Macbook Pro 13" - chyba zobrazení
-
- iPhonefil
přátelé potřebuji radu. Už dvakrát jsem reklamoval mac ze stejného důvodu. Nejdříve mi byla vyměněna základní deska, následně celý displej a znova logic board, ovšem problém přetrvává. Prosím mrkněte na obrázky v odkazech a napište, zda Vás nenapadá v čem může být problém.
Mockrát díky
http://imageshack.us/photo/my-images/29/obrzeky.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/85 ... e0214.jpg/
Mockrát díky
http://imageshack.us/photo/my-images/29/obrzeky.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/85 ... e0214.jpg/
Naposledy upravil(a) kotelník dne úte úno 21, 2012 6:28 pm, celkem upraveno 1 x.
Macbook pro Retina 2015, 13" 256GB, 8GB RAM
iPhone 6S space gray, 64GB
-
- Moderator fóra
Re: Macbook PRO PROblem
1. Zmen si nazev topicu podle pravidel, jsi tady uz dost dlouho na to aby si vedel jak ma vypadat.
2. Myslim ze nikdo nema chut a potrebu stahovat fotku odnekud s uloz.to takze je nahrej napr na imageshack jako vsichni ostatni tady, nebo nekam jinam kde se daji normalne prohlednou bez nutnosti stahnuti
2. Myslim ze nikdo nema chut a potrebu stahovat fotku odnekud s uloz.to takze je nahrej napr na imageshack jako vsichni ostatni tady, nebo nekam jinam kde se daji normalne prohlednou bez nutnosti stahnuti
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky
"
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi

Manual iPhone
-
- iPhonefil
Re: Macbook Pro 13" - chyba zobrazení
teď jsme si uvědomili, nevím zda to má na něco vliv, ale tuto chybu zachytí printscreen...
abych to schrnul: 1x výměna logic board, a při druhé reklamaci: výměna logic board (nefunkční display port) a výměna displeje...
teď mě napadlo, zda nemůže být problém v ram paměti. Selským rozumem, integrovaná grafika si bere paměti z ní...
Co si o tom prosím myslíte?
abych to schrnul: 1x výměna logic board, a při druhé reklamaci: výměna logic board (nefunkční display port) a výměna displeje...
teď mě napadlo, zda nemůže být problém v ram paměti. Selským rozumem, integrovaná grafika si bere paměti z ní...
Co si o tom prosím myslíte?
Naposledy upravil(a) kotelník dne úte úno 21, 2012 8:02 pm, celkem upraveno 1 x.
- rony
- Klub čistého iOS
je v zaruke? reklamovat tretikrat(?) a prejednaj s nimi kompletnu vymenu kusu, kedze zjavne sa im oprava nepodarila. Predpokladam, ze si uplatnoval zarucnu opravu
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
-
- iPhonefil
uplatnoval jsem zarucni opravu,dvakrat. Dnes jsem volal i do applu jak postupovat, kdyz danny prodejce jiz nefunguje, resp. jeho obchod prevzal jiny poskytovatel. Vymenu kus za kus muze delat i zarucni servis? V applu mi rekli, ze by to mohli zaridit, ale jedine v apple store a ten je nejbllizsi v drazdanech...
-
- Starý pes fóra :)
To je docela zapeklita situace. Tady se clovek trosku zamysli a uvedomi si, co se muze stat nakupovanim zbozi u takovych prodejcu, jejichz existence nemusi trvat tak dlouho, jako zaruka. Na druhou stranu - pokud ty zavazky nekdo prevzal, snad by tohle mel byt schopny resit. Osobne nevim, kam az bych s tim sel, ale asi bych zkusil i jine servisni misto a kdo vi, snad bych holt vyrazil i do Apple Storu. Drazdany? Fakt nikde nic jineho neni?
Několik iPhonů, iPadů, MacBooků, Time Capsule, Apple TV, iPod Nano, AR.Drone...
-
- iPhonefil
nene, blíže prý není. Já to ale servisuju v autorizovaném servisu, který dělá opravy i pro iStyle. http://www.ceskyservis.cz
Co se týče závazků, je tam tato zmínka: Provozovatel Macley s.r.o. nenese žádnou zodpovědnost za závazky společnosti Dappa spol. s r.o.. Ohledně společnosti Dappa spol. s r.o. se prosím obracejte na emai
Co se týče závazků, je tam tato zmínka: Provozovatel Macley s.r.o. nenese žádnou zodpovědnost za závazky společnosti Dappa spol. s r.o.. Ohledně společnosti Dappa spol. s r.o. se prosím obracejte na emai
-
Tak to bych asi tady na foru vyhlasil vylet do Apple Storu a pobral kazdeho, kdo by tam byl ochotny jet.
Mozna by bylo lepsi to sverit nekomu, kdo se nekde u nejakeho Apple Storu bude tak jak tak vyskytovat.

-
- iPhonefil
no stejně ještě musím absolvovat třetí reklamaci. Ten servis nemůže měnit přímo kus za kus?
-
Kdo vi? Ptal bych se u nich, jake maji moznosti. Kdyz jsem bych v Ceskem servisu v Brne, dalo se tam s nimi normalne mluvit.
-
- iPhonefil
já vím, ale to jde až zítra
jasný, zítra tam zavolám.
Spíše mi zde šlo o to, v čem může být vada, jestli někdo nemá podobnou zkušenost nebo nějaký nápad
Mě napadly ty RAM

Spíše mi zde šlo o to, v čem může být vada, jestli někdo nemá podobnou zkušenost nebo nějaký nápad

Mě napadly ty RAM
-
- Moderator fóra
Nebo zkus i www.iopravnu.cz za zavolani nic nedas a treba iphony se reklamuji v pohode
Mi rekli ze ipad s usa by mi vzali v prvnim mezinarodnim zaruky do reklamace pouze na zaklade imei ipadu, takze bych to zkusil

Mi rekli ze ipad s usa by mi vzali v prvnim mezinarodnim zaruky do reklamace pouze na zaklade imei ipadu, takze bych to zkusil

" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky
"
Manual iPhone

Manual iPhone
-
- iPhonefil
já jsem taky neměl sebemenší problém s uznáním atd. Technik dělá co může. A hlavně nechce se mi zdlouhavě vysvětlovat co a kdy to dělá, jak se to zachová...
Ono to tento problém udělá a když přepnu na jiné okno/aplikaci, problém zmizí...
Ono to tento problém udělá a když přepnu na jiné okno/aplikaci, problém zmizí...