Koľko vás stál blokovaný i4 s Gevey?

vše co vás napadne
Odpovědět
rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Koľko vás stál blokovaný i4 s Gevey?

Příspěvek od rony »

Viem, že sa mnohi nechcete alebo nemôžete pochváliť. Problém je, že vo väčšine prípadov odrádzame ľudí od kupovania blokovaných iPhonov a tak príliš netušíme, čo to finančne obnáša.

Chcel by som vedieť skutočný stav nákladov ľudí, ktorí si kúpili NOVÝ blokovaný iPhone 4 a spojazdnili ho pomocou Gevey. Rád by som, keby spočítali všetky náklady, čiže nielen cenu samotného telefónu a samotnej Gevey ale aj nejaké ceny pokusov o spojazdnenie, ktoré nevyšli, trebárs nejaké pokusy zaplatiť si odblokovanie, čas strávený hľadaním atď.

Chápem, že pri kupovaní používaného iPhone je cena diskutabilná vec a je vecou vyjednávania, preto nechcem sem zahŕňať takéto prípady. Rovnako aj prípady, že ste dostali nevhodný dar a snažíte sa ho spojazdniť.

Moja predstava je, že pokiaľ kúpite iPhone 4 prakticky kdekoľvek na svete a to NOVÝ z "oficiálnej" distribúcie (žiadny eBay, žiadne pokútne obchody), tak pri spojazdňovaní spotrebujete toľko peňazí a času, že sa vyrovná alebo prekročí tunajšia cena. Naviac, moja predstava je, že telefón s Gevey morálne zostarne ďaleko rýchlejšie pretože ho ohrozuje prakticky každý upgrade iOS.

Pokiaľ máte chuť, rozpíšte sa a nesnažte sa príliš "propagovať" Gevey, proti tomuto riešeniu nemáme nič. Okrem desiatok zúfalcov, ktorí sem chodia a snažia sa "ušetriť" či už "ušetrili" a chcú od nás rozumy ako to rozbehať (a neplatiť ďalšie peniaze).

Nepresviedčajte nás teda o Gevey, to netreba, skôr popíšte čo najreálnejšie váš prípad, žiadne "počul som", "kámoš má", "na internete písali". Váš konkrétny nákup iPhone 4 a Gevey.

Pokiaľ sa toto vlákno ukáže ako flejm, tak ho zamknem ja alebo iný moderátor.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

hody586
Host
Host

Re: Koľko vás stál blokovaný i4 s Gevey?

Příspěvek od hody586 »

iP4 jsem kupoval od AT&T za částku přesně 9 150 kč někdy v červnu. To jsem iphonům jestě vůbec nerozuměl. Potom mi teda došlo, že to asi nepůjde, tak jsem to zanesl do servisu, kde mi udělali JB (300,-), ale unlock nešel, tak jsem čekal. Po 2 měsících jsem se už naštval a chtěl to rozjet. Koupil jsem si 1. Gevey pro (500,-), která ovšem nešla. Potom asi tyden běháni po operátorech kvůli rozstříhaným SIMkám. Jakmile jsem se rozhodl koupit další gevey(500,-) s kterou to mělo 100% fungovat. Opět nešla. Tak jsem ze zoufalosti zkoušel starou novou gevey pořad dokola a zahadně to naskočilo. Po asi 2 měsících se mi iP sekl a musel jsem proceduru stresu opakovat pořád a pořad, až to naskočilo. Teď už si to krasně pamatuju a vše je ok. Jediné co mě štve je, že se bojím dělat upgrage iOS.
Takže celkově to stálo 10 450,- dobrá cena, ale za nervy a čas, který mi to sežralo to za to nestojí. Proto můj budoucí iP bude UNLOCKED. Za zadnou cenu už nikdy LOCKED.
bb

lukinek
iPhone guru
iPhone guru

Příspěvek od lukinek »

OT: Já sem koupil 3GS blokovaný na Tmobile SK s tím, že (to bude dobrý, se odblokuje) a taky že jo, kromě toho, že jsem nemohl prováděť žádné updaty mi to nevadilo, cena byla moc dobrá, za nový kus z Aukra 8500kč. Asi půl roku po vydání.

Hmm, to máš blbý. Za tu cenu jsem měla 5 měsíců starý iPhone z české distribuce neblokovaný. Moc sis nepomoh. MG

Ono záleží, kdy ho kupoval. eRiper

MG: Určitě jsem na tom cenově mnohem lépe, byl úplně nový a nebylo to dlouho od začátku prodeje. Teď už bych to neudělal, měl jsem dvě 4ky a teď 4s a vše TMOBILE CZ
Naposledy upravil(a) lukinek dne čtv led 05, 2012 2:31 pm, celkem upraveno 1 x.
iPhone 5S 16GB Space Gray Vodafone CZ
iPhone 5 32GB White T-Mobile CZ
iPhone 5 16GB Black Electroworld - PRODÁN
iPhone 4S 16GB White CZ Vodafone - PRODÁN
iPad 2 64GB 3G iStyle
iPhone 4 16GB Black CZ T-Mobile - PRODÁN
iPhone 3GS 16GB Black T-Mobile SK

kosostvorcek
Host
Host

Příspěvek od kosostvorcek »

5000kč za iphone 4 16GB (nebol nový, ale v dokonalom stave)
mám ho rok a som naozaj spokojný
gevey som kúpil za 200kč
vedel som, že sú s unlockom veľké problémy, ale za tu cenu človek vezme aj "ipod touch" :)

Freaders
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od Freaders »

5000? :shock: muzu se zeptat kde si ho kupoval?
iPhone SE 64GB Space Gray
MacBook Pro 13" Retina late 2013 i5 256GB SSD 8GB RAM 10.10.2
Moto 360
Xiaomi Mi Band
iPhone 5C 32GB Blue
iPhone 4S 8.1.3

kosostvorcek
Host
Host

Příspěvek od kosostvorcek »

na ebay.ten dobrák nemal také nervy ako ja čo sa týka čakania na unlock

Onderk

Příspěvek od Onderk »

Dobrý den,
chci se zeptat, nedávno jsem si koupil iPhone 4 32GB, ale je blokovaný, na ČR operátory,zkoušel jsem Ultrasn0w, ale nepomohlo. Tak jsem četl dál, a dočetl se o Gevey a Rebel-sim, ale ani jedna prý nedokáže unlock na iOS 5.0.1. Poraďte mi prosím, už vážně nevím co stím =//

[mod=RONY]SI OFFTOPIC, nereagujte.[/mod]

WebScript
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Příspěvek od WebScript »

Máš smolu. Pravdepodobne si ešte dlho počkáš na unlock.
iPhone 5 32GB Black iOS7 | MacBook Pro 13,3" 2012 Intel Core i5 4GB RAM | iPhone 4 16GB White

dojan
Host
Host

Příspěvek od dojan »

VAROVÁNÍ MODERÁTORA:

Necituj předchozí příspěvek, citace smazána, přečti si znovu pravidla fóra. Navíc jsi OT, všechny poslední příspěvky jsou OT. Držte se tématu. MG

Jak víš, že si počkáme dlouho??? to je někde nějaká stránka, která informuje o progresu GAVEY ??? (nechci rýpat, ale opravdu mě zajímá jestli jaký GAVEY hacker má třeba nekde svůj blog nebo něco podobného)

Tony1
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Příspěvek od Tony1 »

OT mimo téma, ale nedalo mi to neodpovědět
Nejde o žádnou stránku Gevey hekra na které by sis početl, tady jde o sledování celého průběhu a času postupného vydávání unloku v předchozích modelech a následné odvození dalšího průběhu. Pro představu na unlok pro BB 2.10.4 se čekalo 7-8 měsíců a za tu dobu Apple vydal 4 druhy BB a v podstatě nešlo o sw unlock, ale Gevey sim, tak že momentální BB v iPhonu 4s čerpá z neprolomitelnosti BB 2.10.4 a navíc upravený pro nevyužití Gevey sim. Samozřejmě jde i o BB čip v kterém vše probíhá:-). Poslední info o odblokování iPhone 4s je na Twitteru a povedlo se to čínským chlapcům z BeijingiPhoneRepair a to pomocí klonované sim, ale důkaz v podobě videa jsem ještě neviděl tak že není 100% a na naše podmínky úplně nepoužitelný.

[mod=RONY]si offtopic!!![/mod]
Noťas, TOSHIBA, Macbook Pro
iPhone 6s space grey 16GB, Apple Store, UK
Operátor T-Mobile, Telefonika O2, Vodafone

mefistos

Příspěvek od mefistos »

ja platil za iPhone 4 nejakych 320 Euro + 2-3 eura za GEVEY

Odpovědět