Julek píše:up

máme tu spousty nových uživatelů a já mám rád rodinnou atmosféru, pokud máte chuť představte se nám

holky mají přednost

Tak volam sa Renata..hmm...mam asi tak 18!
O sebe: Som taká malá vysoká čierna blondínka! S malým zadkom ( ) a
velkýmy prsiami (.)(.)
Miery: 90-60-90
Zaujmy: Velky silny chlapy! Bojove umenia a iPhone!
Julek: To pre teba!
To Terry: ono niekdo to tu ma aj v podpise ze lepsie je mat parkinsona a trochu rozliat ako alzheimera a zabudnut ze si si vobec nalial!

A inak neboj skleroza neboli, ale sa nabeháš!
Iphone mam od 4/08 a prakticky aj zhruba odvtedy sa tu tak nejak kazdy den vyskytujem. Par z vas som uz urcite aj otravoval. (ale niekdey sa mi podarilo si dat rady sam a tak som stym potom prestal

) Inak dakujem všetkým za ochotu a pomoc. No každopádne ak ma niekto zaregistroval tak tu je niečo omne aby som aj ja prispel:
Ja: Mišo Apache aka Apache23 aka APACHEgentleman (priezvysko si necham, chcem byt raz prezidentom a Apačova minulosť je nahnutá)
Vek: 26
Vzdelanie: Fakulta Politických Vied a Medzinárodných Vzťahov (FPVaMV) odbor- Politológia
Práca: Vyše Dva a pol roku som pracoval ako Daňový Kontrolór. Momentálne uz vyše roka pracujem manuálne v Írsku pre TESCO na nočných s tovarom. (Nuž čo,robím otroka hnusným Írom ale za tie peniaze. Inak šetrím na bývanie.)
Lokalizácia: Banská Bystrica - Slovakia
Tralee - Ireland
Stav: Rozvedený + 1 dcérka (Emma 5), momentálne uz vyše dva roky s priateľkou.
Športy: 13 rokov aktívne hokej, spolužiaci a spoluhráči ako napr. Peter Budaj, Tomáš Surový. Teraz sa venujem teda pokial som na Slovensku len Hokejbalu a teamu Vipers! Inak jednoznačne hlavne Snowboarding!!!
Knihy: scifi a fantasy hlavne! (Jasne ze aj Daniken a spol.)
Movies: Schindler list, Matrix, a toho je vela.....
Seriály: Simpsons+Futurama, South park, Spin City, Al Bunda ..momentalne som na 105 casti asi z 265!

Rome od HBO atď....abo etc.?
Music: všetko čo je dobré!
Záľuby: to ako všeci chlapi! Inak vyvijam sa odmala od ATARI 800XE cez Sega mega drive 32Mb, Potom nejake PC"s (pametam ze moje prve malo 1,2Gb HDD a to bola zverina!) Inak PS2 a PS3 (PS3 som predal,nesplnilo očakávania. Inak som len obyčajny PC user a preto sa mi páči že vďaka iPhonu mám pocit že viem aj trošku viac!
To je asi vsetko tak v skratke. Dúfam že som nenudil!
Kontakt: Skype - APACHEgentleman
inak nejake info na
http://www.myspace.com/apachegentleman