Proč jsem si právě teď koupil ipad první generace

Pravidla fóra
Platí zde stejná pravidla, jako jinde na fóru. . Julek
SteveJSF
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Příspěvek od SteveJSF »

Tak to bych taky bral.
Několik iPhonů, iPadů, MacBooků, Time Capsule, Apple TV, iPod Nano, AR.Drone...

avixe
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Proč jsem si právě teď koupil ipad první generace

Příspěvek od avixe »

tak mam uz aj ja ipad cca mesiac, tiez som ho kupil lacnejsie a bol som z neho nadseny... no skusil som ipad 2... a uz jednotku predavam :-)... je to dost rozdiel podla mna, ovela rychlejsi multitasking atd
"audietur et altera pars"

Gekko gecko
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Příspěvek od Gekko gecko »

Sem tam jsou patrne prodlevy v zavislosti na zaplneni RAMky ale nic tragickeho a za sebe mohu rici ze bych nemenil :)
Pri serfovani na netu a pustene hudbe na pozadi coz jsou cinnosti ktere z 90% provozuji bych potencial nastupce sotva pocitil
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2

sidlas
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od sidlas »

Vcera jsem zakoupil ipad 64gb 3g verze za pouhych 7tis. Maximalne spokojenost jak zminuje vetsina chci to jen na filmy ktere jsou na to o hodne lip videt nez na iphone pak na knizky kde sem nenasel rozdil v rychlosti leda ze bych stacil cis 20 stran za sekundu a potreboval rychle otacet. A na tech par stranek co sleduju facebook mail atd mi to staci nepotrebuju mit pustenej 13 oken zaroven a vsechny mit nacachovany. Kamera pro me zbytecna mam na iphonu popr Hd sony. Takze u me maximalni spokojenost a jeste bych na zaver dodal ze me 3d FPS hry stejne moc neberou takze to ze dvojka je vykresluje ostreji je mi upe jedno.
Iphone 6 128gb 8.4 Jailbroken + Ipad mini retina 32GB Wifi

macodk3
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od macodk3 »

Dobre..tak prekonám lenivosť a napíšem niečo: V apríli som si kúpil iPad prvej gen. pretože sa dvojka u nás ešte zohnať nedala. Mesiac som ho celkom spokojne používal až na pár výnimiek (padanie náročnejších hier..). Keď som zistil že sa začala predávať dvojka tak som hneď podlahol a bežal do radu pred traco computers. Kúpil som si prvý deň predaja iPad 2 16GB wifi white. Veľmi ma zaujal tvar a tenkosť nového iPadu. Ale to hlavné čo ma zaujalo je rýchlosť, plynulosť hier a funkčný multitasking! Som náročný hráč ktorý hrá na iPade najnovšie hry s dobrou grafikou, to už iPad 1 prestával zvládať. Ak by som ale nehral hry, úplne by mi stačil prvý iPad na všetko. Revolučný rozdiel v rýchlosti neje a kameru takmer nikto z nás tak moc nepotrebuje..Takže záleží len na tom či ste ochotní priplatiť si za to že budete hrať lepšie hry.
Obrázek iPhone 6 Plus
Obrázek iPad Air
Obrázek Macbook Air 13"
Obrázek iPod Nano 7G

Odpovědět