Zdravím...možno to už niekto riešil..ja neviem či sa to dá..preto sap ýtam
Je možné prepojiť iphone 3gs ( aj 4 ) z autorádiom tak aby sa aj hudba prenášala ? teda v skratke..počúvať hudbu z iphone cez auto repraky ?
Chcel by som to v Audi a6... 2010 .. má bluetooth...ale neviem či sa to dá aj na toto ?
Prepojenie iphona z radiom - hudba
-
- Senior uživatel
Prepojenie iphona z radiom - hudba
- iPhone 6 64gb [iOS 8.2 nonJB]
- rony
- Klub čistého iOS
Re: Prepojenie iphona z radiom - hudba
pravdepodobne len kablom. ak to radio ma A2DP, tak mozno BT ale ak si to nenasiel v parametroch, tak nie.
vseobecne ide cez BT z iphone pustat hudbu, sam to pouzivam, no dolezite su aj schopnosti prijimaca.
ono ak mas takzvane azke handsfree tak jeho sucastou je aj prenos hudby a napr. aj pokynov navigacie.
ask your car dealer :)
zapni bt v aute, zapni v iphone 4 a cakaj ci sa objavi. sparuj.
spusti ipod a vpravo dole uvidis modru ikonku ktorou sa da vystup prepinat z bt na interny reprak.
vseobecne ide cez BT z iphone pustat hudbu, sam to pouzivam, no dolezite su aj schopnosti prijimaca.
ono ak mas takzvane azke handsfree tak jeho sucastou je aj prenos hudby a napr. aj pokynov navigacie.
ask your car dealer :)
zapni bt v aute, zapni v iphone 4 a cakaj ci sa objavi. sparuj.
spusti ipod a vpravo dole uvidis modru ikonku ktorou sa da vystup prepinat z bt na interny reprak.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
-
- Klub čistého iOS
Re: Prepojenie iphona z radiom - hudba
Tak audi 2010 asi bude mít AUX (jack) nebo USB..koupíš akorát kablík a bez problému.