Možno kúsok OT. V Poprade v Maxe je teraz neviem či nejaká výstava alebo čo, ale je tam pomerne dosť motoriek porozmiestňovaných (starších). Bližšie vám však nepoviem, nevyznám sa do toho. Ak chcete, môžem to pobehať a pofotiť, možno sa vám to bude páčiť.
EDIT: Len čo som jednu pozeral, nápis harley davidson
Technicka otazka... jakou nabijecku pouzivate na bezudrzbovy baterky. Mam vytlucenou baterku v Bonym a jelikoz je nova vloni vlete, tak ji nechci mrvit na trafu. Od optimate atd me napr. chlapek v mototechne odrazoval, ze to jsou kramy a vecny reklamace.
ani nevim jak se jmenuje, obyc nabijescka na gelovky .. nabiji a vybiji baterku, takze ji treba zapojim do zasuvky na tyden a necham bezet, baterka je v motorce 2 roky a vzdy unor - brezen ji tyden, 14 dni nechavam nabijet ..
Omlouvám se, jestli to tu bylo, ale právě jsem se dokoukal na tento dokumentární film a je to něco úžasného - Ewan McGregor: Na mašině kolem světa (Long Way Round).
Každej, kdo má aspoň trochu rád motorky, by to měl určitě vidět.
Dneska bylo venku krasne, tak jsem si rekl, ze se pujdu projet. Zasel jsem do garaze, zajel na benzinu, natankoval plnou a uz mi nic nebranilo v tom, abych se mohl kochat krasami nasi zeme, presneji jizni Moravy.
Po trech hodinach jsem dojel blizko kamaradova baraku, ktery ma taky motarda. Odlozil kompletovani pergoly na zitrek a vyjeli jsme. Projeli jsme par vesnic a mest nez se zacalo stmivat a uznali jsme za vhodne, jet domu.
Cestu jsme vzali pres pole, bylo to kratsi a taky na to mame stroje. Motorka hltala polni cestu jak nemecky vlcak videnske klobasy. Tak jsme nejakou dobu jeli, nez jsem se rozhodl prejet z jednich vyjetych koleji do druhych. Nanestesti tam byly jeste jedny, treti koleje (o 15 cm nizsi nez zbytek cesty), motorka mi skocila a ja letel, predtim nez jsem se kutalel..motorka letela taky, otocila se o 180°a po chvili ryti v zemi se zastavila. Stalo me to jedny rifle (diky bohu jsem mel chranice kolen a holeni takze mam jen 2 male skrabance tam, kde chranic nebyl), odranou ruku a trosku vic odrany kloub na leve ruce, skrz ohyb v rukavicich. Motorka ale dopadla hur, utrhl se mi blinkr, packa spojky zesportovnela na 5cm (bylo to velmi prijemne pri ceste domu), drzak vyfuku se prohnul a koleno vyfuku se primacklu k ramu. To znicilo uchopy plastu a plast dole prasknul. Pak takove capiny jako pohnuta maska, riditka, atd.
Tak parada, sprin ve Vodnanech, super akce, až na to že mi chteli ukrast motorku a jen mi ponicili blatnik, díky zamku na kotouč http://www.tea-earth.net/2011.html
BTW: Julku, dneska na sprintech tam Harleye tahli na lane, nevydrzel sprint Já na Hondě jedina zavada po 6ti letech vyklepany také šroubek
A já se mám! Jen co v pondělí (snad) dodělám zkoušky tak jdu do autoškoly a už budu mít řidičák na A bez omezení . Akorát mi mamka řekla, že si mám naplánovat pohřeb a odložit na něj peníze bokem
Jinak Tea, zámek na kotouč je základ, já ho vozím pořád s sebou. Taťka má na VFRce pro jistotu zabudovanej alarm.
Nejhorší je, když je chudoba způsobena neschopností a leností.
Já vím, proto ho mam ten zamek, dokonce s otresovym čidlem a alarmem uvnitr, v CBR je i imobilizer, ale jak ji ta svi.. chtela ukrast tak jak couvla s motorkou tak mi tim zamkem rozbila blatnik a pak to asi zacalo houkat tak motorka zustala kde je, jen s rozbitym blatníkem...
Ano jsme rád že tím treba nesvihl o zem, ale mám ji pojistenou na kradež, ale jde mi hlavne o to že poradetele to museli videt bylo to hned u kasy na parkovisti a nonstop tam byla hlidka a všichni to meli na háku, o to mi jde Jenom vybrat parkovny, vstupny a tím to hasne
Dovolená v Rakousku na motorkách, tři části Super!!! Co dodat??? http://www.tea-earth.net/2011.html Delal jsem to narychlo, asi tam budou nejaké chyby A zase odjizdim na 3 dny pryč....