iOS 5 GM
Pravidla fóra
Vytvárajte len vlákna určené na informovanie o novinkách okolo Apple, iOS a podobne. Všetky ostatné témy, neaktuálne alebo vymyslené informácie či žiadosti o pomoc sem nepatria.
Vytvárajte len vlákna určené na informovanie o novinkách okolo Apple, iOS a podobne. Všetky ostatné témy, neaktuálne alebo vymyslené informácie či žiadosti o pomoc sem nepatria.
Re: iOS 5 GM
v Zpristupneni je zapnuti oznameni prichozi sms/hovoru led diodou.. staci hledat... a ty getures tam jsou taky

-
- Host
mefistos: Diky, tu led sem hledal u vyzvaneni a blbe, to se omlouvam, ale ty Gestures tam na iPadu 1 vazne nemuzu najit
Kdyz tak mne sem hodte screenshot pro blba, protoze uz fakt nevim (assistive touch to nejsou)

Naposledy upravil(a) CooLajz dne pát říj 07, 2011 5:40 pm, celkem upraveno 1 x.
OpenFeint, Plus, GameCenter ID: CooLajz
-
- Moderator fóra
tak iMessage jsou pro me celkem zklamani,..vcera sem si psal s pritelkyni pres iMessage, oba jsme byli na net pripojeny...dnes kdyz sem ji posilal zpravu, tak to automaticky poslalo pres iMessage ikdyz ona uz na netu nebyla...
to je to assistive touch ne?
tvosi neni jedna konverzace pres imessage a jedna oddelena pro sms normalni nahodou?
tvosi neni jedna konverzace pres imessage a jedna oddelena pro sms normalni nahodou?
-
- Host
Ne, assistive touch ti nahrazuje sahani na obrazovku pokud mas problem s prsty, ale ne ovladani treba posunu mezi aplikacema pomoci 4 prstu, nebo zavreni aplikace atd...
OpenFeint, Plus, GameCenter ID: CooLajz
Mě funguje na iPhone 4 vše podle tohoto návodu:
http://supermac.cz/2011/10/nahrajte-si- ... im-vydani/
http://supermac.cz/2011/10/nahrajte-si- ... im-vydani/
-
- Mírně pokročilý
Potreboval bych poradit,kdyz nainstaluji iTunes 10.5 beta 7 na win7 tak se mi iphone pripoji ale neukáže a tak nemohu udělat upgrade na iOS5.Nevite čím to může být,nebo co mám dělat.Mnohokrát děkuji
MiniBook Lenovo 1.60 GHz Windows 7
Ipad 16 GB WiFi
Macbook Air
Game center:simir77
Twitter: Simir7777
Ipad 16 GB WiFi
Macbook Air
-
- Mírně pokročilý
DFU jsem dělal,iTunes ho vidí ale jen jako usb,v iTunes ho nenajdu a nemohu tedy nic dělat.
Ipad 16 GB WiFi
Macbook Air
Ipad 16 GB WiFi
Macbook Air
jak ho iTunes vidi jako usb? das ho do pwned DFU a iTunes ti najde zarizeni v recovery mode.. pokud ne reinstaluj iTunes
-
- Mírně pokročilý
No někde bude v iTunes prostě chyba,protože když instaluji iTunes 10.5 na stejny pocitac ale pod jiným uživatelem,např.si vytvorim uzivatele manželka a tam itunes nainstaluji tak je vše v pohode a iOS5 se nainstaluje.Jenže to není řešeni,komplikuje to pak synchronizaci
Ipad 16 GB WiFi
Macbook Air
Ipad 16 GB WiFi
Macbook Air
a kdyz nainstalujes 5.0 GM na jinym uzivateli a prepnes se k sobe tak ho stejne iTunes nevidi?... udelej reinstal na svojem uzivateli to by ti melo pomoct
-
- Mírně pokročilý
To jediné jsem nevyzkoušel,zkusím díky
Ipad 16 GB WiFi
Macbook Air
Ipad 16 GB WiFi
Macbook Air
-
- iPhone expert
Ja mám zase problém so synchroniźaciou. Mám iTunes 10.5 beta 7 ale odmieta synchronizovať iOS5 GM.. je na to nejaké riešenie alebo mám čakať na finálnu verziu iTunes?

-
- iPhone expert
Jenom připomínka k slovu trojúhelník: Nesmíte napsat troj u čárka helník .. až budete u "U" tak jej nemačkejte - podržte na něm prst a vyběhne nabídka 

jak ti nechce synchronizovat? chtelo by to napsat chybu co ti to pise nebo co?
tvosi píše:tak iMessage jsou pro me celkem zklamani,..vcera sem si psal s pritelkyni pres iMessage, oba jsme byli na net pripojeny...dnes kdyz sem ji posilal zpravu, tak to automaticky poslalo pres iMessage ikdyz ona uz na netu nebyla...
Pouzivam a zatim ok. Pokud nejsem na netu, odesilam pouze SMS. Pokud jsem na netu, odesilam iMessage s preferenci. Pokud adresat neni pripojen (a ty jsi stale online - domnenka, muze byt i jinak), iPhone zkousi prvne odeslat zpravu jako iMessage, pri neuspesnem pokusu pozdeji sam odesila zpravu SMS, asi do 10 minut. Tedy zprava by mela za techto predpokladu dojit, jen o neco pozdeji a zpoplatnena.
Strucne, co to chce? Identifikaci, ze je kontakt online. Zbytek jsou jen bugy.
mam dotaz
stahnul jsem instalaci iTunes 10.5.7 beta, ale kdyz ji dam nainstalovat stale mi to ukazuje verzi 10.5.0.113. nevíte co s tím.
ta GM verzi uz je finalní nebo až vyjde offika tak to bude ještě jiná?
kdyz si stahuji iOS 5GM mam stahjnout pro GSM nebo CDMA?
stahnul jsem instalaci iTunes 10.5.7 beta, ale kdyz ji dam nainstalovat stale mi to ukazuje verzi 10.5.0.113. nevíte co s tím.
ta GM verzi uz je finalní nebo až vyjde offika tak to bude ještě jiná?
kdyz si stahuji iOS 5GM mam stahjnout pro GSM nebo CDMA?
Naposledy upravil(a) kedrigen dne pát říj 07, 2011 6:50 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- iPhone expert
mefistos: niečo také ako: your iphone could not be synced. You need iTunes 10.5 or later.

no na mac je posledni beta 9... na win beta 7... ujisti se ze ji mas fakt posledni tu verzi
-
- Host
Máte přístupný facetime?
Já instaloval iOS5 na dva telefony, naprosto stejným postupem, liší se pouze operátorem. U o2 facetime není, u Vodafone ano.
Není znamená že není ani v menu nastavení, ani u kontaktů není možnost volat over facetime...
Reset network settings ani vyndání SIM nepomohlo...
Martin
Já instaloval iOS5 na dva telefony, naprosto stejným postupem, liší se pouze operátorem. U o2 facetime není, u Vodafone ano.
Není znamená že není ani v menu nastavení, ani u kontaktů není možnost volat over facetime...
Reset network settings ani vyndání SIM nepomohlo...
Martin
http://supermac.cz/2011/10/nahrajte-si- ... im-vydani/ funkční návod na instalaci
jo mam... nen to druhy iPhone 3GS?:D.... co me vadi je ze mam album stahnuty a misto aby mi to iTunes hodilo vsechny songy pod jedno album tak mam kazdej song v albu s nazvem "xxxxx" druhej song je v albu samostatnym s nazvem "xxxxx" a takhle mam 25 songu.. nevite jak to sloucit?
-
- iPhone expert
kedrigen píše:kdyz si stahuji iOS 5GM mam stahjnout pro GSM nebo CDMA?
Pokud nejsou Dobrichovice nejake mesto v USA, tak silne doporucuji GSM verzi

iPhone 13 Pro Watch s4 Silver SS MacMini 2018 iPad Air 4th TV 4K
-
- Host
GR3NADE píše:Jenom připomínka k slovu trojúhelník: Nesmíte napsat troj u čárka helník .. až budete u "U" tak jej nemačkejte - podržte na něm prst a vyběhne nabídka
To ale nepomůže, i tak to vloží "u" s kroužkem

-
- Host
Oba telefony jsou iPhone4, liší s epouze operátorem, vodafone OK, o2 KO...
-
- Starý pes fóra :)
iOS 5 GM
GR3NADE píše:Jenom připomínka k slovu trojúhelník: Nesmíte napsat troj u čárka helník .. až budete u "U" tak jej nemačkejte - podržte na něm prst a vyběhne nabídka
No ano, nabidka vybehne, ale i kdyz stisknu "ú", napise to "ů". Kdyby to bylo tak jednoduchy...

Na to "ú" a "ů" funguje jen ta finta s napsanim textu, v nemz to funguje, a prebytecne znaky pak odmazat ci dopsat.
Naposledy upravil(a) SteveJSF dne sob říj 08, 2011 11:48 am, celkem upraveno 1 x.
Několik iPhonů, iPadů, MacBooků, Time Capsule, Apple TV, iPod Nano, AR.Drone...
-
- Moderator fóra
to MMort7:
iP4, O2, FT ok
iP4, O2, FT ok

MBPR 16" iPhone 11 Pro iPad Pro 11" iPad Mini 2 4G ATV 4K Withings SmarScan
macuser píše:Nazor na iOS 5 GM na iPhone 3GS s obnovou ze zalohy... Je to rychle, ale rychlejsi nez 4.3.5 ne. Vyhledavani a nacitani Nastaveni zatim celkem vazne. S vypnutym iCloud, synchronizaci a zalohovanim je doba pouziti minimalne o 1 hodinu kratsi. Coz je skutecne skoda. Takze bud prijdou optimalizace nebo je to dan za aktualni firmware.
Dotaz na majitele iPhone 4... Pocitujete tez navyseni spotreby energie s iOS 5?
To je divné, já na iPadu 2 3G naopak pociťuji snížení spotřeby energie, iPad mi vydrží o hodinu a půl aktivní práce déle

-
- Senior uživatel
macuser píše:...
Pokud adresat neni pripojen (a ty jsi stale online - domnenka, muze byt i jinak), iPhone zkousi prvne odeslat zpravu jako iMessage, pri neuspesnem pokusu pozdeji sam odesila zpravu SMS, asi do 10 minut. Tedy zprava by mela za techto predpokladu dojit, jen o neco pozdeji a zpoplatnena.
Strucne, co to chce? Identifikaci, ze je kontakt online. Zbytek jsou jen bugy.
Já mám takovej pocit, že to má fungovat tak, že při otevření iMessage a rozkliknutí kontaktu to checkne, jestli je druhá strana schopna přijmout iMessage. Pokud ano, tlačítko na odeslání je modré (nebo zmodrá, pokud bylo zelené) a pokud je kontakt Off je tlačítko Zelené (nebo zezelená, jestli bylo předtím modré) Nejsem si jistý, jestli to přesně takhle má fungovat, ale někde jsem to takhle slyšel a přijde mi to logické a elegantní
člověk tak ještě před odesláním ví, jestli to bude free či ne.
iPhone 3G 8GB 2.1 Quickpwned->2.2 Sn0w unlock->3.0 Ultrasn0w Unlock->3.1.2 Ra1n Unlock->prodán
iP 4 Konečně doma!!
iPad 2 16 GB WiFi White 7.0
Povolení Multitasking gest na iPadu bez JB a přes Windows
iP 4 Konečně doma!!
iPad 2 16 GB WiFi White 7.0
Povolení Multitasking gest na iPadu bez JB a přes Windows
Tak mi to doposud ale nefunguje. Mam pole stale modre. Zkousel jsem to, i kdyz jsem mel oba iPhony vedle sebe.
-
- Moderator fóra
Tak som si povedal, že to idem skúsiť na mojom 3Gs-ku. Len neviem, či to nahrám... Error 21
inštalujem itunes a sťahujem iOS, tak dám vedieť

MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5
Magic Mouse
iPhone 5
-
- Moderatorka fóra
Majitele 3GS s iOS 5, mate u pripominek moznost nastaveni pripominku dle lokace? Ja to tam nemam, pouze jen cas pripominky muzu nastavit, tot cel.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
-
- Mírně pokročilý
Metalgirl: Ne, také to tam nemám.
Jinak na 3GS se chová iOS5 svižně, animace mi přijdou plynulejší, složky se otevírají rychleji. Snad jedině v Safari pozoruju pomalejší reakce. Obnovoval jsem ze zálohy.
Jinak na 3GS se chová iOS5 svižně, animace mi přijdou plynulejší, složky se otevírají rychleji. Snad jedině v Safari pozoruju pomalejší reakce. Obnovoval jsem ze zálohy.
iPad Mini |HTC One X 4.1 |iPhone 3Gs 16Gb | iPhone 3G 8Gb
iPod Shuffle 2gen. 1GB modrý
X-Box 360 Jasper 120Gb HDD
iPod Shuffle 2gen. 1GB modrý
X-Box 360 Jasper 120Gb HDD
-
- Moderatorka fóra
Aha, dekuji za odpoved, a co majitele iP 4, mate tam tu moznost lokace u pripominek?
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
-
- Host
-
- iPhone expert
Kde nájdem možnosť nastavenia widgetov v notification center?