mohou se zobrazovat jmena volajicich?
mohou se zobrazovat jmena volajicich?
myslim jmena lidi co mam v kontaktech-ukazuje se mi vzdy jen cislo volajiciho a nevim jak na to
Re: mohou se zobrazovat jmena volajicich?
mas cislo ulozeny ve spravnym formate? +420 xxx xxx xxx, me tohle pomohlo
-
- Moderator fóra
Případně stáhni z repa : repo.iphone.cz v sekci czech packages fix na zprávné zobrazení jmen volajících.
MacBook Pro 13" 2018, Touch bar
iPhone XS Max, black, iOS 12
Apple Watch 4, black, 44mm
-
- patron iPhone.cz
až mi přijde iPhone, tak tohle bude první věc, která mě bude štvát - už to vidím. Jsem naopak zvyklý ukládat všechny telefonní čísla pouze v NEmezinárodním formátu
S tím staženým fixem to předpokládám taky nezobrazuje jména správně pokud nemám mezinárodní formát, nebo snad jo?
S tím staženým fixem to předpokládám taky nezobrazuje jména správně pokud nemám mezinárodní formát, nebo snad jo?
Pište vaše požadavky ohledně iOS na iPhone feedback popř. iPad feedback a k iCloud na iCloud feedback, jinak si tu nestěžujte že to něco neumí
-
- Moderator fóra
Myslím že ten fix právě pomůže,ale nejsem si tím jistý.Ale taky nemám všechny čísla s +420 a zobrazují se dobře.
MacBook Pro 13" 2018, Touch bar
jeste pred iPhonem sem si jedno odpoledne sednul spolu s N70 a pustil se do rekonstrukce kontaktu, vsem sem pridal spravnou predvolbu, upravil to vzhledove (mala, velka pismena...), otagoval cisla a mnoho dalsich veci
sice sem u toho nakou tu hodinku stravil ale myslim ze to za to stalo, ted sem uz naucenej a kdyz si ukladam nove cislo tak tam davam predvolbu automaticky, je i dobre kdyz volate ze zahranici...
sice sem u toho nakou tu hodinku stravil ale myslim ze to za to stalo, ted sem uz naucenej a kdyz si ukladam nove cislo tak tam davam predvolbu automaticky, je i dobre kdyz volate ze zahranici...
-
- patron iPhone.cz
xslide píše:Ale taky nemám všechny čísla s +420 a zobrazují se dobře.
Tak čím to safra je?
ilijusin píše:je i dobre kdyz volate ze zahranici...
Uznávám, že je to i lepší, ale se zahraničím styk vůbec neprovozuju, takže jsem si už od začátku zjednodušil práci a čtení čísel a zkrátil jsem to. Už je to dlouho a zvyky se občas těžko mění, ale taky by to snad kdyžtak šlo no...
Pište vaše požadavky ohledně iOS na iPhone feedback popř. iPad feedback a k iCloud na iCloud feedback, jinak si tu nestěžujte že to něco neumí
-
- Starý pes fóra :)
nie je treba pisat cisla v medz. formate, nainstaluj si AppSupport patch (v crsr repo)
-
- patron iPhone.cz
zdá se mi, že je těch patchů potřeba nějak až tragicky moc...
to je holt dan za to ze pouzivas iPhone neoficialne, jestli chces 98% funkci iPhone (bez hromady aplikaci......zatim) tak si budes muset pockat az nas pride Apple okradat i sem k nam
-
nerad bych se pletl, ale myslim ze ani na nejailbreaknutem telefonu se ta jmena nebudou ukazovat pokud nebude cislo v mezinarodnim formatu.
proto sem psal 98% ale napr tohle se dost blbe otestuje, kdyz ucel tohoto fora je predevsim neoficalni uzivani iPhone, ale verim ze by se to dalo vygooglit nebo najit v apple support
-
drsny píše:nerad bych se pletl, ale myslim ze ani na nejailbreaknutem telefonu se ta jmena nebudou ukazovat pokud nebude cislo v mezinarodnim formatu.
mal som moznost pouzivat telefon kupeny legalne v nemecku za 1000 EUR (t.z. ziadny jailbreak), na slovenske siete korektne nefungoval (pri zadavani cisla padal, mrzol, nesli SMS, o zobrazovani kontaktov ani nehovorim ...) a bolo nutne aplikovat vsetky mozne zaplaty (este z cias 1.1.2) aby som to rozchodil
takze klasika, soudruzi z Cupertino CA udelali nekde chybu...
Tak ja tento problem mam taky ale vsechna cisla mam v mezinarodnim formate +420 ale stejne se zobrazujou furt jenom cisla.
kontakty jsem skopiroval pomoci iSIM.
Nevite kde je chyba? Mam verzi 1.1.4 diky
kontakty jsem skopiroval pomoci iSIM.
Nevite kde je chyba? Mam verzi 1.1.4 diky
-
- Sons of Jailbreak
Nemas tam nekoho duplicitne?
whisky96 píše:nie je treba pisat cisla v medz. formate, nainstaluj si AppSupport patch (v crsr repo)
a co presne by mel udelat, projet ten adresar a opravit do jednotkyho tvaru? protoze po jeho instalaci mam furt adresar kazdej pes jina ves - neco mezinarodni, neco bez plus na zacatku, neco jen 9mist (memu predchozimu siemensu to bylo fuk)
S474N píše:Nemas tam nekoho duplicitne?
nemam, jeste jsem to kvuli tomu jednou kompletne smazal balickem smazani vsech kontaktu.
-
- Sons of Jailbreak
Upravit do formatu +420 xxx xxx xxx, idealni sesynchronizovat s Outlookem a tam si to pretukat a zase synchro zpatky.
No ja to mam presne naopak akonahle tam je medzinarodna predvolba tak nevidim meno volajuceho. Telefon kupeny na slovensku oficialne.
tak to vypada ze synchronizace s Outlookem opravdu pomohla. Diky