Ukažte vaše "cokoliv" APPLE (fotografie)
-
- Mírně pokročilý
Docela by mě zajímalo, jestli jsem jediný, co má úchylku vystavovat si krabice od svých apple produktů. A jestli ne, ukažte i tu vaši.
TADY vám představuji svoji.
[edit=RONY]Ak vas napadlo, podme si ukazovat XXXX (dopln COKOLVEK, co ta napadlo, tak toto je vlakno, kde sa mozete realizovat.[/edit]
TADY vám představuji svoji.
[edit=RONY]Ak vas napadlo, podme si ukazovat XXXX (dopln COKOLVEK, co ta napadlo, tak toto je vlakno, kde sa mozete realizovat.[/edit]
iPhone 4 16GB Black O2 CZ
iPhone 5s 32GB Gold O2 CZ
Apple WATCH Sport
MacBook Pro (Unibody) 15,4. Intel Core 2 Duo 2,53 GHz. 8 GB DDR3 SDRAM (1333MHz). OS X El Capitan 10.11.4 Beta
Apple TV
Magic Mouse
Wirelles Keyboard
Apple WATCH Sport
MacBook Pro (Unibody) 15,4. Intel Core 2 Duo 2,53 GHz. 8 GB DDR3 SDRAM (1333MHz). OS X El Capitan 10.11.4 Beta
Apple TV
Magic Mouse
Wirelles Keyboard
-
- Moderator fóra
Re: Ukažte vaše "cokoliv" APPLE
Krabice jsou to sice hezké, ale já je mám schované
- iPhone 6s
- Mac mini (Late 2012) | MacBook Pro (Early 2015)
- AirPort Extreme 5th gen
-
- Senior uživatel
koupit - rozbalit - pristroj pouzivat - krabice do kose
- rony
- Klub čistého iOS
marseli: mas nejake veci od Apple?
ja som si zvykol krabice od niektorych veci nechat. Najma od tych, ktore casom distribujem dalej. Ak u mna navzdy koncia, krabica ide prec.
ja som si zvykol krabice od niektorych veci nechat. Najma od tych, ktore casom distribujem dalej. Ak u mna navzdy koncia, krabica ide prec.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
-
- Senior uživatel
viz popis - pokud tedy ty dva iphone vyrobil Apple, jinak jsem to spise myslel obecne o elektronice apod., vse co koupim tak obal jde do kose, uz tak mam hromadu veci ke skladovani, natoz jeste krabice.
-
- iPhone expert
Tak aby tu nebola len diskusia tak pridám svoju "iOS rodinku" ale chýba tam ešte krabica od 3gčka!
iPhone 6 Plus
iPad Air
Macbook Air 13"
iPod Nano 7G
iPad Air
Macbook Air 13"
iPod Nano 7G
-
- Mírně pokročilý
Re: Ukažte vaše "cokoliv" APPLE (fotografie)
Tak jsem se stěhoval a to znamenalo možnost udělat si pěkný apple koutek. Jako sběratel krabiček nesmí ani ony chybět.
Tady se můžete podívat.
Tady se můžete podívat.
Apple WATCH Sport
Apple TV
Magic Mouse
Wirelles Keyboard
Apple WATCH Sport
Apple TV
Magic Mouse
Wirelles Keyboard
-
- Moderator fóra
VojtaBeton: Nádhera! Závisť
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5
Magic Mouse
iPhone 5
-
- iPhone expert
Zabudol som ešte poslať moju updatenutú iOS rodinku.
(V najbližšej dobe by mal pribudnúť MacBook Air 13 )
(V najbližšej dobe by mal pribudnúť MacBook Air 13 )
iPhone 6 Plus
iPad Air
Macbook Air 13"
iPod Nano 7G
iPad Air
Macbook Air 13"
iPod Nano 7G
-
- Moderator fóra
VojtaBeton píše:Tak jsem se stěhoval a to znamenalo možnost udělat si pěkný apple koutek. Jako sběratel krabiček nesmí ani ony chybět.
Tady se můžete podívat.
Dotaz. Jak jsi vytvořil logo nakousnutého jablíčka? Chtěl bych si totiž na zeď udělat něco podobného. Máš nějakou šablonu, podle které jsi to maloval? Nebo je to nějaká samolepka? Díky
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
-
- Moderator fóra
vyber si jake logo chces... http://www.logotypyzdarma.cz/index.php?kat=-20&&logo_kat=1&od=A&do=A
MBPR 16" iPhone 11 Pro iPad Pro 11" iPad Mini 2 4G ATV 4K Withings SmarScan
- rony
- Klub čistého iOS
tak aj moje
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
-
- Mírně pokročilý
toncek píše:Dotaz. Jak jsi vytvořil logo nakousnutého jablíčka? Chtěl bych si totiž na zeď udělat něco podobného. Máš nějakou šablonu, podle které jsi to maloval? Nebo je to nějaká samolepka? Díky
Je to uplně jednoduché. Na google.com jsem si v obrázcích nechal vyhledat logo applu. Stačí zadat například "apple logo" Vyskočí ti toho hodně a je z čeho vybírat, jenomže nás stejně zajímá jenom tvar. Vyber si to s největším rozlišením a ulož si ho na disk. Otevři si obrázek v programu "preview" MAC, nebo v "infranwiev" PC a obrázek jablíčka si můžeš zvětšit či zmenšit podle potřeby. Taky stačí dát obrázek do wordu a podle pravítka zvětšovat a zmenšovat podle libosti. Až budeš s velikostí spokojený, jablíčko si vytiskni. Je na tobě, jak nastavíš kvalitu tisku, jablíčko vystříhneš a vyhodíš. Doporučuji si jablíčko pomocí první šablony překreslit na tvrdší papír a znovu vystříhnout. Hotovou šablonu (druhou) přiložíme na místo na zdi, kde jablíčko chceme mít a obkreslíme tužkou (jemně a netlačíme) Pak už vezmeme štětec a vybarvujeme jako omalovánky.
Nedoporučuji přez šablonu stříkat sprejem, nebo natírat štětcem a čekat, že jak šablonu oddělám, bude se na mě smát pěkné jablíčko. Opravdu je lepší si šablonu obkreslit a pečlivě vymalovat. výsledný efekt je hezčí a preciznější.
Apple WATCH Sport
Apple TV
Magic Mouse
Wirelles Keyboard
Apple WATCH Sport
Apple TV
Magic Mouse
Wirelles Keyboard
vojtabeton : ale ta dolna cast steny to je namalovane ? ci co to je ? lebo sa to nejak leskne a potom ked to nieje namalovane tak to spodne biele jablko si tam nalepil ?
-
- Sons of Jailbreak
OT: Spodní jablko je podle mě pomocí Layer Mask
iPhone 6S, Macbook Pro retina, Apple Watch Sport 38mm
-
- Mírně pokročilý
Všechno co vidíte je klasická pokojová barva, kterou jsem si nechal namíchat v hornbachu. Cca v půlce stěny jsem udělal linku a maloval podle ní. spodek na hnědo a vršek na bílo. Uplně bílá to není je to jako když oloupete banán. No a jelikož mi od každé barvy půlka zbyla tak jsem s nimi namaloval ta jablíčka jak jde vidět na fotce. Pomocí šablony, kterou jsem vám popsal v mém příspěvku výše.
Takže oboje jablíčka jsou namalovaná. Není to žádná samolepka ani nic jiného.
Takže oboje jablíčka jsou namalovaná. Není to žádná samolepka ani nic jiného.
Apple WATCH Sport
Apple TV
Magic Mouse
Wirelles Keyboard
Apple WATCH Sport
Apple TV
Magic Mouse
Wirelles Keyboard
ja len nechapem jakto že tam vidno odraz toho stolika ked to je len namalovana stena ... vyzera to ako keby si tam mal kachličky, no teda jednu veľku kachľu samozrejme nemyslim tym že to vyzera zle ( vyzera to veľmi dobre ) len naražam na ten odraz
-
- Mírně pokročilý
Při focení použil foťák blesk, a jelikož je stůl z bílého skla světlo se odrazilo na stěnu.
Apple WATCH Sport
Apple TV
Magic Mouse
Wirelles Keyboard
Apple WATCH Sport
Apple TV
Magic Mouse
Wirelles Keyboard
ahá, takže stačí použiť blesk a bývanie môže vyzerať oveľa luxusnejšie !
-
- Mírně pokročilý
Když jsem přišel sem na fórum a uviděl novou hlavičku fóra, napadlo mě si udělat na Steva památku hned vedle jednoho jablíčka. Je to úplně stejný podpis. Provedení je stejné jako jsem popisoval výše u jablíčka.
Hodnocení nechávám na vás.
Hodnocení nechávám na vás.
Apple WATCH Sport
Apple TV
Magic Mouse
Wirelles Keyboard
Apple WATCH Sport
Apple TV
Magic Mouse
Wirelles Keyboard