Zdravím, mám problém zakupil som si v cydii apps ifile a Safari download manager.
App fungujú ok ale problém spočíva v tom že výpis o platbe mi prišiel na mail iba o SDL ktorý som kúpil včera, výpis z ifile mi ešte neprišiel aj keď som ho kúpil o deň skôr.
Keď si pozriem históriu platby na paypal je tam status complete kde môže byt problém.
Ďakujem.
Paypal platba (asi nedokoncena )
-
- Administrator
Re: Paypal platba (asi nedokoncena )
a jak je to dlouho uz?
platby pres PayPal jsou skoro okamzite, jednou se mi stalo ze jsem cekal jeden den, nekde byla chybka ale vse pak probehlo...
taky se podivej na to zda mas ve sve bance (pokud mas ucet provazany s svym CZ uctem) zda ma povoleno provadet treba vice transakci, vetsi castky a podobne ..
jednou mi platba neprobehla protoze jsem platil v jednom dni vic polozek ..
platby pres PayPal jsou skoro okamzite, jednou se mi stalo ze jsem cekal jeden den, nekde byla chybka ale vse pak probehlo...
taky se podivej na to zda mas ve sve bance (pokud mas ucet provazany s svym CZ uctem) zda ma povoleno provadet treba vice transakci, vetsi castky a podobne ..
jednou mi platba neprobehla protoze jsem platil v jednom dni vic polozek ..
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Re: Paypal platba (asi nedokoncena )
Mám povolené viaceré transakcie platím z toho úctu aj nejaké veci na Slovensku trvalým prikazom.
počkám teda ešte deň a uvidim potom to budem riešiť z bankov.
A ďakujem.
Uff, už som ho dostal pravde podobne nejaká nezhoda medzi pay... a bankov.
Môžete lock.
Lock. MG
počkám teda ešte deň a uvidim potom to budem riešiť z bankov.
A ďakujem.
Uff, už som ho dostal pravde podobne nejaká nezhoda medzi pay... a bankov.
Môžete lock.
Lock. MG