Microsoft koupil firmu Tellme už v roce 2007, takže se nejedná o nějakou okamžitou reakci na Siri. Ale dá se očekávat, že teď po vydání iPhone 4S budou chtít tuto technologii co nejdříve využít pro Windows Phone 7.
Ale ake to je skarede, ak to bude mat take prostredie tak to bude hnus. preco su tak nechutny ? nemyslim to po funkcionalnej stranke ale okno na okne.... fuj.
Uprimne ked som videl prvy krat intro k studii "kinect" na xbox od mikrosoftu bol som nintendo fan. Neveril som ze to niekedy urobia. A zrazu to proste vyslo, bez nejakych velkych reklam a neviem coho. Preskocili nielen nintendo ale hlavne utreli PS3. A cuduj sa svete je to genialne a funguje to.
Uvidime co ztoho bude ale konkurencia na trhu ma svoj vyznam a toto je urcite oblast ktora sa ma este kde posuvat.
iPhone 4 32GB JB by GP iPhone 3GS 32GB JB / druhý bol úžasný iPhone 2G 16GB US JB / na prvý sa nezabúda
Třeba to bude dobré, ALE první dojem z videa mi zkazila 1) Podivné techno zkřížené s hudbou z Kauflandu. 2) Nesmyslně vybrané téma videa – svatba? Já mám být nadšený z hledání svatebních hebel? Já, vysokoškolák? Co takhle nějaká ukázka každodenních činností s mobilem?
sorry nechcem si robit srandu ani nijak hanit Microsoft a vychvalovat Apple, ale ked drzim v rukach telefon s WP7 tak mam skor dojem, ze hram pexeso s mojou neterou , to prostredie mi to proste pripomina, to kto tu mal co skor to nejdem rozoberat, no iste je, ze sa s niecim podobnym pokusi prist v blizkej dobe aj Android.
iPhone 6S gold 64GB iOS 9.3.5 - no jailbreak iPhone 4S white 16GB iOS 7.1.2 - no jailbreak
vyzerá to dosť biedne... asi som zvyknutý na väčší luxus .. každopádne si myslím že aj ked sa android bude snažiť neičo podobné vytvoriť potrvá im to a apple ide vždy o pár krokov dopredu