GooApple - temer dokonala kopie
iOS: az na drobnosti nepoznate
iPhone4 - Laik ma co delat
Zobrazit video na http://youtu.be/rY1z7XB4JW8
Kód do fóra: [youtube]rY1z7XB4JW8[/youtube]
Návod na vkladanie videa do príspevkov
iPhone4 - Laik ma co delat
Zobrazit video na http://youtu.be/rY1z7XB4JW8
Kód do fóra: [youtube]rY1z7XB4JW8[/youtube]
Návod na vkladanie videa do príspevkov
-
- Mírně pokročilý
Re: GooApple - temer dokonala kopie
wow, ta imitace iOS na androidu vypadá dost věrně, až na pár drobností. A dokonce má i nějaké vychytávky z iOS 5 (podobný notification center)
Mi spadla brada a zezačátku jsem nechtěl věřit že to neni fake video, až pak když najel na obrázky. Hledám video kde pustí appstore, resp marketplace.
-
- Mírně pokročilý
Hmmm tak ten bohuzel vypada dost dobre..:-/ no snad se k nam moc takovych kusu nedostane..
..iPhone 5S, 32GB Silver, iOS 7, Vodafone UK..
iPod classic White 30GB
iPad 2 64GB WIFI - white
iMac "21,5", i3 dual core 12GB RAM
MacBook Air 13-inch, mid 2012
iPod classic White 30GB
iPad 2 64GB WIFI - white
iMac "21,5", i3 dual core 12GB RAM
MacBook Air 13-inch, mid 2012
-
- iPhone expert
Kdybych chtěl Android, tak bycho ho možná i bral. Jen čekám, až udělají kompletní kopii AppStoru.
-
- Sons of Jailbreak
Nepřijde vám, že má Jack trochu víc vlevo, než iPhone? Ale jinak je to dost slušná kopie..
iPhone 6S, Macbook Pro retina, Apple Watch Sport 38mm
-
- Host
Pekná práca, tipujem že niečo také sa predáva za pár korún. Ak by to bolo dostupné u nás, určite by som si to kúpil.
Apple iPhone 3G, iOS 4.2.1 , JB -Snowbreeze, Vodafone
mam tedka jeden na ceste je to teda novejsi model s retina displejem (ale bez 3G) tak sem zvedav
-
- Host
Masakr... prodavaji ho za 220 dolaru.
EDIT: Lol a za 15 dolaru priplatek vam tam daji i Apple logo
To by me zajimalo, jestli ta androidi romka pujde nekde stahnout...
EDIT: Lol a za 15 dolaru priplatek vam tam daji i Apple logo
To by me zajimalo, jestli ta androidi romka pujde nekde stahnout...
iPhone 3G 16GB od O2, fw 4.2.1, JB
iPhone 4 32GB od Vodafone, fw 6.0.1, nonJB
iPhone 5 64GB od Vodafone, fw 6.0.1, nonJB
iPhone 4 32GB od Vodafone, fw 6.0.1, nonJB
iPhone 5 64GB od Vodafone, fw 6.0.1, nonJB
nevíte jestli by se to schéme nebo co to vlastně je. dá stahnout?a upravit tim andriod 2.2?
Uspesni se vzdy kopirovali
Nicmene, vyjit obycejny android v tele IP4, budu prvni, kdo si ho koupi
Nicmene, vyjit obycejny android v tele IP4, budu prvni, kdo si ho koupi
-
- Mírně pokročilý
niky 79... tak.. uz si si ho kupil?? ved uz predsa davno je:
http://v.youku.com/v_show/id_XMzIyNjIxOTQw.html
http://v.youku.com/v_show/id_XMzIyNjIxOTQw.html
shauriq: ty to beres jako vtip, ja to myslel vazne.
no a vždyt on ti píše jestli sis ho už koupil, na tom videu je oipravdu android v těle iP 4...docela hustý
Ale ja jsem nemyslel, ze nekdo vezme Apple iPhone 4 a nacpe tam podomacku android. Myslel jsem skutecneho, globalniho vyrobce, ktery udela cisty designovy mobil z kvalitnich materialu (idealne 100 % design Apple iPhone) a da tam Android. To se ale samozrejme nestane, protoze zadny solidni vyrobce to neudela (design IP4 je dost specificky).
-
- Mírně pokročilý
?? ?ses slepej blbej nebo jenom nechces chapat?? .(sorry ale jinak si to neumim vysvetlit)
na tom videu je 100% identickej telefon jako iphone 4.. ze stejnych materialu dokonce s ORIGINALNIM retina displejem.. ktery ma v sobe android.. da se koupit.. tak se ptam jestli uz ho mas??
na tom videu je 100% identickej telefon jako iphone 4.. ze stejnych materialu dokonce s ORIGINALNIM retina displejem.. ktery ma v sobe android.. da se koupit.. tak se ptam jestli uz ho mas??
Nezlob se, ale z té čínské stránky jsem kromě čínských znaku nevidel nic jiného
-
- Mírně pokročilý
ty neumis cinsky?? ok tak jeden blbuvzdornej odkaz, admini prominou..
http://android-sale.com/gooapple-v5-android-phone-retina-screen-5mp-camera.html
PS: kupuje se to kliknutim na zlutou ikonu s napisem add to cart, tak jsem zvedav jestli budes prvej v cz co ho bude mit
http://android-sale.com/gooapple-v5-android-phone-retina-screen-5mp-camera.html
PS: kupuje se to kliknutim na zlutou ikonu s napisem add to cart, tak jsem zvedav jestli budes prvej v cz co ho bude mit
Copak jste tu vsichni slepi, nebo co? Opakuji:
" Myslel jsem skutecneho, globalniho vyrobce, ktery udela cisty designovy mobil z kvalitnich materialu (idealne 100 % design Apple iPhone) a da tam Android. To se ale samozrejme nestane, protoze zadny solidni vyrobce to neudela (design IP4 je dost specificky)."
Takze, opravdu nechci mobil s designem IP4, sice s androidem, ale s rozhranim iOS (proc si proboha myslite, ze tam je?), od naprosto neznameho cinskeho vyrobce, jehož produkt navic ani nepodporuje 3G (GPRS, ROFL) a s procesorem 650 MHz pretaktovym na 800 Mhz?
" Myslel jsem skutecneho, globalniho vyrobce, ktery udela cisty designovy mobil z kvalitnich materialu (idealne 100 % design Apple iPhone) a da tam Android. To se ale samozrejme nestane, protoze zadny solidni vyrobce to neudela (design IP4 je dost specificky)."
Takze, opravdu nechci mobil s designem IP4, sice s androidem, ale s rozhranim iOS (proc si proboha myslite, ze tam je?), od naprosto neznameho cinskeho vyrobce, jehož produkt navic ani nepodporuje 3G (GPRS, ROFL) a s procesorem 650 MHz pretaktovym na 800 Mhz?
-
- iPhone expert
neni to o tom ze je design iphonu specificky ale o tom ze by ta firma skoncila protoze by ji pravnici applu do hodiny zavreli...ale muzes se podivat na samsung galaxy s2 a galaxy tab 10.1 pokud chces stejne veci jako ma apple ale s androidem...bohuzel trochu vetsi nez original
iPhone SE 64GB Space Gray
MacBook Pro 13" Retina late 2013 i5 256GB SSD 8GB RAM 10.10.2
Moto 360
Xiaomi Mi Band
iPhone 5C 32GB Blue
iPhone 4S 8.1.3
MacBook Pro 13" Retina late 2013 i5 256GB SSD 8GB RAM 10.10.2
Moto 360
Xiaomi Mi Band
-
- Mírně pokročilý
a ja ti zase opakujem.. ten gooaple je NA 100% identicky design ako je iphone 4.. je v tom android.. a je to cinske.. naprosto neznameho?? by si sa divil aka je to v cine znama firma.. s milionama predanych mobilov.. v5 nema rozhrani ios ale normalny android.. !!!preboha pozri si to video aspon dokonca..
zadny solidny vyrobce neudela - myslis ze to v cine niekoho zaujima?? nejake prava?? freaders do hodiny??, tak jakto ze uspesne uz 2 roky predava .)))
gprs??? skor 3g v cechach ROFL.. pri tej kvalite a pokryti nepoznas rozdiel )))))))))
PS: chvastal si sa ze ak niekto urobi mobil s androidom v designe iphone 4 ze hned kupujes.. tu mas moznost a nejako si zacal spatkovat sa mi zda..
zadny solidny vyrobce neudela - myslis ze to v cine niekoho zaujima?? nejake prava?? freaders do hodiny??, tak jakto ze uspesne uz 2 roky predava .)))
gprs??? skor 3g v cechach ROFL.. pri tej kvalite a pokryti nepoznas rozdiel )))))))))
PS: chvastal si sa ze ak niekto urobi mobil s androidom v designe iphone 4 ze hned kupujes.. tu mas moznost a nejako si zacal spatkovat sa mi zda..
v číně mají trošku jiný zákony takže si tam firmy můžou dělat co chtějí...proto je apple nemuže do hodiny zastavit
shauriq: to zes nepochopil, co jsem jsem psal, ze jenom tvuj problem. Ale verim, ze nekdy zvladnes chapat psany text. Doufam.
"myslis ze to v cine niekoho zaujima"
Ja neziju v Cine, pokud jsi to jeste nezjistil.
" by si sa divil aka je to v cine znama firma.."
Pochybuji, ze zrovna TY mas prehled, co je v Cine znama ci neznama firma
"myslis ze to v cine niekoho zaujima"
Ja neziju v Cine, pokud jsi to jeste nezjistil.
" by si sa divil aka je to v cine znama firma.."
Pochybuji, ze zrovna TY mas prehled, co je v Cine znama ci neznama firma
SKOPIX prosímtě už ti ta kopie Iphonu přišla? na kolik tě to celkem vyšlo a nebyly nějaký problémy s doručováním ? Díky moc za odpověď
Tak já ho mám a za ty peníze výtečný android. Bohužel můj roční synek má více síly než inteligence,tak home button totálně protlačil. Reklamace v číně je poněkud komplikovaná věc. Ač solidní prodejce na e-mail o reklamaci neodpovídá. Tak jsem zakoupil druhý a asi tam pošlu ten vadný. Takže po reklamaci budu mít dva a jeden půjde do světa.