Další výrobek od Applu a nefunkční sluchátka

vše co vás napadne
Odpovědět
caninus

Další výrobek od Applu a nefunkční sluchátka

Příspěvek od caninus »

Ahoj všichni, máte někdo stejné zkušenosti s nefunkčností výstupu pro sluchátak? První sem si koupil iPhone 4 , když jsem zapojil sluchátka při puštěné muzice bylo ticho, prošel jsem veškerá fora a rady , jediné co sem se dočetl bylo, že mám tak dlouho zasouvat a vysouvat Jack až se to rozeběhne, kupodivu u iPhonu to tak opravdu šlo , asi po týdenní neustálé manipulaci se najednou zázrakem zvuk ve sluchátkách rozeběhl. Nedavno jsme si koupili iPad no a opět po zasunutí sluchátek žádný zvuk. Ani šumění nic , nesčetněkrát jsem vysunul a zasunul Jack a zvuk stále žádný, na displei se ukazují zapnutá sluchátka , ale prostě zvuk nejde. Vyzkoušli jsme několik jiných sluchátek a stále nic, setkal se s tím někdo? A to je už druhý iPad po reklamaci , dostali jsme nový kus, předchozímu spadl systém tak , že se nedal obnovit a po zaslání nového kusu nejdou sluchátka. Tak nevím co si mám o Applu už myslet a tak sem ho chválil... poradíte? Krom reklamace. Existují , nebo může někdo doporučit Bluetooth sluchátka? Už nemám nervy opět čekat na vyřízení reklamace , opravdu je to únavné , nestále výrobek balit a posílat poštou a pak čekat a čekat a nakonec vše opět nahrávat , no je to opravdu pakec. :evil: :evil: :evil:

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Re: Další výrobek od Applu a nefunkční sluchátka

Příspěvek od Beavers »

Apple zřejmě pychne a rozjela nedobrý způsob kvantity na úkor kvality. To už tak bývá.
Two beer are not too beer. Shakesbeer. Nedostatek sexu způsobuje krátkozrakost.

Fanuš

Re: Další výrobek od Applu a nefunkční sluchátka

Příspěvek od Fanuš »

Mel jsem takovejhle problem s iPodem, myslel jsem ze je odpalenej jack. Tak jsem sel do Apple Storu, smer Genius Bar a povidam co mam za problem. Pan vytahl z kapsy pinzetu, strcil do jacka a vytahl chumel prachu. A bylo po problemu.
Zkus to taky ;)

Odpovědět