Ahoj
moj prvy prispevok na tomto fore. Prave som sa stal majitelom iPhone 4S 16GB white, je to moj prvy iPhone, resp. Apple produkt. Kupil som ho v Prievidzi na v predajni na námestí za plnú cenu. Inak, kto by mal záujem, predavač povedal, že ich dostali 8, a ponúkal mi aj 32GB verziu za 709 EUR.

Samozrejme neviem, kolko z nich uz medzitym stihli predať.
Cele to ale malo malu chybicku na krase, potom ako som zaplatil, poziadal som aj o odblokovanie...predavac povedal, ze musi podat daku ziadost na apple, a ze si to potom mozem odblokovat sam cez iTunes do 24hodin....ze musim ale predtym vlozit simkartu, resp. ci mam microSim (vravel som mu, ze je to moj prvy iPhone)...ja ze nie, nech mi preda, a on, ze to sa predava iba k pausalu (ja som momentalne bez viazanosti a ani sa nechcem viazat, preto nedotovany telefon)...tak mi sanka padla poriadne hlboko, kedze som sa dostal do absolutne retardovanej situacie, ked som kupil telefon, ktory ale nemozem pouzivat bez toho, aby som si objednal aj pausal (s ktorym by som ten telefon mal ale lacnejsie)....nastastie som ale volal na call centrum, a povedali mi, ze to je nejaka hovadina, ze MicroSIM mi musia dat ci mam pausal, fix alebo easy... a telefon mi vraj mali odblokovat na mieste predtym, ako ho predali. Cize v pondelok pojdem naspat domahat sa svojich prav...

vskutku neviem ale, o co slo... tolko moja dnesna skusenost