Účet na iTunes (plnohodnotný)
-
- Klub čistého iOS
Účet na iTunes (plnohodnotný)
Čau, mám internetovou platební kartu Mastercard od gemoney a nemůžu se dostat skrz potvrení karty, pořád mi to píše, že je security kód neplatný. Přitom to opisuju přímo z karty. Neni to tím, že je to čistě internetová platební karta k účtu?
iPhone X 64 GB CZ
Macbook Air 13" Retina 2018
Watch 4 44mm
Airpods
Watch 4 44mm
Airpods
-
- Moderator fóra
Re: Účet na iTunes (plnohodnotný)
Máš určitě povoleny internetové platby? Já tomu sice moc nerozumím, ale přítelkyně si je musela aktivovat zvlášť. Nebo pokud je karta nová, chvíli trvá než se aktivuje.
Jo, registruješ si doufám český účet.
Jo, registruješ si doufám český účet.
- iPhone 6s
- Mac mini (Late 2012) | MacBook Pro (Early 2015)
- AirPort Extreme 5th gen
-
- Klub čistého iOS
Problém vyřešen, zadával jsem čtyřmístný kód místo třímístnýho, prosím o LOCK.
jinak kartu mám čistě internetovou, platební mám jinou. Je aktivovaná asi dva týdny. Samozřejmě jsem aktivoval český účet.
EDIT: ted jsem zjistil, ze z nejakyho duvodu mam zablokovan mnou zvoleny zpusob platby na appstore a mam zvolit jinou moznost. Pritom jsem stahoval hru za 0,79?. A na ucte se mi zobrazilo 2x 48,79 kc.
jinak kartu mám čistě internetovou, platební mám jinou. Je aktivovaná asi dva týdny. Samozřejmě jsem aktivoval český účet.
EDIT: ted jsem zjistil, ze z nejakyho duvodu mam zablokovan mnou zvoleny zpusob platby na appstore a mam zvolit jinou moznost. Pritom jsem stahoval hru za 0,79?. A na ucte se mi zobrazilo 2x 48,79 kc.
iPhone X 64 GB CZ
Watch 4 44mm
Airpods
Watch 4 44mm
Airpods
-
- Mírně pokročilý
50 kc vzdy (myslim novym uzivatelum) bere pro overeni, po cca 14d. se ti penize vrateji.
-
- Klub čistého iOS
Njn, ale proč teď nemůžu nic kupovat, protože to po mě chce aktualizovat údaje pro platbu kartou a když to aktualizuji, tak to napíše, že mám zablokovaný tento typ placení (Mastercard) a že mám vybrat jiný.
EDIT: jak je možný, že teď jsem se díval do nezaúčtovaných transakcí a mám tam dalších 29 Kč. je možný, že mi to strhly, že jsem teď aktualizoval platební údaje?
EDIT: jak je možný, že teď jsem se díval do nezaúčtovaných transakcí a mám tam dalších 29 Kč. je možný, že mi to strhly, že jsem teď aktualizoval platební údaje?
iPhone X 64 GB CZ
Watch 4 44mm
Airpods
Watch 4 44mm
Airpods