RapidShare ?
Re: RapidShare ?
Tak jako cenove bezesporu to sem teda mrkal na ceny to tam taky vkladas linky na rapidshare a pak to stahujes od nich?
Nedal si sem jestli se mezi jednotlivymi stahovanymi soubory ceka? Jak se rychle nacte kredit a jestli treba nahodou za xx dni nevyprsi?
Nedal si sem jestli se mezi jednotlivymi stahovanymi soubory ceka? Jak se rychle nacte kredit a jestli treba nahodou za xx dni nevyprsi?
jj hodis do jejich programku linky na rapida a stahnes to pres ten programek... Ceka se mezi souborama okolo minuty, kredit se mi dobil asi za 2-3 minuty a kredit vyprsi za 30 dní (samoztrejme krome toho sdileneho uctu)
pk jsou tu este dalsi co se plati prevodem na ucet:
400GB 300 kč 90 dní
800 GB 500 kč 180 dní
1800 GB na rok 1100 kč 365 dní
pk jsou tu este dalsi co se plati prevodem na ucet:
400GB 300 kč 90 dní
800 GB 500 kč 180 dní
1800 GB na rok 1100 kč 365 dní
o ja sem si zaplatil tech 11 gb a mam je uz 2,5 mesice a jeste mi zbiva 5,4 Gb tak v tom je taky urcita vyhoda pro ty co zas tak moc nestahuji.
tjn proto ja mam ten sdilenej ucet... behem dne najdu naky zajimavy linky nekam si je napisu a v 6 hodin je hodim do programku a mam je za chvili stazeny... jsem schopnej klidne stahnout za tech dohromady 6 hodin okolo 7 GB tkze je to vyhodny pro vsechny
-
- Starý pes fóra :)
jo s danczechem mohu jen souhlasit, taky používám ten sdílený účet a je to paráda, a hlavně se stahuje za sebou a nemusim u toho vůbec sedět. V 6 to tam hodim odjedu a mám to to většinou vše stáhlí
-
- patron iPhone.cz
drsny píše:terry píše:ale co se da delat.
koupit premium accout, vrele doporucuju!
I já doporučuju, jedu na premiu už víc jak rok.Včera jsem prodlužoval účet přes Předplacenky a za 20 minut po převodu platby jsem byl ready
jojo, na predplacenkach se da koupit i "bazarovy" ucet... takze treba 2 mesice za cenu jednoho... parada:)
-
Rapid ted zvysil limit na 5 dni na 50GB, to uz je rozumne i pro par lidi, kteri se na premium ucet slozi. Pokus to budou lide 'rozvazni', dohodnou se bez problemu. Vrele doporucuji :P ..
-
- Sons of Jailbreak
Presne tak, dve tri ruzne IP to snese bez problemu.
oooooh 50GB? Tak to abych si poridil novy HDD je pravda ze uz sem nekolikkrat tech 30Gb prekrocil
Našel by se tu někdo, kdo by byl ochotný sdílet se mnou účet? Na ty 1 nebo 3 měsíce.
Stahovat toho moc nebudu, pouze EBooky (hodně, málo MB) a sem tam nějakou muziku. Takže jestli by měl někdo chuť se se mnou složit. Jak se zde píše 50GB na 5 nebo 7 dní, teď si nejsem jistý je velice slušné.
Stahovat toho moc nebudu, pouze EBooky (hodně, málo MB) a sem tam nějakou muziku. Takže jestli by měl někdo chuť se se mnou složit. Jak se zde píše 50GB na 5 nebo 7 dní, teď si nejsem jistý je velice slušné.
pokud toho nechces moc stahovat tak vyzkousej ten rapidspool.cz o kterym jsem psal kousek z5. Ten sdílenej účet se vyplatí (na rok za 100,-), teda pokud ti nevadí že můžeš stahovat v omezenym čase.
-
@ watterman: urcite bych mel zajem.. driv sem tady nekoho hledal - domluvime se pres icq.
iPhone 4 16GB iOS 5 beta | MacBook Air 13" C2D 1.86 GHz, , 4GB RAM, 128GB SSD
@daneczech - ah, já si jaksi nečetl příspěvky o stránku dozadu a tak o tom nevěděl. No vypadá to hodně zajímavě, tedy kdybych využil toho
"Kredit 99 kč - - - - 70 GB" -> mohl bych těch 70GB stahovat kdykoliv, nebo tam je zase vázaný limit jako u časově omezeného? Hádám že tam limit nebude, jelikož potom by každý sáhl po časově omezeném na jeden rok za stejnou cenu..
No asi přes ty prázdniny půjdu do toho. I když ten denní limit mě straší, ale co bych za tu ceny taky nechtěl .
A ještě jedna věc:
zaplatím si tarif 1rok - 99Kč
v 18hod si zapnu prográmek a nahážu tam dejme tomu 7 linků, vše se bude stahovat současně nebo se to bude stahovat po jednom odkazu? Když je po jednom souboru 1min limit, tak hádám že stahovat více souborů naráz nemohu? (S datově omezeným tarifem bych mohl stahovat naráz?).
A ještě co když: mi bude chybět v programu jeden link a zrovna ve 20:59 mi bude zbývat ještě několik MB? Dostahuje se to i přes čas, nebo se download přeruší a můžu to potom celé stahovat znovu?
@terry - ještě se podívám na to rapidspool.cz a potom se dyžtak ozvu
"Kredit 99 kč - - - - 70 GB" -> mohl bych těch 70GB stahovat kdykoliv, nebo tam je zase vázaný limit jako u časově omezeného? Hádám že tam limit nebude, jelikož potom by každý sáhl po časově omezeném na jeden rok za stejnou cenu..
No asi přes ty prázdniny půjdu do toho. I když ten denní limit mě straší, ale co bych za tu ceny taky nechtěl .
A ještě jedna věc:
zaplatím si tarif 1rok - 99Kč
v 18hod si zapnu prográmek a nahážu tam dejme tomu 7 linků, vše se bude stahovat současně nebo se to bude stahovat po jednom odkazu? Když je po jednom souboru 1min limit, tak hádám že stahovat více souborů naráz nemohu? (S datově omezeným tarifem bych mohl stahovat naráz?).
A ještě co když: mi bude chybět v programu jeden link a zrovna ve 20:59 mi bude zbývat ještě několik MB? Dostahuje se to i přes čas, nebo se download přeruší a můžu to potom celé stahovat znovu?
@terry - ještě se podívám na to rapidspool.cz a potom se dyžtak ozvu
těch 70 GB vyprší za 30 dní, ale stahovat můžeš v jakémkoliv čase (a myslim že ani s nim nejde stahovat víc souborů na jednou...)
ten sdílenej účet-víc souborů na jednou nejde, a kdyz mas rozstahovanej nějakej soubor tak se dostáhne i přes čas... a i kdyby se ti to nějak přerušilo tak příští den může dostahovat zbytek toho souboru...
ten sdílenej účet-víc souborů na jednou nejde, a kdyz mas rozstahovanej nějakej soubor tak se dostáhne i přes čas... a i kdyby se ti to nějak přerušilo tak příští den může dostahovat zbytek toho souboru...