Zdravim, uz celkem dlouho se snazim vyresit problem s zalohovanim iphonu, problem nastal po reinstalaci pc, kdyz jsem jako driv zalohoval slozku iTunes v hudbe a po reinstalaci jsem tuto slozku hodil zpet na sve misto, vsechno jde tak jak ma jit az na backup, nevim cim to muze byt, protoze pri drivejsi reinstalaci windowsu vsechno slo..
Problem je v tom, ze kdyz dam sychnronizovat, tak backup se zasekne, nekdy se zasekne jeste v tom, jak se jakoby nacita a nekdy uz naskoci a tak pri priblizne 5 % se zasekne, nechal jsem to bezet i prez 30 min a stale nic..
Zkousel jsem i restore, ale restore bez backupu se mi delat nechce, protoze stratim par dat jako sms atd.. jestli se nepletu, nevite kde je chyba, muze to nejak blokovat antivirus ?
Zkousel jsem jen tak pripojit iphone k notasu a udelat rucni backup a taky nic, na notasu pouzivam stejny antivirus jako na pc.
Predem dik za odpovedi...
Nejde zalohovat/backup
Re: Nejde zalohovat/backup
A jeste jedna poznamka
, kdyz pak chci itunes vypnout, nebo stopnout backup, uz to nelze, a kdyz odpojim iphone, tak backup furt bezi a itunes se neda vypnout, musim ho vypnout prez procesy
![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
-
- Host
Re: Nejde zalohovat/backup
Mám podobný problém, standardně se mi tel. sám zálohuje na iCloud, nyní jsem chtěl aktualizovat IOS v iTunes a vždy to skončilo chybou zálohy.
Pokud dám zálohovat, iTunes vyhodí hlášku.
iTunes nemohou iPhone zálohovat, protože se vyskytla chyba.
Bohužel žádné číslo, nic. Zkoušel jsem iTunes odebrat a znovu nainstalovat, nepomohlo.
Nesetkal jste se s tím už někdo???
Edit: Tak VYŘEŠENO, pomohl restore s obnovou z iCloude!
Pokud dám zálohovat, iTunes vyhodí hlášku.
iTunes nemohou iPhone zálohovat, protože se vyskytla chyba.
Bohužel žádné číslo, nic. Zkoušel jsem iTunes odebrat a znovu nainstalovat, nepomohlo.
Nesetkal jste se s tím už někdo???
Edit: Tak VYŘEŠENO, pomohl restore s obnovou z iCloude!