Pravidla fóra
Vytvárajte len vlákna určené na informovanie o novinkách okolo Apple, iOS a podobne. Všetky ostatné témy, neaktuálne alebo vymyslené informácie či žiadosti o pomoc sem nepatria.
Tak ja som tiez stastnym majitelom ipodu 6g strieborneho a vymena ma nesmierne tesi kedze som ipod 1g kupil z bazosa za 30€ ihned po ohlaseni vymeny
-> Apple iPhone 15PRO MAX, 256GB
-> Apple iPad 2018, 32GB, White
-> Apple iPod nano 6.g, 8GB
-> Apple Mac mini 09
-> Apple Tv 3.g
-> Apple Airpods
-> Apple watch 7.st gen,
-> iPhone 1.g, 3G, 4, 5, 5s, 6, 7, 11PRO,iPad 1g, 2g, iPod touch 4.g, Mac mini 06
Já ho koupil ze stejného důvodu - nostalgie. Navíc stál jenom 800 kaček, stav je skutečně "as new" a je ze série, která měla (podle všeho) baterku v pořádku. Neříkám ale, že by výměna za 6. generaci nepřišla vhod
Jinak i mně na Apple stránkách vyjelo, že můj iPod nespadá pod tento program, napsal jsem email do Český servis a bezproblému mi ho vzali a dneska mám 6G. Tak pokud bys ho chtěl, napiš jim aspoň třebas email se sériovým číslem nebo se tam stav. Berou očividně všechny 1G Nana. Kamarád ho tam taky teď zanesl, přitom by měl být mimo program.
MacBook Pro Early 2011 iPhone 4 16GB iPod Video U2 Special Edition & iPod Nano 6G 8GB
-> Apple Mac mini 09
-> Apple Tv 3.g
-> Apple Airpods
-> Apple watch 7.st gen,
-> iPhone 1.g, 3G, 4, 5, 5s, 6, 7, 11PRO,iPad 1g, 2g, iPod touch 4.g, Mac mini 06
Takže jsem svoje Nano odnesl do Českého servisu v Praze a vyměnili mi ho za stříbrné Nano 6. generace 8GB, přestože podle internetových stránek Applu do replacement programu nespadal. Celá operace jim trvala jen 6 dnů.
Vyzera to tak ze ano. Ja uz mam 2. Obidva stare ipody som kupil z bazaru a cislo som ani nepozeral. Colpeas to si mal v pohode ja som na 1. Cakal 6 tizdnov! A 2. Im trval 4 tizdne!
-> Apple Mac mini 09
-> Apple Tv 3.g
-> Apple Airpods
-> Apple watch 7.st gen,
Hah, zobral mi ho kamarát do Nemecka. Najprv myslel že ho len tak vymení, no musem mať Apple ID. Tak si ho vytvoril a bol tam druhý predavač. Nevedel že sa niečo také robí že sa to vymenia. Musel to rped ním vygoogliť a za môj starý 1gb prehrávač, mi dali iPod nano 6gen v striebornej farbe 8GB Krása to je to Btw nemal som žiaden papier, iba iPod a kábel, dokonca ani slúchadla som nemal.
Taky sem donesl iPod do Českého servisu, tak sem zvědavý jestli ho vymění, protože už byl kdysi refurbished, ale po zadání sériového čísla na US stránkách pod výměnný program spadal, tak snad.
Já doufám, že mi ho alespoň vymění za 6. generaci. Jinak podle mě za 7. generaci nebudou měnit, dokuď jim nedojdou zásoby "refurbished" 6g, které stále nabízí k prodeji.
Tak můj iPod je připraven k vyzvednutí, podle sériového čísla se jedná tedy o 6. generaci 8GB ve stříbrné barvě. Takže za mě spokojenost, jen doufám že nebudou s Nanem 6G problémy, jelikož si lidé stěžují na poruchy wake up tlačítka.