JB s applestorem?

Pre všetky staršie verzie iOS.
Odpovědět
Pisa
iPhone expert
iPhone expert

JB s applestorem?

Příspěvek od Pisa »

Ahoj,

nemohu se pořád rozhodnout jesli chci JB nebo ne a mám trochu strach z toho, ale aplikace, které poskytuje cydia mě moc lákaj. (jako lock calendar, iblacklist, sbsettings atd..)

Chtěl bych se ale zeptat, jestli budu moc nadále využívat i aplikace z apple store? Mám pocit že jsme se to nikde nedočet a jestli se dá jb zrušit, četl jsem že to je možné, jiný zdroj zas psal že to možné není.

Sry za trapné otázky pro vás asi, jen jsem prostě nejistej.
Dík za rady

dalzap
Senior uživatel
Senior uživatel

JB s applestorem?

Příspěvek od dalzap »

Ano, app store ti bude normalne fungovat. Jb se da zrusit restorem bez obnoveni ze zalohy

Pisa
iPhone expert
iPhone expert

Re: JB s applestorem?

Příspěvek od Pisa »

A když mám teď zálohu bez JB a poté případně obnovil z té nonjb zálohy tak to nepůjde?
Jinak ještě jeden dotaz, když mám teď 5.0.1 a dělám Jb na něj, zůstanou mi kontakty atd, nebo ty budu muset pak obnovit?

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

po jailbreaku mas novy cisty telefon. v navodoch najdes tipy ako si niektore data zachovat. konkretne synchronizacia kontaktov s pocitacom je podrobne popisana. najdi si to tam, precitaj a potom prid sem pytat sa, comu nerozumies.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

amdatlon1
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od amdatlon1 »

Ale po JB všetky aplikácie a kontakty ktoré si tam mal predtým, všetko ti zostane, teda aspoň na 4S, myslím, že by aj Vám na i4 malo všetko zostať zachované
iPhone 6S Space Gray 64GB iOS9(od 10/2015) Telekom
Macbook Pro Retina L 2013(3/14)
iPad Air silver (12/13)32GB
iPhone 6 silver 16GB iOS8
iPhone 5S silver 16GB iOS7(od 11.13-10/14)
IPHONE 4S 16GB (10/11-10/13)
IPHONE 3G 8GB (6/09-10/11)

odleteldekel
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Příspěvek od odleteldekel »

zial bohu najdu sa aj app ktore nespustis ked mas JB. proste ti app oznami ze nejde spustit pretoze mas craknuti mobil. ja som zatial nasiel iba jednu taku app co ma dost sere kedze som si ju kupil a teraz mi je na prd!!!
iPhone 6 ios 9.3.3 JB

miro1309
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od miro1309 »

Z aplikácií robila problém len jedna o ktorej viem, iBooks, na JB iPhonoch padala, ostatné všetko funguje.

Othrondir

Příspěvek od Othrondir »

A ten iBooks je aj tak uz fixnuty - v Cydii je fix

lafore
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od lafore »

Zalezi aj od jailbreaku, uz som mal aj taky ktory mi vymazal telefon na "novo" a aj taky, ze vsetko ostalo, ani dfu nebolo treba. Kazdy JB je iny.

Hecker
Host
Host

Příspěvek od Hecker »

No pokial viem tak ak pri JB nerobíme restore tak nám ostávajú všetky veci od súborov správ kontaktov :D však pri JB sa do sysstému nahráva len Cydia alebo nemám pravdu?

Filosof
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Příspěvek od Filosof »

Tak, tak, všechno zůstane. Ale mnohdy se doporučuje při JB nastavit telefon jako nový, zajistíš tím, že nebude blbnout. Když si předtím synchronizuješ kontakty, poznámky, kalendáře a záložky s počítačem (přes iTunes), a to asi stejně pravidelně děláš, příjdeš jenom o SMSky a historii volání. Koupené aplikace jsou v iTunes a do JB telefonu se zpátky sesynchronizují.
Iphone 3G/16GB, orig od Vodafone, FW 4.2.1 JB untethered; Iphone 4/32GB, orig od Vodafone, FW 5.0.1 JB redsn0w_win_0.9.10b2; iPad 32GB 3G verze EU, FW 5.0.1 JB redsn0w_win_0.9.10b3; iPad 64GB 3G verze US, FW 5.0.1 JB - redsn0w_win_0.9.9b8 + Corona

Odpovědět