Lze v Čechách aktivovat německý iPhone?
Lze v Čechách aktivovat německý iPhone?
Zdravím všechny,
mám nový iPhone 4S. Nejde aktivovat s českými operátory. Myslíte, že když si seženu kreditní německou SIM t-mobile/Vodafone tak to půjde aktivovat v ČR? Nebo budu muset jet do Němec? Ještě nevím přesně co je to za operátora, ale zjistím. Děkuji za zprávu.
:cz:
mám nový iPhone 4S. Nejde aktivovat s českými operátory. Myslíte, že když si seženu kreditní německou SIM t-mobile/Vodafone tak to půjde aktivovat v ČR? Nebo budu muset jet do Němec? Ještě nevím přesně co je to za operátora, ale zjistím. Děkuji za zprávu.
-
- Senior uživatel
Re: Lze v Čechách aktivovat německý iPhone?
S nemeckou SIMkou by to nemel byt problem, aktivoval jsem takhle sveho casu svuj iP, s nemeckou predplacenkou
Predplacenku jsem vyzkousel v jinem founu, ze ma aktivovany roaming a soupnul ji do pak do iP
Predplacenku jsem vyzkousel v jinem founu, ze ma aktivovany roaming a soupnul ji do pak do iP
-
- Klub čistého iOS
Co vím, tak iPhony u T-Mobile DE jsou blokované. Takže s českou sim ti asi běhat nebudou.
Apple hračky
-
- Starý pes fóra :)
aktivuješ ho ... = budeš mít iPod... kdyby byl odemknutý tak by si ho mohl aktivovat i CZ sim....
Macbook Pro with Retina Display 15" Mid 2015 - 2.5Ghz i7, 16GB RAM, 512GB SSD, Radeon R9 M370X
iPhone X 256GB Black
Beats by dr. dre PRO Black
Audi S8 V10
iPhone X 256GB Black
Audi S8 V10
OK, a myslíte, že ta karta musí být předplacenka? Nestačila by kreditka? Obejít to asi nejde, co? Zvládne něco alespoň Absinthe? Díky.
-
stačí jaká koliv karta od toho operátora...
jakej máš iOS ?
jakej máš iOS ?
Macbook Pro with Retina Display 15" Mid 2015 - 2.5Ghz i7, 16GB RAM, 512GB SSD, Radeon R9 M370X
iPhone X 256GB Black
Audi S8 V10
iPhone X 256GB Black
Audi S8 V10
Hm.... Nevím, jak byhc to zjistil. iPhone je seknutý na ůvodní obrazovce jak je tam těch 5 šedivých screenů s nastavením jazyka, země, polohových služeb, wifi,.... Chtěl jsem ověřit záruku podle seriového čísla pro případ, že by byla kratší než doba, řped kterou vyšel iOS, ale na samotnym applu mi to píše, že tel. nebyl aktivovaný.
-
iPhone X 256GB Black
Audi S8 V10
iPhone X 256GB Black
Audi S8 V10
Výstižný název 
baseband 1.0.14
iOS 5.0.1

baseband 1.0.14
iOS 5.0.1
-

tak můžeš ho aktivovat přes JB pomocí absinthe

iPhone X 256GB Black
Audi S8 V10
iPhone X 256GB Black
Audi S8 V10
jo? Když udělam přes absinthe JB tak se aktivuje? Mám totiž R-SIM III, který mi v iPhonu 4S 64GB normálně funguje. Ten je ale aktivovaný.
Stačí opravdu jen ho přejet Absinthem? Stane se pak to, že půjde na telefonu pracovat? Nezablokuje se to nějak uplně na maximálně ještě hůř?
nn, i Absinthe mi píše že iPhone není aktivovaný a že ho musím nejdříve aktivovat.
Stačí opravdu jen ho přejet Absinthem? Stane se pak to, že půjde na telefonu pracovat? Nezablokuje se to nějak uplně na maximálně ještě hůř?
nn, i Absinthe mi píše že iPhone není aktivovaný a že ho musím nejdříve aktivovat.