Loucim se s forem :]
-
- patron iPhone.cz
Pripada mi slusne se po tech letech zde alespon rozloucit, za oba dva ucty spachal i spachal_tmp (to neni schiza, to jen koncem roku 2007 neslo zmenit heslo po padu databaze ;] ..).
Presel jsem "ke konkurenci", muj iPhone 2G OOB1.1.2 :] uz je po skoro ctyrech letech pouzivani zpet v krabicce na zaslouzenem odpocinku, zazil toho hodne, vcetne nekolika amputaci (display, kryt, baterie ..), diky nemu vznikly prvni clanky na iphone.cz ohledne odblokovani, turbosim, prvnich jailbreaku a dalsi clanky (u kterych se dodnes neobjevily ani puvodni obrazky, nehlede na jmeno autora ;] ..), strucne a kratce: je cas na zmenu!
Pred rokem jsem se potkal s prvnim androidem v tabletu, pak nasledoval dalsi tablet no a to cele vyustilo k telefonu, prekvapive :] take s andoidem, proste jsem zjistil, ze mi "sedi" vice, nez iOS (to neni pobidka k diskuzi zarytych zastancu at uz cehokoliv, tohle je ciste muj subjektivni nazor!).
Takze vsem dekuji za ta leta zde, s vetsinou z vas to byla radost se zde "potkavat", s nekolika to uz byla radost o neco mensi, ale take jsem to prezil :], takze treba se potkame zase nekde na jinem foru.
Preji Julkovi a modum pevne nervy a ostatnim hodne trpelivosti s nimi :]. PM mi budou chodit na maily, takze pokud byste nekdo (ze znamych lidi) potrebovali kontakt, tak takto. Veci ohledne iPhone uz ale resit nebudu, to jen pro poradek, jako upozorneni.
Toz pekny den vsem! honza
Presel jsem "ke konkurenci", muj iPhone 2G OOB1.1.2 :] uz je po skoro ctyrech letech pouzivani zpet v krabicce na zaslouzenem odpocinku, zazil toho hodne, vcetne nekolika amputaci (display, kryt, baterie ..), diky nemu vznikly prvni clanky na iphone.cz ohledne odblokovani, turbosim, prvnich jailbreaku a dalsi clanky (u kterych se dodnes neobjevily ani puvodni obrazky, nehlede na jmeno autora ;] ..), strucne a kratce: je cas na zmenu!
Pred rokem jsem se potkal s prvnim androidem v tabletu, pak nasledoval dalsi tablet no a to cele vyustilo k telefonu, prekvapive :] take s andoidem, proste jsem zjistil, ze mi "sedi" vice, nez iOS (to neni pobidka k diskuzi zarytych zastancu at uz cehokoliv, tohle je ciste muj subjektivni nazor!).
Takze vsem dekuji za ta leta zde, s vetsinou z vas to byla radost se zde "potkavat", s nekolika to uz byla radost o neco mensi, ale take jsem to prezil :], takze treba se potkame zase nekde na jinem foru.
Preji Julkovi a modum pevne nervy a ostatnim hodne trpelivosti s nimi :]. PM mi budou chodit na maily, takze pokud byste nekdo (ze znamych lidi) potrebovali kontakt, tak takto. Veci ohledne iPhone uz ale resit nebudu, to jen pro poradek, jako upozorneni.
Toz pekny den vsem! honza
neposkytuji podporu pro iPhone, od toho je zde forum ..
-
- Moderatorka fóra
Re: Loucim se s forem :]
Ať tedy nový mobil a Android slouží. Děkujeme za všechnu práci, kterou jsi zde pro fórum odvedl, stejně tak i za všechny rady ostatním uživatelům. A někdy se sem přijď jen tak podívat.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
-
- Starý pes fóra :)
Tak ahoj, som rad, ze si tu tak dlho vydrzal. Matne si ta pamatam ked som sem v 2009 prisiel ako novacik . A teda nech Ti Android dlho sluzi (dufam ale, ze menej ako iPhone ) .
iPhone 5S
iPod Shuffle
MacBook White
iPod Shuffle
MacBook White
- rony
- Klub čistého iOS
spachal, co si to spachal :-) diky!!!
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
-
-
- iPhone expert
ja se s tebou neloucim... nyni se potkavame na androiforu ....
A tady s tim forem se taky neloucim, pac se sem chodim posledni dobou plavit nad totalnima Apple ofcema...
A tady s tim forem se taky neloucim, pac se sem chodim posledni dobou plavit nad totalnima Apple ofcema...
Posilene dlouhe dobe zpet u iPhonu - iP5 16GB White, odblok s R-SIM 8+
Macbook Pro 13'' 2.26 GHz
Macbook Pro 13'' 2.26 GHz
-
. z blata do kaluže ?
Dufam ,ze tu z toho nebude flame,no nie H4wk3y ?
Dufam ,ze tu z toho nebude flame,no nie H4wk3y ?
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB
iPhone 5 16GB
-
- Mírně pokročilý
2 Spachal: muzes prozradit do jakeho telefonu s A jsi sel?
Jinak se nejspis taky pripojim s rozloucenim, ajfona nahradila Motorola Defy.
Jinak se nejspis taky pripojim s rozloucenim, ajfona nahradila Motorola Defy.
-
- Moderator fóra
I já ti děkuji za tvoje členství zde na fóru. Osobně jsem se díky tvým zkušenostem naučil základy iPhone, od kterých jsem se již mohl odrazit dál. Pro mě jsi byl zde přínosem. Hezky si užívej jiných systémů, dokážu si představit, proč jsi na Android přešel. Být mladší, asi bych už svého stařečka 2G, kterému nefunguje wi-fi, takže jeho užitná hodnota klesla, také dal do muzea a přešel na něco jiného. Ale kdo ví, třeba se ještě do něčeho zblázním, jen to beru více s rozvahou, tak mi to déle trvá.
Two beer are not too beer. Shakesbeer. Nedostatek sexu způsobuje krátkozrakost.
-
- Moderator fóra
Také se připojuji k díkům a přáním
Treba se jednou opet budeme potkávat zde s iPhnonem 42GS nebo tak neco
Treba se jednou opet budeme potkávat zde s iPhnonem 42GS nebo tak neco
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
-
- Senior uživatel
Asi si taky dnes vytvořím účet na Androidfóru. Preventivně. :]
-
- Moderator fóra
-
- Administrator
-
- patron iPhone.cz
The spice must flow :] ..
Diky vsem za rozlouceni, on ten prechod neni tak zly, v podstate se jen pridalo dalsi jadro a zmenilo GUI v unixovem zakladu :], ted mam sice SGS2, ale princip je shodny.. A s nekterymi se uvidim i jinde, caj, potapeni, qrb, svet je malej.
Toz carpe diem, carpe noctem!
Diky vsem za rozlouceni, on ten prechod neni tak zly, v podstate se jen pridalo dalsi jadro a zmenilo GUI v unixovem zakladu :], ted mam sice SGS2, ale princip je shodny.. A s nekterymi se uvidim i jinde, caj, potapeni, qrb, svet je malej.
neposkytuji podporu pro iPhone, od toho je zde forum ..
tak se měj a díky, myslim že ze začátku fora někdy v 2009 jsi mi také radil
ať adroid slouží pěkně. (beztak si myslím že koupíš iPhone 5 a vrátíš se, sranda ale kdo ví)
ať adroid slouží pěkně. (beztak si myslím že koupíš iPhone 5 a vrátíš se, sranda ale kdo ví)
Tak zdar, mozno sa stretneme na android fore pretoze aj ja sa teraz chystam zaobsterat nejakeho androida (vyskusat nove vody)
ale od apple neodchadzam tak ad slouzi
ale od apple neodchadzam tak ad slouzi
-
- Moderator fóra
spachal píše:Toz carpe diem, carpe noctem!
Toz carpe omnia!
I will maintain an attitude of open-mindedness.
-
spachal píše:The spice must flow :] ..
... on ten prechod neni tak zly, v podstate se jen pridalo dalsi jadro a zmenilo GUI v unixovem zakladu :], ted mam sice SGS2, ale princip je shodny.. A s nekterymi se uvidim i jinde, caj, potapeni, qrb, svet je malej.
Tomuto teraz sice nerozumiem, a dnes som od roku 2008 zistil ze si chcem zmenit zvonenie a vlastne ani neviem ako na to. Ale ako vzdy toto forum je pre mna dodnes domovskou strankou a patris medzi clenov kvoli ktorym som tu dodnes.
Dakujem a vela stastia.
PS: iPhone 23/5 to isti a raz sa vseci stretneme.....v jednej posteli....a s jednym iphonom.
iPhone 4 32GB JB by GP
iPhone 3GS 32GB JB / druhý bol úžasný
iPhone 2G 16GB US JB / na prvý sa nezabúda
iPhone 3GS 32GB JB / druhý bol úžasný
iPhone 2G 16GB US JB / na prvý sa nezabúda
-
- iPhone expert
Tak čus bus. Myslím si že iOS le jepší jak android. Ja som mal všetko možné a chystám sa na iOS. Všetko treba vyskúšať. Žijeme len raz
PS: Myslím si že aj Windows Mobile je lepší jak Android
PS: Myslím si že aj Windows Mobile je lepší jak Android
Macbook Pro 13'', 2,4GHz, 8Gb. Ram, SSD-Corsair Force 3 series 120GB, OSX Mavericks
Apple Airport Extreme 4RD / WD My Passport Studio 1 TB
iPhone 5S-32Gb. Silver
iPhone 4S-16Gb White
iPad mini 16Gb White
-
- Moderator fóra
OT
Apache:
carpe diem - sieze the day - vyuzij dne
carpe noctem - sieze the night - vyuzij noc
carpe omnia - sieze it all - vyuzij vsechno
Apache:
carpe diem - sieze the day - vyuzij dne
carpe noctem - sieze the night - vyuzij noc
carpe omnia - sieze it all - vyuzij vsechno
-
- Mírně pokročilý
Tak ahoj, ja som si sice tiez namiesto iP4 kupil SGS2 (ved na fore som sa ti zdravil) ale stale mam iPT, takze ostavam....
iPad Air 32GB WiFi | iPhone 5S 16GB White
MacBook Pro 13" Retina
MacBook Pro 13" Retina
-
- patron iPhone.cz
Přišel jsem na fórum asi 3 měsíce po Tobě a živě si pamatuji, jak jsem od Tebe tahal rozumy Měj se, budeš nám chybět!
Mám iPhone 8. V rodině ještě další tři iPhone
-
- Senior uživatel
SGS2 vypadá velice schopně, ale ještě má nějaké malé chybky (např. horší zvukový chip).
Apple se zase pohádalo se Samsungem a Samsung už pro Apple nebude vyrábět mikroprocesory, které do značné míry ovlivňují kvalitu (spolehlivost telefonu, tabletu).
Proto počkám na září - jak bude vypadat nový IP. Pokud IP nesplní moje očekávání, v roce 2012 by měl Samsung začít prodávat SGS3.
Apple se zase pohádalo se Samsungem a Samsung už pro Apple nebude vyrábět mikroprocesory, které do značné míry ovlivňují kvalitu (spolehlivost telefonu, tabletu).
Proto počkám na září - jak bude vypadat nový IP. Pokud IP nesplní moje očekávání, v roce 2012 by měl Samsung začít prodávat SGS3.
OT
Jirkus: Kde beres info, ze Samsung nebude dodavat ci nikdo neni schopny dodat nic podobneho? Procesory nejsou vlastni, jsou ARM. Na trhu je mnoho dalsich zajimavych hracu jako Intel, NVidia. Se spolehlivosti to nema nic spolecneho, nemat tady lidi. Ke zvukovemu cipu - rozdil pozna asi jen audiofil, kteremu samozrejme nestaci ani cip v iPhone.
edit: jackherrer: , zadnou valku nevedu. Tema nema zadnou hodnotu a je v sekci Vse ostatni, reaguji na nepravdy. Denne jsou tu desitky OT a duplicit, ale ze si vzdy posvitite na ty prave...
[edit=RONY]bez ohladu na to, co sa ti zda spravne ci nespravne, tu na tomto mieste sa jeden dlhorocny ucastnik fora prisiel rozlucit a pretoze MY si ho takto pamatame, tak nemusime viest zbytocne debaty a chceme v nom zanechat dobry dojem, aby nas napriklad odporucal ostatnym ludom alebo cokolvek pozitivne [/edit]
Jirkus: Kde beres info, ze Samsung nebude dodavat ci nikdo neni schopny dodat nic podobneho? Procesory nejsou vlastni, jsou ARM. Na trhu je mnoho dalsich zajimavych hracu jako Intel, NVidia. Se spolehlivosti to nema nic spolecneho, nemat tady lidi. Ke zvukovemu cipu - rozdil pozna asi jen audiofil, kteremu samozrejme nestaci ani cip v iPhone.
edit: jackherrer: , zadnou valku nevedu. Tema nema zadnou hodnotu a je v sekci Vse ostatni, reaguji na nepravdy. Denne jsou tu desitky OT a duplicit, ale ze si vzdy posvitite na ty prave...
[edit=RONY]bez ohladu na to, co sa ti zda spravne ci nespravne, tu na tomto mieste sa jeden dlhorocny ucastnik fora prisiel rozlucit a pretoze MY si ho takto pamatame, tak nemusime viest zbytocne debaty a chceme v nom zanechat dobry dojem, aby nas napriklad odporucal ostatnym ludom alebo cokolvek pozitivne [/edit]
Naposledy upravil(a) macuser dne pát črc 08, 2011 6:01 am, celkem upraveno 1 x.
-
- Senior uživatel
Nenáročný fanoušek, který jenom kouká na to, jaká je na výrobku značka (logo) samozřejmně rozdíl nepozná. Ostatní ano.
O Samsungu jsem se toho dozvěděl poměrně hodně studiem zkušeností uživatelů SGSII ne jejich fórech - všem vřele doporučuji.
To, že Samsung už nebude pro Apple vyrábět je fakt a Apple teď horečně hledá náhradu. Že to není zádná sranda a může to mít velký dopad na spolehlivost je taky fakt. Ti kdo umí číst si o tom na internetu info najdou.
O rozdílech ve spolehlivosti mezi jinak srovnatelnými mikroprocesory firem Intel a AMD by mohlo vyprávět mnoho uživatelů PC.
Edit: Add. Samsung už nebude vyrábět pro Apple: Tady to podle očekávání prezentují obráceně , ale výsledek je stejný - Samsung pro Apple vyrábět nebude. Viz: http://superapple.cz/2011/06/apple-opou ... procesoru/
O Samsungu jsem se toho dozvěděl poměrně hodně studiem zkušeností uživatelů SGSII ne jejich fórech - všem vřele doporučuji.
To, že Samsung už nebude pro Apple vyrábět je fakt a Apple teď horečně hledá náhradu. Že to není zádná sranda a může to mít velký dopad na spolehlivost je taky fakt. Ti kdo umí číst si o tom na internetu info najdou.
O rozdílech ve spolehlivosti mezi jinak srovnatelnými mikroprocesory firem Intel a AMD by mohlo vyprávět mnoho uživatelů PC.
Edit: Add. Samsung už nebude vyrábět pro Apple: Tady to podle očekávání prezentují obráceně , ale výsledek je stejný - Samsung pro Apple vyrábět nebude. Viz: http://superapple.cz/2011/06/apple-opou ... procesoru/
Naposledy upravil(a) Jirkus dne pát črc 08, 2011 6:21 am, celkem upraveno 1 x.
-
- Moderator fóra
tady se loucime se spachalem, nevedeme tu flamewary, macusere davej si na to pozor.
-
- Administrator
Taky moc nehapu Proc a co tu resite se spachalem, kdo chtel, se uz rozloucil. Lock
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.