6s
mam obavu, ze pi Roithova nebude mit silu tohle rychle prosadit. Pro vsechny apple uzivatele bylo vcera pozde...
- rony
- Klub čistého iOS
iTunes omezeni
tiez si myslim, ze to vzali za zly koniec. mali by kopat do statov eu, aby sa v prvom rade zjednotila legislativa v autorskom prave tak, aby nemohli vydavatelstva mat prakticky kartel v autorskych pravach prostrednictvom narodnych autorskych zvazov. ja si totiz myslim, ze ani tak nejde o to, ze tie eshopy s hudbou by nechceli robit biznis aj u nas. len ten kartel autorskych zvazov je dost ucinny na to, aby im zneprijemnili biznis, kedze eshopy s muzikou su obrovska konkurencia vydavatelstva, ktore nechcu aby sa zmenil stav, kedy cokolvek co si vymyslia prejde legislativou nakolko nie je nikoho, kto by im odporoval a kazdy odpor je oznaceny za podporu piratenia. pritom ide len a len o prachy.
-
- Moderator fóra
A tak jsou jen sami proti sobě, protože CD já nechci, nechci ale ani komprimovanou hudbu. A už vůbec ne s DRM a podobnýma blbostma. Holt si ji stáhnu jinak ![Wink ;-)](./images/smilies/wink.gif)
![Wink ;-)](./images/smilies/wink.gif)
- iPhone 6s
- rony
- Klub čistého iOS
nie su, to zle chapes. oni strazia svoje ksefty. to, ze ty chces platit za hudbu v elektronickej formy je pre nich nezaujimavy kseft. to je dane tym, ze vydavatelstva su orientovane na biznis s fyzickymi mediami a nemozu pripustit napr. to, ze ty si kupis jednu pesnicku a aj to hra rolu, ze by museli pristupit na uplne ine ceny. a ubudol by problem s piratenim, takze by bol tlak na rusenie vypalneho
a interpreti by zistili, ze si viac zarobia ak uploadnu pesnicky na itunes store a dokonca nebudu potrebovat tu velklu podporu vydavatelstiev ;)
a interpreti by zistili, ze si viac zarobia ak uploadnu pesnicky na itunes store a dokonca nebudu potrebovat tu velklu podporu vydavatelstiev ;)
-
- Moderator fóra
Já tě chápu, ale stejně je konec fyzických médií, tak jak je dnes známe, nevyhnutelný. Nebo si snad myslíš, že za takových 10-15 let budou chtíl lidi placky? Disky budou mít desítky (stovky) TB, přenosná zařízení budou mít také větší kapacitu, cloud storage...
- iPhone 6s