Jaký PC Notebook kolem 13 000 Kč + shop v USA kde ho koupit?

vše co vás napadne
Odpovědět
toncek
Moderator fóra
Moderator fóra

Jaký PC Notebook kolem 13 000 Kč + shop v USA kde ho koupit?

Příspěvek od toncek »

Potřebuju poradit s výběrem PC notebooku s CZ cenou ideálně kolem 13 000 Kč. Jelikož ten trh vůbec nesleduju, tak nemám moc přehled..

Využití-klasika: pouze kancelář, internet, sledování filmů, archivace fotek.

Požadavky nejsou taky nijak závratné:
uhlopříčka v rozmezí 13-15,4" (přesnou hodnotu bych mohl vědět zítra)
alespoň 320 GB disk
4GB RAM
ideálně alespoň 3 USB porty
"kvalitní" zpracování - je mi jasné, že v dané cenové relaci to nebude žádná sláva.
Značka - něco z pro mě důvěryhodných značek - HP, DELL, Lenovo, Sony.

Jen v rychlosti jsem proletěl shopy a na první pohled mě zaujal prakticky pouze jeden model a to HP ProBook 4330s

Co se mi na něm líbí:
-Core i5
-500 GB 7200rpm disk
- matný displej

Bohužel je už trošku přes cenový limit, což by možná nevadilo, protože notebook se bude kupovat v USA a v této souvislosti potřebuju poradit nějaké e-shopy s elektronikou, kde lze relativně levně nakoupit. Osobně znám pouze e-bay, online Apple store a amazon :)
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)

macuser

Re: Jaký PC Notebook kolem 13 000 Kč + shop v USA kde ho kou

Příspěvek od macuser »

Cetl jsi? http://extranotebook.cnews.cz/hp-proboo ... elare-test Neni to ani tak o znacce jako o konkretnim modelu. V cenovem limitu na Sony a Dell asi muzes zapomenout, tam se priplaci za znacku. Pak uz jen nejake Lenovo ci ProBook s vetsi obrazovkou.

Jinak tady to maji rozebrano...

http://forum.zive.cz/viewtopic.php?f=907&t=1113128

Sam bych se ale nebal Acer Aspire 3820TG, videl jsem ho a velice se mi libil, sestra ma HP 5320m, tez se to da, samozrejme chlazeni oproti MacBooku je hlasitejsi, ja bych si ho ale nekoupil.

Z obchodu me napada Best Buy.

toncek
Moderator fóra
Moderator fóra

Re: Jaký PC Notebook kolem 13 000 Kč + shop v USA kde ho kou

Příspěvek od toncek »

Četl. A stále na mě působí, že za ty prachy to není zas tak špatný. Na živě jsem zatím prolezl dotazy jednotlivých uživatelů na stroje v podobné cenové relaci a hodně se tam taky doporučují nejrůznější Lenova..
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)

Odpovědět