My jsme jej právě měli, otec ho koupil, protože z něj byl na větvi, je to asi rok a půl a byl tam práve 5.7l HEMI, myslím v 8válcu, jezdil za 14-16l/100km
A to nežral ani Mercedes ML 400CDI, kterej jsme měli stejně, jak 300C
iPhone 5S 16GB Space Gray Vodafone CZ iPhone 5 32GB White T-Mobile CZ iPhone 5 16GB Black Electroworld - PRODÁN iPhone 4S 16GB White CZ Vodafone - PRODÁN iPad 2 64GB 3G iStyle iPhone 4 16GB Black CZ T-Mobile - PRODÁN iPhone 3GS 16GB Black T-Mobile SK
OT: No nezlob se na mě, ale ten, kdo si pořídí takové auto, by měl mít i na ten benzín, stejně jako na opravy, servisy atd. To je asi tak stejné, jako když si někdo pořídí iPhone a pak to strká do obalu od staré peněženky.
Nešlo o to, že by na to někdo neměl, ale o to, že je to zbytečný, to auto akorát bouřlivě hučelo a skoro nejelo.. A bralo si to hodně. Nádrž taky nebyla zrovna velká, když jsme jeli do Chorvatska Mkem a 300Cčkem, tak 300Cčko muselo tankovat 2x víc, cestou tam dvakrát na benzince pro plnou a to jsme vyjeli s plnou, Mko to zvládlo 700km na nádrž a pak se musela vzít nafta.. Je to docela rozdíl, od osobáku a džípu..
iPhone 5S 16GB Space Gray Vodafone CZ iPhone 5 32GB White T-Mobile CZ iPhone 5 16GB Black Electroworld - PRODÁN iPhone 4S 16GB White CZ Vodafone - PRODÁN iPad 2 64GB 3G iStyle iPhone 4 16GB Black CZ T-Mobile - PRODÁN iPhone 3GS 16GB Black T-Mobile SK
Hučí ti to práve kvôli motoru. A nechápem ako je možne že verzia so slávnym HEMI motorom neide, keď verzia s diesel motorom ide ako raketa a to ani nehovorím ako potichu. Ak budeš mať možnosť previesť sa v diesel verzii, budeš prekvapený!
iPhone 6 Plus iPad Air Macbook Air 13" iPod Nano 7G
Ono niekedy zalezi aj od hmotnosti auta . Nielen od vykonu. Taktiez priaznivci nafty si zvyknu zamienat pocit z prudkeho narastu krutiaceho momentu za pocit zrychlenia
iPhone 11Pro Silver 64GB, Telekom SK, bez JB WATCH 44mm oceľové, Series 4, GPS+LTE iPad mini 5, 64GB, wifi, SG MBPro 13" 2018, i5, 16GB, 1TB SSD, Space Grey
ajo, trojkovy baw, akurat kupatko ee. to kebyze nie je tolko neziadanych proti, tak som spokojny majitel, velmi vaham. dost snivania dajte mi garaz a kupujem konika od fordu
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
K tej spotrebe, mali sme 3,0 benzín renault, teda aj máme ale už aj druhé auto (foto hore) a tiež to bola len strašne veľká spotreba (12 pri uplne kľudnej jazde), a keďže otec robí 60 000 km ročne tak sa to vôbec neoplatilo. Tak sa šlo do A4 a tam je spotreba 5,5-6, tak tiež je foto hore
eRiper píše:Fotit auta se mi nechce Takže máme doma Renault Megane Combi 1.9 a Peugeot 106. Co dva roky se auta mění. No a jinak jezdím na kole a bruslích.
106ku jsme snad už loni nahradili Citroenem Saxo 1.2. Na kratší trasy se s tím dá jezdit pěkně. No a Megane by měl ještě letos taky pryč.
my mame doma Mercedes 220 sportline pres 20 let stary ale jede to porad jako novy... vyhodou tehle mediku je ze byly delany na +1 milion kilometru.. coz se uz ani dnesni mediky nedelaj.. a pak peugeota 206... ja cekam na praci a pak se uvidi s cim prijdu:D
Takže ja sa vozím na Volve S60 Turbo diesel, 5 valec. Otec jazdí na spotrebu (aj keď sa občas nechá uniesť), takže spotreba približne 4-5l na 100km. Rekord mal 3l na 100km, cesta po diaľnici.
[Návod] Ako zisťovať aktuálne info o JB ____________ Moje zariadenia: -iPhone 5S 16GB Space Gray - iOS 7.1 -iPad Mini with Retina display 32GB Space Gray - iOS 7.1 -MacBook Air 13" 2014 - OSX Mavericks
rony píše:ajo, trojkovy baw, akurat kupatko ee. to kebyze nie je tolko neziadanych proti, tak som spokojny majitel, velmi vaham. dost snivania dajte mi garaz a kupujem konika od fordu
Coupé proto, že tohle je moje první auto. A potřebuju se vyřádit v něčem sportovnějším. Bůhví, kdy mě postihne to, že budu muset vozit děcka do školy a už si coupé moc neužiju. A to je druhé důvod proč říkám ano coupé, nechce se mi nikoho vozit takhle si tam sednu já a přítelkyně a naše věci. Tot vše.
Pr3dator píše:Takže ja sa vozím na Volve S60 Turbo diesel, 5 valec. Otec jazdí na spotrebu (aj keď sa občas nechá uniesť), takže spotreba približne 4-5l na 100km. Rekord mal 3l na 100km, cesta po diaľnici.
Tom: Bola to jazda po dialnici cize 120-130 bez brzdenia ci akceleracie a to asi 3hod vkuse. A celkovo to auto nema az taku spotrebu (v papieroch je uvedene 7l).
--- - Taky tady http://spravodaj.madaj.net/.
[Návod] Ako zisťovať aktuálne info o JB ____________ Moje zariadenia: -iPhone 5S 16GB Space Gray - iOS 7.1 -iPad Mini with Retina display 32GB Space Gray - iOS 7.1 -MacBook Air 13" 2014 - OSX Mavericks
Spotreba spotreba... Audi A4 Avant, 2.0 TDi 103kw (december 2005), športová výbava (nikzoprofil 235/40 R18) 7 stupňový DSG automat, a pri úplne kľudnej jazde je spotreba cca. 5.5 litra, len kľudnou jazdou otec jazdí občas.. inač tak 7-8 litrov. Ale koniec koncov auto má už 310 000 km..
Sorry za double, ale aby to šlo hore písal som aj na G+ ale tam to je skôr zabudnuté ako tu. Takže otázka, rozhodujeme sa medzi autami BMW 525xd (2008...) automat alebo Audi A6 2,7 quattro automat, tiež asi ročník 2008. Najhlavnejšia je asi spotreba, máte niekto skúsenosti s tímito autami? Vopred ďakujem