Zdravím všechny na foru!
Jen chci odlehcit cekani na novy OS-5 a varovat vas -treba se to nekomu bude hodit.
Chci upozornit na podvodnou firmu, ktera se bude snazit z Vas vylakat penize. Co se stalo? Mam zaregistrovanou firmu s koncovkou ..... .cz uz asi 12-15 let. Dnes mi volali, ze jina firma stejneho zamereni ve stejnem meste - samozrejme nazev nemuzou rict, bo by prisli o misto - si podala dnes zadost na zaregistrovani uplne stejneho jmena, ale s koncovkami .eu .info .com ...... - asi 10 jich bylo! A ze oni pry jsou tak loajalni k me firme, ze mi napred volaji, pry mam na to prednostni pravo a bla bla bla. Rekl jsem dobra, to se muze hodit, reknete mi cenu - zakladni cena registrace za 1. domenu zacinala na cislovce 3990,- Kc bez DPH, koncila nekde na 25.000,- + rocni udrzovaci poplatky a pod. Rekl jsem tedy at mi zavola odpoledne, ze se domluvime. Mezitim jsem si zjistil pravou cenu registrace, ktera je mnohonásobně nizsi vcetne udrzovacich poplatku - pak mi uz volali ze skryteho cisla a po chvili, kdyz jsem se jich zeptal na skutecne jmeno jejich firmy, okamzite zavesili. Chteji jen lakat prachy z firem, nic jineho. Dopoledni volani bylo z Nemecka - +49 30 65798534, hovor trval cca 10min, odpoledne se ke svemu cislo uz nepriznali.
Takze at nekdo nenaletite! Hezky den preje atyp
Podvodníci na "registraci domén"
-
- Senior uživatel
Podvodníci na "registraci domén"
iPhone2G 8Gb-USA (2-5 2008)
iPhone2G 16Gb-USA (5-8 2008)
iPhone3G 16Gb White-USA (8 2008-7 2009)
iPhone3GS 32Gb Black T-Mobile (8 2009-9 2010)
iPhone4 32Gb-Black
iPhone4S 32Gb-White
iPhone5 32Gb
iPhone5S 32Gb
iPhone6 64GB
iPhone6 Plus
iPhone6S
iPhone7
iPhone 11Pro 256Gb
Apple Watch5 - 44mm Milano
iPhone2G 16Gb-USA (5-8 2008)
iPhone3G 16Gb White-USA (8 2008-7 2009)
iPhone3GS 32Gb Black T-Mobile (8 2009-9 2010)
iPhone4 32Gb-Black
iPhone4S 32Gb-White
iPhone5 32Gb
iPhone5S 32Gb
iPhone6 64GB
iPhone6 Plus
iPhone6S
iPhone7
iPhone 11Pro 256Gb
Apple Watch5 - 44mm Milano
Re: Podvodníci na "registraci domén"
to je znamy tohle.. jeste delaj ze ti zavolaj a reknou ze si nekdo chce koupit tvoji domenu a kdyz nedas vic tak mu ji prodaj.. vsechno to jsou blbosti.. kdyz uz se neco deje s domenou tak ti napisou okamzite email.. nestalo se mi ani mejm znamejm ze by jim nekdo volal z hostingu etc...
-
- Starý pes fóra :)
vzhledem k tomu, že se v doménách orientuji, je to pro ně byznys a prostě to zkoušejí, hold někteří přikývnou, jinak by to nedělali. nabídka je fiktivní, nikdo si doménu nezaregistroval. navíc hovory mývají monitorované, a pokud jim dáš souhlas, je to něco jako podpis a ty si s nima úspěšně uzavřel obchod. odstoupení od smlouvy je pak peklo.
o tomto problému také píše registrátor českých domén NIC.CZ
http://blog.nic.cz/2009/05/05/jak-se-da ... -domenach/
nejlevnější ceny domén:
.CZ - 140Kč
.SK - 285Kč (cena v akci)
.EU - 100Kč (v akci i zdarma)
.COM - 140Kč
.NET - 115Kč
.INFO 135Kč
uvedené ceny jsou bez DPH (výběr z wedos.com a subreg.cz)
o tomto problému také píše registrátor českých domén NIC.CZ
http://blog.nic.cz/2009/05/05/jak-se-da ... -domenach/
nejlevnější ceny domén:
.CZ - 140Kč
.SK - 285Kč (cena v akci)
.EU - 100Kč (v akci i zdarma)
.COM - 140Kč
.NET - 115Kč
.INFO 135Kč
uvedené ceny jsou bez DPH (výběr z wedos.com a subreg.cz)
- rony
- Klub čistého iOS
nereagujte v tiesni. to je zaklad. ak ide o prachy, neexistuje, ze vam ktosi zavola s tym, ze pre teba to bude vyhodne. ak si predtym o nicom netusil a oni su prvi, co vas prekvapia nejakou ponukou, tak naozaj nedavat nic, co by znelo ako suhlas, dokonca ani take ako poslite mi ponuku, ci ano, vyskusam to. No a u domen: ak ste na cele desiatky TLD nemysleli hned, tak asi nemali pre vas cenu. Web a dpmenu si stavajte na tom, aby ste sa nezamotali do registracii dalsich a dalsich variant. Ak mate nezrozumitelny nazov firmy, zlozitejsi, tym horsie, no web nemusi mat domenu identicku s nazvom firmy, moze to byt cokolvek :)
domenovy biznis nebol nikdy z najcistejsich :)
domenovy biznis nebol nikdy z najcistejsich :)
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods