Spoluzakladatel Apple, Steve Wozniak o Windows Phone

vše co vás napadne
Odpovědět
Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Beavers »

Steve Wozniak se dosud vyžíval v iPhone a Androidech, ale nedávno si koupil Nokia Lumia 900 se systémem Windows Phone. Nejsme překvapeni: systém Windows Phone v telefonu od Nokia se mu tak zalíbil, že jej vyměnil za svůj iPhone a Samsung Galaxy Nexus (Android). Připomínáme, že tohle není běžný uživatel, jedná se o spoluzakladatele Applu, který je znám nezaujatostí a zkoušením všeho možného i od konkurence. Při každém uvedení produktů od Applu stojí fronty před obchody, stejně si koupil i zmíněného Samsunga a před dvěma týdny právě telefon Nokia Lumia 900 s neokoukaným operačním systémem od Microsoftu - Windows Phone.
"Jsem v šoku, všechno ve Windows Phone je hezčí než u konkurence (Android, iOS, Symbian, Bada). Je intuitivní a nádherný. Používá se skvěle a jednoznačně ho budu mít vždycky při sobě."
Tak pravil v nedávném rozhovoru s redaktorem TheNextWeb. Zmínil se také o aplikacích, kterých je na Androidu i iPhonu více: "Kvůli ovládání a kráse systému stoprocentně volím Windows Phone." Přes 80.000 aplikací jej očividně nijak neomezují a možná se mu líbí i Xboxové hry? :-)

Zdroj: CzechGamer

P.S. Berte to jako informaci, nikoli jako záminku ke flamování.
Two beer are not too beer. Shakesbeer. Nedostatek sexu způsobuje krátkozrakost.

Lincoln Six Echo
Moderator fóra
Moderator fóra

Re: Spoluzakladatel Apple, Steve Wozniak o Windows Phone

Příspěvek od Lincoln Six Echo »

WP7 se mi taky líbí, ale iOS stále ještě víc. Ségra ma Lumii 710 – dokázal bych si ten telefon umět představit používat. WP7 do budoucna fandím, rozhodně bude pro všechny lepší, když na trhu budou tři dominantní OS.
  • iPhone 6s
  • Mac mini (Late 2012) | MacBook Pro (Early 2015)
  • AirPort Extreme 5th gen

Jadro
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Příspěvek od Jadro »

Ja jsem na iPhone presel z WP7 a ten system je fajn... Diky Nokii je zajistene, ze to neskonci nekde v supliku, takze do budoucna to muze byt hodne zajimavy

cuting
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od cuting »

A proč ne? Microsoft se hodně poučil od Apple a dovedl některé funkce WP dál, než je dnes iOS. A pro uživatele PC a windows bude díky alergii mnohých na iTunes určitě ideální volbou. Nakonec i autor tohoto vlákna jej užívá také. Je dobře, že vznikla skutečná konkurence a i když já osobně jsem a zůstávám i nadále kompletně "jablíčkový", tak také WP fandím. Měl jsem možnost si jej "osahat" a také se mi líbí. Konkurence, ta skutečná a hlavně konstruktivní (ne zlodějská) , za kterou lze WP považovat ,prospěje všem . A Woz ? Užívá si důchodu a zkouší novinky , tím je známý. Svého času podobně chválil i Android s tím, že není až tak špatný, v něčem je podle jeho slov i lepší a tak používá oba systémy, podle toho, který mu na konkrétní potřebu v daném okamžiku vyhovuje více. A tak teď používá telefony tři . :wink:
 Apple hračky 

Jirkus
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od Jirkus »

Není to tak zlé, jak se všeobecně papouškuje. :D Viz.:

While Apple’s iPhone still appears to be his favorite device, mainly due to the wealth of apps available on the App Store, the former Apple executive has noting but nice things to say about his new Microsoft-powered device: ...

Pravý zdroj informace:

http://thenextweb.com/mobile/2012/04/28/steve-wozniak-on-windows-phone-compared-to-android-theres-no-contest/

Podle mne se Steve Vozniak, jako správný americký důchodce, jenom snaží něco málo si trochu přivydělat ke své důchodové rentě. :)

cuting
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od cuting »

No, myslím, že peníze za tím nejsou, ty Woz opravdu nepotřebuje.Ale možná se mýlím.... Více se domnívám, že prostě pro zábavu "provokuje" , s vědomím, že rozpoutá díky svému jménu dobré flame, které ve svém důsledku postrčí vývoj hodně dopředu. A jistě se u toho dobře baví :)
 Apple hračky 

Jadro
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Příspěvek od Jadro »

Jirkus píše:Podle mne se Steve Vozniak, jako správný americký důchodce, jenom snaží něco málo si trochu přivydělat ke své důchodové rentě. :)

Tohle me bavi... Neumi ani opsat spravne jeho jmeno, ale hned bude nekoho obvinovat z prodavani se... Kdyby sis neco precet, vedel bys, ze Woz byl vzdycky privrzencem otevrenych projektu, ktere si mohli lide upravovat (k cemuz ma bliz Microsoft)... Filosofie Jobse (uzavreneho systemu) mu nikdy nebyla vlastni...

Nekoho odsoudit je tak jednoduche... Ale kde bereme pravo soudit druhe?

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

Ale ved ho neodsudzuje, ale ty si zasa naopak idealizujes.

Woz si moze robit co chce a aj to robit bude, pretoze

1. ma dostatocny majetok
2. dostatocnu publicitu

a cojaviem co vsetko este. Kupi si rovnako aj dalsi iPhone a cokolvek, co si zmysli. Ak mu pri tom budu asistovat media, tak je to ich vec.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

Jirkus
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od Jirkus »

Jadro píše:
Jirkus píše:Podle mne se Steve Vozniak, jako správný americký důchodce, jenom snaží něco málo si trochu přivydělat ke své důchodové rentě. :)

Tohle me bavi... Neumi ani opsat spravne jeho jmeno, ale hned bude nekoho obvinovat z prodavani se... Kdyby sis neco precet, vedel bys, ze Woz byl vzdycky privrzencem otevrenych projektu, ktere si mohli lide upravovat (k cemuz ma bliz Microsoft)... Filosofie Jobse (uzavreneho systemu) mu nikdy nebyla vlastni...

Nekoho odsoudit je tak jednoduche... Ale kde bereme pravo soudit druhe?

Proč tak útočně, člověče! :D

Ty ses určitě nikdy nepřepsal v písmenku, viď. :lol:

O jakých soudech to píšeš? :shock:

PS: Wozniak se samozřejmě pše s W a ty se radši koukej hodit do klidu!

rony: To, že Wozniak každou chvíli vychvaluje něco jiného (a vždycky se u toho nechá vyfotit), může znamenat spoustu věcí. :)

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Beavers »

Prosím o klid a neřešte tady hlouposti nebo vlákno zamknu. Dal jsem to sem pro informaci, tak se s tím nějak vypořádejte a zanechte spekulací a soudů.
Two beer are not too beer. Shakesbeer. Nedostatek sexu způsobuje krátkozrakost.

Jirkus
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od Jirkus »

OT: Pro neznalé ještě upřesním, že WP je uzavřený systém podobně jako applovský IOS ... :)

GeorgioV
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od GeorgioV »

Proč nevychválit, určitě to bude mít spoustu super věcí, já to osobně ještě nevyzkoušel, ale jak už tu bylo řečeno, WP měl dost časů se poučit od Apple, měl dost času pořádně zdokumentovat, co lidem nejvíc vadí a také se tomu vyvarovat a i tak zůstat uzavřeným systémem. Uvidíme, jak to půjde dál, ale já osobně také fandím WP a společně s Applem se mohou slušně předhánět, ale to už jsou všechno věci do budoucnoti :-).

"New is always better" :-)
iPhone 4S 16GB Black - iOS 7
iPhone 4S 16GB White - iOS 6
iPad Mini 16GB Wifi - Silver

http://www.smartfoun.cz - Přinášíme novinky ze světa chytrých zařízení

Jirkus
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od Jirkus »

Souhlas! Každá opravdová konkurence je dobrá, protože tím získáme hlavně my, ZÁKAZNÍCI. :)

Freaders
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od Freaders »

Android zmrvili výrobci mobilních telefonů jejich nadstavbami, takže android prostě není android ale u tamtungu treba OS touchviz s aplikacema s android kompatibilníma.... WP fandím protože microsoft si umí nadiktovat jak to má vypadat a komu se to nelíbí tak ten OS prostě dávat na svoje železo nebude a tak to má bejt!
Naposledy upravil(a) Freaders dne pon dub 30, 2012 10:01 pm, celkem upraveno 1 x.
iPhone SE 64GB Space Gray
MacBook Pro 13" Retina late 2013 i5 256GB SSD 8GB RAM 10.10.2
Moto 360
Xiaomi Mi Band
iPhone 5C 32GB Blue
iPhone 4S 8.1.3

Alek13
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od Alek13 »

Docela krasne vypada ten pristroj
iPhone 3GS
iPad 2
iPhone 4S
Macbook / 2010 / SSD / OS X 10.9.
iPhone 5

Jadro
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Příspěvek od Jadro »

Jirkus píše:Proč tak útočně, člověče! :D

Ty ses určitě nikdy nepřepsal v písmenku, viď. :lol:

O jakých soudech to píšeš? :shock:

PS: Wozniak se samozřejmě pše s W a ty se radši koukej hodit do klidu!

Nejak jsem ted zabloudil znovu do tohohle vlakna a musim rict, ze i me ted prijde vlastni prispevek zbytecne utocny... Zajimavy, ze v dobe kdy jsem ho psal mi prisel v pohode (cetl jsem ho po sobe). Utocit jsem na nikoho rozhodne nechtel. Jen nemam rad rychle soudy ostatnich lidi, na ktere jsme tady v CR experti... :)

Shrnuto - prijmi prosim mou omluvu...

Jirkus
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od Jirkus »

Omluvu přijímám, máš můj respekt! :)

Odpovědět