(vyřešeno) iTunes nenačte iPhone
-
- Host
(vyřešeno) iTunes nenačte iPhone
Dneska jsem updatnul mé iTunes na aktuální verzi 10.4. OS mám Win XP SP3. Poté přestalo rozpoznávat po připojení přes USB můj iPhone 4. iP naběhne jako "modem" v Tento počítač (prohlížení fotek), ale v iTunes se neobjeví. Nainstaloval jsem tu samou verzi iTunes na druhý počítač se stejným OS a tam běží vše bez problémů. Poraďte mi tedy prosím, v čem je problém.
Díky.
Díky.
Naposledy upravil(a) TeSi dne ned srp 14, 2011 12:32 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- iPhone expert
Re: iTunes nenačte iPhone
Skús:
a) Dať iPhone do DFU, či ho rozpozná
b) Kompletne odinštalovať iTunes, prečistiť registre a znova iTunes nainštalovať
Tu máš návod: viewtopic.php?f=13&t=46910
a) Dať iPhone do DFU, či ho rozpozná
b) Kompletne odinštalovať iTunes, prečistiť registre a znova iTunes nainštalovať
Tu máš návod: viewtopic.php?f=13&t=46910
///M
-
- Host
b) jsem kompletně zkusil - bez úspěchu
a) do DFU modu se mi moc iP dávat nechce. To potom přeci budu muset dělat reinstall firmware ne?
Díky za odp.
a) do DFU modu se mi moc iP dávat nechce. To potom přeci budu muset dělat reinstall firmware ne?
Díky za odp.
-
- Starý pes fóra :)
Když ten telefon připojíš k jinému počítači s iTunes, tak ho vidí?
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
-
Takže problém je v tvém počítači a ne v iPhonu. V tom případě postupuj dle http://support.apple.com/kb/TS1538.
-
- Host
O.K., zjistil jsem že mi chybí Apple Mobile Device USB Driver. Podle toho supportu se mi ale nedaří to nahodit.
resp. když mi načte iPhone jako Apple Mobile Device USB Driver v režimu camera mám přes tu ikonku červený křížek, když se snažím stáhnout pomocí pravého tlačítka driver, stahujete to nějakej Digital Camera Driver a potom hodí error, že se to nelíbí Apple Mobile Drvece USB driveru. Poté je již u ikonky v správci zařízení žlutý vykřičník.
Poradíte prosím? Díky.
resp. když mi načte iPhone jako Apple Mobile Device USB Driver v režimu camera mám přes tu ikonku červený křížek, když se snažím stáhnout pomocí pravého tlačítka driver, stahujete to nějakej Digital Camera Driver a potom hodí error, že se to nelíbí Apple Mobile Drvece USB driveru. Poté je již u ikonky v správci zařízení žlutý vykřičník.
Poradíte prosím? Díky.
-
- Moderatorka fóra
Jo, kompletní reinstalace windows, znovu nainstalovat iTunes a pak připojit iPhone.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
-
- Host
Fakt, ty jo by mě nenapadlo! Díky!
Něco "normálnějšího" tam někdo nemá?
Něco "normálnějšího" tam někdo nemá?
-
- Moderatorka fóra
Tak když jsi tvrdil, že jsi přeinstalovával komplet celé iTunes a nepomohlo to, stejně tak, že jsi se snažil nainstalovat ovladače a nejde ti to, tak už je jediné řešení jen toto a věř tomu, že rychlejší, než 14 dní zjišťovat, proč mi to nejede a snažit se tam o hokusy pokusy. Tak si laskavě nech té ironie ano?
Nebo asi bude chyba někde mezí židlí a klávesnicí, protože kdyby jsi odinstaloval celé iTunes řádně, tak se ti drivery s novou instalací iTunes musí nainstalovat znova a funkční.
Nebo asi bude chyba někde mezí židlí a klávesnicí, protože kdyby jsi odinstaloval celé iTunes řádně, tak se ti drivery s novou instalací iTunes musí nainstalovat znova a funkční.
-
- Host
Postupoval jsem přesně dle viewtopic.php?f=13&t=46910
Myslím, že jediný problém je v tom, najít někde na netu ten driver. Zkoušel jsem ale bezvýsledně. Proto se ptám, nemá někdo link?
Myslím, že jediný problém je v tom, najít někde na netu ten driver. Zkoušel jsem ale bezvýsledně. Proto se ptám, nemá někdo link?
-
Ty to pořád nechápeš, ten driver je součástí iTunes.
-
- Moderatorka fóra
Zkus ještě odebrat iTunes, quicktime, bonjour, apple mobile device support, apple application support, promazat vše z appdata složky, taky se podívat do program files složek jak do té 64 tak i 32 bitové a tam smazat ze složky common files vše od applu, tam taky zůstávají zbytkové soubory, ta common files je v obou těch program files složkách a pak promazat registry a znova nainstalovat iTunes, iTunes se pak musí tvářit, jakože jsou na tom počítači instalovány úplně poprvé v životě.
-
- Host
To už jsem udělal (viz link na postup výše)
. Teď jsem to zkoušel znovu a stejně prd. Sakra. Ale díky.
![Sorry :sorry:](./images/smilies/sorry.gif)
-
- Moderatorka fóra
Promazal jsi vše i v těch common složkách a v té appdata složce? Vše od applu? Odinstaloval jsi vše, co jsem psala? No tak říkám, nejrychlejší řešení reinstal winů a znovu nainstalovat itunes, když se nedaří je kompletně odebrat.
-
- Host
Ano, odmazal jsem komplet vše v Program Files, Dokumentech i Registrech. Díky za rady. iTunes mě běží na druhém PC tak budu používat to a až budu na NTB dělat reinstall tak se to pořeší samo.
-
- Senior uživatel
Zkus toto nebo trochu pohledat na googlu. Nebudeš jediný na světě s tímto problémrm.
http://drivers.downloadatoz.com/tutoria ... river.html
http://drivers.downloadatoz.com/tutoria ... river.html
Follow me on instagram - Skoty (PS: mám na profilovce fotku pepsi)
iPhone 2G Totality Expert
iPhone 2G Totality Expert
-
- Host
Díky za tip. Tuto stránku jsem taky našel, ale žádné ovladače se tam stáhnout nedají. Oni "vydávají" celé iTunes (77 mb) za driver.
-
ls8 píše:Ty to pořád nechápeš, ten driver je součástí iTunes.
Pořád to nechápeš?
Měl jsem podobný problém. iTunes nedetekovalo iPhone 4, i když ten se objevil v Můj počítač. Ještě než jsem došel k tomu, přeinstalovat vše, tak jsem v Ovládacích panelech >> Programy a funkce >> našel položku "Apple Mobile Devise Support", značil ji a z horního menu zvolil Opravit (také lze najít, pokud na položku kliknete pravým tlačítkem myši) ... to stejné jsem udělal u iTunes v seznamu programů, ale možná tot už není potřeba. A ejhle, iTunes telefon bez problému našel. Mám W7 Pro 64bit, jen pro doplnění. Třeba to někomu v budoucnu pomůže.
Btw: Mám za to, že v tom může mít prsty čištění registrů pomocí CCleaner, ale jistý si nejsem. Otestuji![AngelO :-)](./images/smilies/angel.gif)
Btw: Mám za to, že v tom může mít prsty čištění registrů pomocí CCleaner, ale jistý si nejsem. Otestuji
![AngelO :-)](./images/smilies/angel.gif)
-
- Host
To ano, ale ty už jsem odinstaloval a nainstaloval 3x, takže mi připadá zbytečné, stahovat znovu iTunes (na těch stránkách dokonce neaktuální verzi) a přeinstalovávat jej.
-
Při odinstalování iTunes bys měl postupovat postupně
1.iTunes
2.QuickTime
3.Apple Software Update
4.Apple Mobile Device Support
5.Bonjour
6.Apple Application Support
zde je celý postup popsaný Apple
http://support.apple.com/kb/ht1925
1.iTunes
2.QuickTime
3.Apple Software Update
4.Apple Mobile Device Support
5.Bonjour
6.Apple Application Support
zde je celý postup popsaný Apple
http://support.apple.com/kb/ht1925
Noťas, TOSHIBA, Macbook Pro
iPhone 6s space grey 16GB, Apple Store, UK
Operátor T-Mobile, Telefonika O2, Vodafone
iPhone 6s space grey 16GB, Apple Store, UK
Operátor T-Mobile, Telefonika O2, Vodafone
-
- Host
Tony1, díky, už to s tvým postupem ŠLAPE!
Ostatním taky za rady.
Jen bych chtěl upozornit, ať nikdo nepoužíváte tento postup viewtopic.php?f=13&t=46910 . Je nesprávný a nedojde k úplné odinstalaci. Je nutné postupovat přesně v takovém pořadí, jako to je napsáno na Apple Support (viz Tony1´s link).
PROSÍM O LOCK.
Ostatním taky za rady.
Jen bych chtěl upozornit, ať nikdo nepoužíváte tento postup viewtopic.php?f=13&t=46910 . Je nesprávný a nedojde k úplné odinstalaci. Je nutné postupovat přesně v takovém pořadí, jako to je napsáno na Apple Support (viz Tony1´s link).
PROSÍM O LOCK.