neni ta hra zadarmo? EDIT: Odpovim si sam: neni.. mel sem za to ze v RE-Play rikalii neco ze je zadarmo ci co... podle toho co ukazovali to bude momba hra... muzu jeste vedet tobe prislo normalne DVD se hrou?
Ja to cakam pod stromcek od priatelky, uz sa neviem dockat, hral som betu dostal som sa po 11 level za dva dni pretoze som skusal viacero povolani a stale sa poriadne neviem rozhodnut ze ktore, milujem svet SW
StarWars zeru... Zni to zajimave, rad bych si to taky zahral, ale nechci cpat do MBP Windows. A utracet mesicne prachy za neco, na co nemam moc cas. Skoda ze neni trial, treba by me to chytlo a koupil to
MacBook Pro 13" (2017) iPhone XS Max 256 GB Gold https://twitter.com/smoldik
[Návod] Ako zisťovať aktuálne info o JB ____________ Moje zariadenia: -iPhone 5S 16GB Space Gray - iOS 7.1 -iPad Mini with Retina display 32GB Space Gray - iOS 7.1 -MacBook Air 13" 2014 - OSX Mavericks
trochu to tu ozivim, tak co najdu sa tu volaki aktivni hraci co stale hraju? ja hram za republiku na serveri Tomb of Freedon Nadd kde je najvacsia komunita slovakov cechov, som v guilde Beast riders, hram za jedi consular shadow a zatial sa len rozbieham, 23 level