Jailbreak Iphone 4 iOS 5.0.1

Pre všetky staršie verzie iOS.
Odpovědět
lucinkadindando

Jailbreak Iphone 4 iOS 5.0.1

Příspěvek od lucinkadindando »

Ahoj, už druhý den se pokouším předělat iPhone 4 z iOS 4.3.3 na iOS 5.0.1 a pak tam přes redsnOw dostat cidii. Teoreticky vím jak na to, ale v praxi se vždycky někde zadrnu. Tak bych měl pár otázek.. Potřebuju k tomu, abych tam dala přes redsnOw cidii nějakej speciální neoficiální iOS? Myslela jsem si, že ano, tak jsem se ho tam pokoušela dostat přes oficiální itunes a vždycky mi to nahlásilo chybu, tak bych se chtěla zeptat, jestli na to nepotřebuju nějaký jiný iTunes? po několika hodinovém snažení se mi nějak povedlo tam dát nový systém, ale v informacích mám napsáno, že je to 5.1 a bojím se, že jsem tam tedy stáhla tu oficiální verzi.... no nic.. i přesto, jsem zkusila redsnOw, ale asi 50x neúspěšně.. na konci mi to nikdy nedoběhlo a mobil byl pořád stejný... mohl by jste mi prosím někdy zaslat podrobný nývod, jak na to? Jsem úplná začátečnice a nevím si rady.. předem moc děkuji. :)

makatch
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Re: Jailbreak Iphone 4 iOS 5.0.1

Příspěvek od makatch »

Informácie ťa neklamú,máš tam 5.1.Na jailbreak použi redsn0w 0.9.10b6 [TETHERED] alebo sn0wbreeze 2.9.3 [TETHERED] .
tethered-znamená,že ho musíš po každom vypnutí a zapnutí iphonu obnovovať
A vyhadzovalo ti chybu 3194,keďže apple už tento fw nepodpisuje.Na jeho nahratie potrebuješ mať lokalne uloženú zálohu shsh.
iPod, iPhone and iPad Firmware Download

MacBook Pro13,Early 2011,OS X Yosemite
iPhone6+,64GB,iOS 9beta3

lucinkadindando

Příspěvek od lucinkadindando »

Děkuji za radu, ale podle návodů, které jsou pod vaší odpovědí se mi vůbec nepodařilo s tím hnout.. jak si udělám tu shsh zálohu, když ještě nemam cidii...

ipho4S
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Příspěvek od ipho4S »

Hned prvy prispevok ako na to..
viewtopic.php?f=129&t=54425

Vypln si udaje o IP, a stiahni si redsnow..
http://sk.jailbreak-me.info/
iPhone 8 plus 256GB

Odpovědět