Chtěl bych se zeptat, jestli je možné jailbreaknout iphone 4 bez nainstalování cydie (něco podobného jako na Apple TV).
Daly by se potom nainstalovat .deb soubory? Jak?
Doufám, že mi aspoň někdo poradí.
Dík
Jailbreak bez Cydie
Re: Jailbreak bez Cydie
rekni mi proc nechces cydii? cydie je appstore pro tweaky atd... to je jako bys chtel iPhone bez App store
-
- iPhone expert
-
- Moderatorka fóra
Hmm, proč to dělat jednoduše, když to jde složitěji? Nač neinstalovat cydii a pak tam cpát .deb soubory, které stejně nejdou v iPhonu bez pomocí další appky nainstalovat? Prostě to nejde.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
-
- Moderator fóra
Jailbreak bez Cydie
Na nas neni urcovat smysl pozadavku, nybrz se na nej snazit odpovedet, pokud nevim, mlcim. ne kazdy vidi svet stejne jako vy a proto nemusite chapat za jakym ucelem se dotycny pta. ja treba vyhodu JB bez cydie vidim v tom ze cydia celkove (nejen) po prvnim spusteni zpomaluje iphone, tim ze ji obejdes se tomuhle vyhnes, ja ted mam JB jen kuli tomu ze mi po vymene displeje nefunguje proximity senzor(kdyz pri hovoru prilozim telefon k uchu nezhasne displej) a tak musim mit z cydie calllock, zatim cydii mam, ale premyslim ze to zkusim bez ni, ikdyz nejvetsi zadrhel bude kde sezenu oficialni deb soubor calllocku kdyz to je placena app, diky tomu asi budu muset zustat u cydie, ale kazdopadne to je zajimavy.
I will maintain an attitude of open-mindedness.
-
- Host
Mně jde o to že jsem si mobil jailbreakoval za tu dobu 3x a vždy sem od něj poté ustoupil, protože se mně zaprvé dost zpomalil telefon (a to sem měl nainstalovanou pouze cydii ) a také protože vždy když sem spustil cydii tak se tak 3 minuty aktualizovala, než se vůbec dala použít (při každém spuštění).
Proto sem se chtěl zbavit cydie a těch pár vylepšení bych si klidně stáhnul a nainstaloval manuálně.
Proto sem se chtěl zbavit cydie a těch pár vylepšení bych si klidně stáhnul a nainstaloval manuálně.
-
- Moderator fóra
jak instalovat manualne deb balicky zde na foru ma vlastni vlakno. iphone jailbreaknes bez cydie tak ze v redsnow odskrtnes cydia. da se to udelat i pres snowbreeze.. jeden znamy to takle ma (jen odemknuty file system) ale on to delal na macu pres pwnage tools.
I will maintain an attitude of open-mindedness.