iPhone 4S - postřehy, zkušenosti, otázky
Pravidla fóra
Vytvárajte len vlákna určené na informovanie o novinkách okolo Apple, iOS a podobne. Všetky ostatné témy, neaktuálne alebo vymyslené informácie či žiadosti o pomoc sem nepatria.
Vytvárajte len vlákna určené na informovanie o novinkách okolo Apple, iOS a podobne. Všetky ostatné témy, neaktuálne alebo vymyslené informácie či žiadosti o pomoc sem nepatria.
-
- Mírně pokročilý
Re: iPhone 4s - postřehy, zkušenosti, otázky
Mě osobně informace o vývoji výdrže baterky zajímají. Po novém roce chystám přechod z 3GS na 4S. Jestli to někomu rve žíly, tak pro to vytvořte samostatné vlákno 

-
- Host
tvosi: Kolko percent ti pri tom vyuziti ukazuje? Nechcem moc rypat, ale mal si predtym iphone 4? Pisem o tej vydrzi preto lebo to mozem priamo porovnavat.
To ze tebe to vyhovuje, neznamena ze to vyhovuje aj nam ostatnym co s tym mame problem. To je vsetko. Ak sa ti to ale nezda vhodne sa o tieto nazory delit tu, pls zaloz novy thread kde budeme pisat postrehy s vydrzou.
To ze tebe to vyhovuje, neznamena ze to vyhovuje aj nam ostatnym co s tym mame problem. To je vsetko. Ak sa ti to ale nezda vhodne sa o tieto nazory delit tu, pls zaloz novy thread kde budeme pisat postrehy s vydrzou.
-
- Klub čistého iOS
tvosi píše:uz s tou baterkou jdete nekam....vydrzi to vcelku v pohode..od plneho nabiti jsem jej pouzival doted nasledovne:
30sms zprav
20minutovy hovor
1,5hodiny pres 3G na netu
1,5hodiny hrani iPodu
udaje, ktere vykazuje iPhone jsou nasledovne:
Vyuziti 5hod11min
Pohotovost 1den 2hod
To je sice hezké, ale nenapsal jsi, kolik baterie Ti zbývá???

iPhone 7 128GB Black, iOS 10.4 nonJB O2
iPad Pro 10,5 64GB LTE Silver iOS 11.3.1 nonJB T-Mobile 10GB
Apple TV 4K 64GB, tvOS 11 with Kodi
PC 8700K 5,2GHz, SSD 960 Pro 1TB + HDD 2TB, DDR4 32GB, GTX 1080Ti EVGA Hybrid
iPad Pro 10,5 64GB LTE Silver iOS 11.3.1 nonJB T-Mobile 10GB
Apple TV 4K 64GB, tvOS 11 with Kodi
PC 8700K 5,2GHz, SSD 960 Pro 1TB + HDD 2TB, DDR4 32GB, GTX 1080Ti EVGA Hybrid
tvosi píše:jo to se mi taky zda, ale porovnaval sem to ted s 3Gs co tu mam a je to stejne..jen ty vibrace maji spise trochu jinou razanci/zvuk
Jestli ono to nebude tím, že 4Sko má použitou jinou technologii vibračního motorku - tzv "linear oscilator"

-
- Host
Ohladom vibracii.. Dnes som porovnal svoj 4s s inym 4s a zistil som ze moj pri vibrovani ma hlasite rezonovanie
ked pritlacim pocas vibrovania na lavej strane displeya tak prestanu. Zasa raz som natrafil na vadny kus 
ale na druhu stranu vdaka tym rezonanciam je vibrovanie hlasitejsie

ale na druhu stranu vdaka tym rezonanciam je vibrovanie hlasitejsie

Mě při vibrování mírně rezonují tlačítka hlasitosti, které jsou běžně mírně "volnější". Není to i tvůj případ? Když při vibrování prstem zakryješ ta tlačítka, mělo by to přestat...
-
- Moderator fóra
tribula píše:tvosi: Kolko percent ti pri tom vyuziti ukazuje? Nechcem moc rypat, ale mal si predtym iphone 4? Pisem o tej vydrzi preto lebo to mozem priamo porovnavat.
zbyvalo mi jeste 35%baterie...jinak mel sem kazdy iPhone, takze i iP4 a tedy opravdu muzu primo srovnavat

-
- Host
tvosi a jses permanentne na kvalitnim 3G signalu?
-
- Host
Zajímalo by mě ještě jestli jde u videa a fotek nastavovat jejich kvalitu?
A pak ještě jestli jde přes HDMI kabel propojit s TV a duplikovat tam film z ip ? (bez appleTV) - jestli ano,tak ip se zároveň z TV nabíjí?
A pak ještě jestli jde přes HDMI kabel propojit s TV a duplikovat tam film z ip ? (bez appleTV) - jestli ano,tak ip se zároveň z TV nabíjí?
iPhone 4S white - the most amazing phone ever
-
- iPhone expert
Nemám iP ale myslím si že ti ten HDMI z TV ti nebude nabíjať iP. HDMI je len na prenos obrazu a zvuku. Keď sa ale mýlim tak ma prosím opravte.
Macbook Pro 13'', 2,4GHz, 8Gb. Ram, SSD-Corsair Force 3 series 120GB, OSX Mavericks
Apple Airport Extreme 4RD / WD My Passport Studio 1 TB
iPhone 5S-32Gb. Silver
iPhone 4S-16Gb White
iPad mini 16Gb White
-
- Host
Dalsi poznatok z praxe. Celkom sa zahrieva zadna cast iphonu. Co je divne ze pri telefonovani. Neviem... nemam pocit ze by tel pri telefonovani potreboval plny vykon procesoru 
Presne podobne sa mi spraval iphone 4, pri testovani IOS5 bety. Po nahrani IOS GM, sa vsetko odrazu zmenilo. Mam skratka pocit, ze sucasny IOS5 nie je vyladeny pre 4s... Co je skoda.

Presne podobne sa mi spraval iphone 4, pri testovani IOS5 bety. Po nahrani IOS GM, sa vsetko odrazu zmenilo. Mam skratka pocit, ze sucasny IOS5 nie je vyladeny pre 4s... Co je skoda.
-
- Starý pes fóra :)
Jak přesně jsi dospěl k tomu, že to zahřívání způsobuje procesor?
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
-
- Mírně pokročilý
tak už ho mam taky doma 16gb
mam dva dotazy
1) postraní tlačítk ona měnění režimu potichu/klasicky mi přidje o dost tuhžší oproti iphone 4 je to v pořádku?
2) když telefon zavibruje něco mi jakoby rezonuje (jako kdyby bly špatně ukotvenej konektor usb) dělá to taky někomu ?
mam dva dotazy
1) postraní tlačítk ona měnění režimu potichu/klasicky mi přidje o dost tuhžší oproti iphone 4 je to v pořádku?
2) když telefon zavibruje něco mi jakoby rezonuje (jako kdyby bly špatně ukotvenej konektor usb) dělá to taky někomu ?
-
- Moderator fóra
1)ano
2)ano
jinak ja bydlim u Prahy, signal 3G tam mam ralivtne uchazejici, pres den se pohybuji po Praze
2)ano
jinak ja bydlim u Prahy, signal 3G tam mam ralivtne uchazejici, pres den se pohybuji po Praze
-
- Host
ls8: neviem, to som iba tak strelil
Neviem mozno je to ten novy antenny cip... Skratka sa celkom pekne pocas hovoru zahrieva. 4 mi to nerobila... teda pri ios5bete ano, inak nie. Ale je pravda ze tam som mal 3G vypnute.. tak neviem...
Ak trepem nezmysli, vopred sa ospravelnujem, su to moje subjektivne pocity.
Iba pre zaujimavost denne v praci pretelefonujem 2-3 hodky...

Ak trepem nezmysli, vopred sa ospravelnujem, su to moje subjektivne pocity.

Iba pre zaujimavost denne v praci pretelefonujem 2-3 hodky...
-
- Senior uživatel
Abychom to shrnuli.......zlatá čtyřka
!!!! Za 16 - 20 tis.tolik problémů, to je mazec !

iPhone 4S, 16GB White, T-Mobile CZ, iOS 6
-
- Mírně pokročilý
zítra mi má přicestovat a jak to tu pročítám, tak jsem trochu v rozpacích..doufám, že sem zítra napíšu, že je super, vydrží baterka jak u 4ky, nikde nic nedrnčí a nezahřívá se
celkem mě to vyděsilo to čtení tady..

-
- Host
take mam objednano a nektere veci me desi,
muze nekdo kdo uz 4s ma odpovede na vsechny problemy, ktere se vsude probiraji?
- slaba vydrz baterie (tady mam podezreni na systemove sluzby, mel jsem problem na 3gs, jejich vypnuti pomohlo, pocitam, ze problem bude hlavne zde)
- vypadavani hovoru
- nefunkcni gps pokud jste treba jen na gprs nebo edge (na 3g problem neni)
- prehrivani pri beznem pouzivani nebo nabijeni
diky vsem
muze nekdo kdo uz 4s ma odpovede na vsechny problemy, ktere se vsude probiraji?
- slaba vydrz baterie (tady mam podezreni na systemove sluzby, mel jsem problem na 3gs, jejich vypnuti pomohlo, pocitam, ze problem bude hlavne zde)
- vypadavani hovoru
- nefunkcni gps pokud jste treba jen na gprs nebo edge (na 3g problem neni)
- prehrivani pri beznem pouzivani nebo nabijeni
diky vsem
Jeden iPhone 4s mám už od pátku.
První problém je kapacita, nedoporučuju kupovat 16 GB verzi, člověk si tam dá pár apliací, nějakou muziku, nafotí pár fotek a videí(ty berou paměť brutálním způsobem) a mám už jen pouze 5 GB volného místa a to v telefonu skoro nic nemám....
Baterie mi drží stejně, jako na iPhone 4, ten jeden den zvládne... Na všech iPhonech jsem měl problém se signálem při přechodu 2G na 3G se prostě na chvíli ztratí signál a nikdo se mi nedovolá... Pokrytí je lepší než u 4ky, mám skoro pořád plnej signál (Brno), u 4ky jsem byl rád, když jsem měl aspoň půlku...
Ano, trochu se zahřívá, ale to i 4ka, doufám, že se dočkáme updatu, který to vyřeší... Řekl bych, že normálně vibruje... Zvuk je mnohem hlasitější u zvonění a na maximální hlasitost naprosto nepoužitelné, opravdu to zbytečně drnčí, při snížení se mi to zdá dobré...
Siri nepoužívám.
Foťák fotí poměrně dost slušně, ale to i 4ka. Obrovská změna je v natáčení videa, video vypadá pěkně na iP a i na pc se dá sledovat konečně, stabilizace funguje, je to pěkně plynulé...
Internetovej prohlížeč je opravdu perfektní, na rychlé wifině jsou i složité stránky nahrány běhěm krátké chvíle, o poznání rychlejší než 4ka i můj iPad. Bohužel si vezme i více dat, takže s IVM není problém přesáhnout limit FUP i během jednoho dne... Chtělo by to neomezenej tarif...
Já jsem s iPhone 4s spokojenej, rozhodně je to velkej krok oproti 4ce, kde jsem měl opravdu velké problémy se signálem a nedostatky Ska pravděpodobně vyřeší další update systému. Pokud máte peníze navíc, určitě doporuřuji koupit Sko a myslím si, že i přechod z 4ky stojí za zvážení...
První problém je kapacita, nedoporučuju kupovat 16 GB verzi, člověk si tam dá pár apliací, nějakou muziku, nafotí pár fotek a videí(ty berou paměť brutálním způsobem) a mám už jen pouze 5 GB volného místa a to v telefonu skoro nic nemám....
Baterie mi drží stejně, jako na iPhone 4, ten jeden den zvládne... Na všech iPhonech jsem měl problém se signálem při přechodu 2G na 3G se prostě na chvíli ztratí signál a nikdo se mi nedovolá... Pokrytí je lepší než u 4ky, mám skoro pořád plnej signál (Brno), u 4ky jsem byl rád, když jsem měl aspoň půlku...
Ano, trochu se zahřívá, ale to i 4ka, doufám, že se dočkáme updatu, který to vyřeší... Řekl bych, že normálně vibruje... Zvuk je mnohem hlasitější u zvonění a na maximální hlasitost naprosto nepoužitelné, opravdu to zbytečně drnčí, při snížení se mi to zdá dobré...
Siri nepoužívám.
Foťák fotí poměrně dost slušně, ale to i 4ka. Obrovská změna je v natáčení videa, video vypadá pěkně na iP a i na pc se dá sledovat konečně, stabilizace funguje, je to pěkně plynulé...
Internetovej prohlížeč je opravdu perfektní, na rychlé wifině jsou i složité stránky nahrány běhěm krátké chvíle, o poznání rychlejší než 4ka i můj iPad. Bohužel si vezme i více dat, takže s IVM není problém přesáhnout limit FUP i během jednoho dne... Chtělo by to neomezenej tarif...
Já jsem s iPhone 4s spokojenej, rozhodně je to velkej krok oproti 4ce, kde jsem měl opravdu velké problémy se signálem a nedostatky Ska pravděpodobně vyřeší další update systému. Pokud máte peníze navíc, určitě doporuřuji koupit Sko a myslím si, že i přechod z 4ky stojí za zvážení...
-
- Senior uživatel
Mám iPhone 4S od soboty, mobil sa strašne prehrieva pri používaní
iPhone 6S Space Gray 64GB iOS9(od 10/2015) Telekom
Macbook Pro Retina L 2013(3/14)
iPad Air silver (12/13)32GB
iPhone 6 silver 16GB iOS8
iPhone 5S silver 16GB iOS7(od 11.13-10/14)
IPHONE 4S 16GB (10/11-10/13)
IPHONE 3G 8GB (6/09-10/11)
Macbook Pro Retina L 2013(3/14)
iPad Air silver (12/13)32GB
iPhone 6 silver 16GB iOS8
iPhone 5S silver 16GB iOS7(od 11.13-10/14)
IPHONE 4S 16GB (10/11-10/13)
IPHONE 3G 8GB (6/09-10/11)
-
- Mírně pokročilý
Vie mi niekto pvedat co znamenaju v nastaveniach tieto zaznamy?

iPhone X black - 64GB
iPhone 6 - 64GB
iPad Air - 16GB
iMac 27" 3.2GHz
iPhone 6 - 64GB
iPad Air - 16GB
iMac 27" 3.2GHz
-
- iPhone expert
To sú záznamy ktoré sa odosielajú do apple. Napríklad keď tam máš niečo ako "crash" tak ti to odošoe do apple záznamo tom že ti spadla aplikácia s informáciami že za akých okolností a v čom. To low memorytypujem znamená že si mal málo RAMky. Vraj to je dobré na to, že apple potom podľa toho upravuje nové verzie iOS. Keď si aktivoval iPhone tak si to zaškrtol že to môže odosielať.

-
- Senior uživatel
Tak moje krátké zkušenosti s iPhone 4S. Před nedávnem jsem vyměnil jsem vyměnil iP4 za SGS II a u Samsungu jsem byl zejména nespokojen s výdrží baterie. Po přechodu na iP4S mi přijde, že je výdrž o něco lepší než na Samsungu (která je opravdu kritická), ale že se to iP4 nevyrovná.
Jak už tady bylo psáno, tak signál Wifi je slabší, kolikrát nechytám Wifi, kterou ostatní s iP4 chytají bezproblémově i na dvě čárky. Co mě ale trápí víc je signál GSM. Doma jsem normálně chytal 3G jak na iP4, tak na Samsungu, ale na iP4S mám pouze EDGE.
Jinak samozřejmě je nový iPhone znatelně rychlejší. Siri funguje přesně podle mých představ, občas nechytá nějaké to slovo, ale vzhledem k tomu, že je to jen BETA, tak se to dá pochopit. Fotoaparát je také kvalitní a o proti iP4 je to určitě zlepšení.
Mám ale problém s Hot Spotem, Vodafone by ho měl normálně podporovat, ale v nastavení nemám možnost jeho zapnutí. Je chyba někde na mé straně?
Jak už tady bylo psáno, tak signál Wifi je slabší, kolikrát nechytám Wifi, kterou ostatní s iP4 chytají bezproblémově i na dvě čárky. Co mě ale trápí víc je signál GSM. Doma jsem normálně chytal 3G jak na iP4, tak na Samsungu, ale na iP4S mám pouze EDGE.
Jinak samozřejmě je nový iPhone znatelně rychlejší. Siri funguje přesně podle mých představ, občas nechytá nějaké to slovo, ale vzhledem k tomu, že je to jen BETA, tak se to dá pochopit. Fotoaparát je také kvalitní a o proti iP4 je to určitě zlepšení.
Mám ale problém s Hot Spotem, Vodafone by ho měl normálně podporovat, ale v nastavení nemám možnost jeho zapnutí. Je chyba někde na mé straně?
Nejspíš ano, mě u Vodafonu normálně zapnout jde...
-
- Host
Dnesna statistika:
stav baterie: 38%
pouzivanie: 5h, 6min
pohot: 18h, 27min
hovory: 1h, 30min
1 sms
cca 15 sprav cez whatsapp
par prezretych emailov
1 nainstalovana aplikacia
cely den na wifi
gro cely den plny signal 3G
so 4 som mal po takomto pouzivani cca o 15-20% viac baterie
a aj to 2 hodky neskor.
no nist.. phon ide na nabijacku
stav baterie: 38%
pouzivanie: 5h, 6min
pohot: 18h, 27min
hovory: 1h, 30min
1 sms
cca 15 sprav cez whatsapp
par prezretych emailov
1 nainstalovana aplikacia
cely den na wifi
gro cely den plny signal 3G
so 4 som mal po takomto pouzivani cca o 15-20% viac baterie
a aj to 2 hodky neskor.
no nist.. phon ide na nabijacku
-
- Moderator fóra
musis jit v nastaveni do obecne->sit a pak se ti volba zobrazi
Není pravda... Mám ho hned na základní úrovni nastavení
-
- Senior uživatel
To iMatty: a ja zase tvrdim, ze po tom co tady ctu bych 4 za 4S nevymenil ale ani omylem, tolik problemu za takove prachy
. Na 4ce mam bumper a signal jde bezvadne. Pri beznem pouziti se 4 nezahriva vubec!

Naposledy upravil(a) Hape dne pon říj 31, 2011 5:49 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- iPhone expert
Časom sa i toto vyladí a myslím si že tých sťažnosti je toľko, že už sa na tom isto pracuje a náprava bude za krátky čas.
Macbook Pro 13'', 2,4GHz, 8Gb. Ram, SSD-Corsair Force 3 series 120GB, OSX Mavericks
Apple Airport Extreme 4RD / WD My Passport Studio 1 TB
iPhone 5S-32Gb. Silver
iPhone 4S-16Gb White
iPad mini 16Gb White
-
- Senior uživatel
Pokud to budou jen SW zalezitosti, tak mozna ale shrnme to:
- mala vydrz baterie
- zvuk na max nepouzitelny
- vibrovani drnci
- nejde vypnout 3G
- problemy a vypadky hovoru
- zahrivani telefonu
- atd.
Myslis, ze toto vse je SW zalezitost. Na to jak sme si snili o iP 5, trochu mimo ne?
- mala vydrz baterie
- zvuk na max nepouzitelny
- vibrovani drnci
- nejde vypnout 3G
- problemy a vypadky hovoru
- zahrivani telefonu
- atd.
Myslis, ze toto vse je SW zalezitost. Na to jak sme si snili o iP 5, trochu mimo ne?
-
- Moderator fóra
vencca píše:Není pravda... Mám ho hned na základní úrovni nastavení
ale je to pravda..polozka se objevi na uvodni strane az pote, co se vzele do nastave->obecne->sit
-
- Senior uživatel
Ano, na to jsem zvyklý. Ale v Network tu volbu Hot Spotu nemám, o to mi jde.
-
- Pokročilý uživatel
amdatlon1 píše:Mám iPhone 4S od soboty, mobil sa strašne prehrieva pri používaní
Můžeš prosím specifikovat "strašne prehrieva" kolik to je prosím stupňů Celsia? Neudržíš ho v ruce, vypíná se s chybou kriticky přehřáté zařízení? Usmažím na něm volské oko?
Přesně takovou hodnotu má většina sdělení v tomto vlákně.
Trošku OT: Například jak má reklamovat chybějící kus plastu, i foto sem dodá a pak zjistí, že tam zůstal kus krycí folie...
Stejně tak mám neroztaženou baterku úplně nové zařízení, neprošla ani jedním cyklem vybití a nabití, ano je přeci známé, že baterii je potřebovaně prohnat několika vybitími / nabitími (proboha nevybíjet do mrtě, ale když se rozsvítí červeně, lze opět do plna nepřerušeně nabíjet) Aha ono výdrž baterie stoupá? Zázrak.... A to nemluvím o stejné kapacitě baterie a násobném výkonu nového zařízení (oni totiž asi vymysleli něco jako perpetum mobile od určitého výkonu se nezvedá spotřeba...)
Vypínání různých služeb, nepochopitelná věc, 3G mám hodně daleko, když tam dojedu, tak se chytne třeba jednou za týden jinak jedu normálně ve 2G, v životě jsem 3G nevypnul a iPhone na rozdíl od jiných výrobků bez problémů vydržel od rána do večera (a přes noc na nabíječku) Na co by tam mělo být vypínání? Stejně tak WiFi, to mám jako s prominutím magor pokaždé když přijdu do dosahu WiFi zapínat a naopak vypínat? Službu chci používat tak ji mám zaplou.
Všimli jste si, že když iPhone přepnete do Airplane tak se Vám rapidně zvedne výdrž? Tak proč to nepoužíváte? ono dnes i na chatách a dovolených není problém nabíjet každý den a tam kde je problém nabíjet, tam není ani pokrytí signálem, takže tel vypínám a nevšímám si ho...
Vždyť vy chlapy s každým uvedením novinky pořádáte přímo hon na čarodějnice, přímo se předháníte kdo najde "horší" problém, ale já jsem například v těchto dvou, nebo kolik těch stran nářků už je nenašel ani jeden závažný problém.
Že telefon hraje moc nahlas, tak sakra co chcete, iP2 hrál moc potichu a píchala se membrána, 3G bylo nemastné neslané a 4Gs hraje hlasitě a zase je něco špatně?! Nehájím Apple produkt, je mi ukradený výrobce, tento produkt mi sedí 99,9% funkcí a železa co obsahuje, tím to hasne, může to být klidně WM phone, ale vaše reakce fakt nechápu.
Počkejte týden dva, roztáhne se baterka, pokud je někde sw problém, vyjde záplata (jako u každého "chytrého" výrobku) a pak si stěžujte, pokud bude na co. Proboha proč si tolik lidí kupuje tak nemožné zařízení? Vždyť co vám brání v tom koupit cokoliv jiného, bezchybného, levnějšího...
ps. pokud tam mám překlepy omlouvám se ve čtvrtek jsem podstoupil operaci očí a na monitor zatím jen mžourám...

-
- Senior uživatel
To Murder: A nemyslíš,že je něco špatně,když se o těch problémech píše na všech světových serverech? To jsou všichni magoři a ty jediný spokojený? Nové zařízení si mají zachovat kvalitu těch předchozích nebo je zlepšovat, tady je ale plno věcí, které se objevily u telefonu hodně prestižní značky a jsou horší než-li u staršího modelu. To bylo keců u 4-ky v aféře antengate, proti těm problémům to byl jen směšný nedostatek.
-
- Host
Presne tak. Ja na 4s nenadavam. Nechystam sa ju hodit o stenu. Nemam v plane sa vratit naspat k 4. Iba sem pisem svoje postrehy a skusenosti z novym iphonom. Ze mam pocit ze ma vacsiu spotrebu? Ze mi rezonuje? to sa mam akoze teraz tvarit ze mam novy iphone tak musi byt dokonaly?
Inak v dnesnej dobe formatovat novu bateriu je cisty prezitok...
Inak v dnesnej dobe formatovat novu bateriu je cisty prezitok...
-
- Mírně pokročilý
murder má podle mě pravdu...co z těch problémů je tak závažné? mě by tedy maximálně omezovala jen malá výdrž baterie...podle mě tý baterii chce dát čas...
stále je to pořád neujúžašnější telefon co kdy apple vydal..

-
- Host
Tak jsem na 4S a vybíjení použil návod o pár příspěvků výše týkající se vypnutí určitých položek v GPS. NIC.
Pak jsem udělal nikoliv restart ale respring a to tak že jsem nastavil angličtinu a zpět češtinu. Poté restart a světe div se. Dnešní výdrž na 3G stejná jako u 4 s 2G.
Pohotovost 9h 33min
Využití 2h 38 min
Baterie 72%
Už jsem zcela spokojen
Pak jsem udělal nikoliv restart ale respring a to tak že jsem nastavil angličtinu a zpět češtinu. Poté restart a světe div se. Dnešní výdrž na 3G stejná jako u 4 s 2G.
Pohotovost 9h 33min
Využití 2h 38 min
Baterie 72%
Už jsem zcela spokojen
iPhone 6+ 128GB
iPhone 5s 64GB
iPad Air 3G 64GB
MacBook Pro Retina
Thunderbolt display
iPhone 5s 64GB
iPad Air 3G 64GB
MacBook Pro Retina
Thunderbolt display
-
- Senior uživatel
řeknu to ještě jinak, já jsem majitelem 4-ky, kdybych si koupil 4S a zjistil výše diskutované nedostatky, byl bych hodně, aale hodně zklamán!
Z mého pohledu:
- Siri je mi k ničemu, pokud umí jen English,Germany apod.
- rychlost 4-ky je víc než dostatečná
- baterie při bežném provozu, v pohodě 2 dny
- signal O.K., možnost si 3G v klidu vypnout (ať už mám důvod jakýkoliv)
- zvonění na max.perfektní (samozřejmě záleží také na konkrétním zvonění a volume umí upravit i iRinger)
- žádné zahřívání a přehřívání
Takže fakt nemám důvod placnout na stůl 16 litrů a mít doma to "cool" dvoujádro ve stejném kabátě jako 4-ka. Já subjektivně počkám na iP5 nebo jak se bude jmenovat.
Z mého pohledu:
- Siri je mi k ničemu, pokud umí jen English,Germany apod.
- rychlost 4-ky je víc než dostatečná
- baterie při bežném provozu, v pohodě 2 dny
- signal O.K., možnost si 3G v klidu vypnout (ať už mám důvod jakýkoliv)
- zvonění na max.perfektní (samozřejmě záleží také na konkrétním zvonění a volume umí upravit i iRinger)
- žádné zahřívání a přehřívání
Takže fakt nemám důvod placnout na stůl 16 litrů a mít doma to "cool" dvoujádro ve stejném kabátě jako 4-ka. Já subjektivně počkám na iP5 nebo jak se bude jmenovat.
-
- Mírně pokročilý
@murder - nezlob se na mě, ale ani u jednoho iPhonu jsem nemusel baterii "roztahovat". Pokud to tak je, fajn, za pár dnů max týdnů bude vše OK a já ani neceknu... co když tomu tak není? Já nevím jak to dnes je s bateriemi, ale mám pocit, že dnešní baterie už není potřeba prohánět cykly a vybíjet je, ale nevím, nejsem expert... Není však důvod lidi osočovat z hysterie. Já jsem také na 99.8% spokojený a neměnil bych, přežiju nakonec i tu baterii, ale nevidím nic špatného na tom, že se o svůj problém podělím s ostatními na diskusním fóru k tomu určeném x)
iPad 16GB WiFi + 3G: iOS 4.3 -> iOS 4.3.1 JB -> iOS 5.0.1
WebDeveloper
POMOZTE!! SBÍREJTE, NAKUPUJTE x) http://goo.gl/mJEzc
-
- Senior uživatel
Dnešní baterie se žádnými cykly prohánět nemusí, to jste zabrousili do retro doby Nokií apod.