MaReCeQ - nový moderátor fora
-
- Starý pes fóra :)
Přivítejte nového moderátora fora MaReCeQa.
Co já si ho pamatuju ze začátků, tak to byl dobrej spammer (sorry tak si mi utkvěl v hlavě), ale teď už ví a poradí Gratuluji!
Re: MaReCeQ - nový moderátor fora
kdo vital moderatora erippera? prijde mi to dost blby ale budiz....
secko nejlepsi mej se fajn a bla a bla... a pevne nervy... a az bude sraz pustime rychle spunty..
Skrytý text (Ctrl-A)
jen asi rict jednu vec sice ses moderator coz respektuju ale bohuzel diky tvojemu veku nemuzes cekat ze te nekdy poslechnu to proste po me nikdo chtit nemuze radsi dostanu ban nez poslouchat 15 lete dite... just sayin:D
EDIT: PS: kdyz odchazel ls8 tak taky zadne tema nebylo nebo? nebo kdyz odchazel jackietran od moderatora...
Skrytý text (Ctrl-A)
Ty jsi blb, ktery nema respekt k nikomu, nezalezi na veku... Just sayin. MG
Skrytý text (Ctrl-A)
k ls8 sem respekt mel... vlastne skoro ke kazdemu kdo ma najekej vek a vi o cem mluvi(treba rony i kdyz se snim sem tam chytnu tak ho respektuju).. to ze s nekym vedu konverzaci hned neznamena ze ho nerespektuju... kdezto pokud je nekomu 15 v dnesni dobe tak si respekt jen tezko ziskava.. a tim ze ma urcitou funkci to urcite nebude rychlejsi
secko nejlepsi mej se fajn a bla a bla... a pevne nervy... a az bude sraz pustime rychle spunty..
jen asi rict jednu vec sice ses moderator coz respektuju ale bohuzel diky tvojemu veku nemuzes cekat ze te nekdy poslechnu to proste po me nikdo chtit nemuze radsi dostanu ban nez poslouchat 15 lete dite... just sayin:D
EDIT: PS: kdyz odchazel ls8 tak taky zadne tema nebylo nebo? nebo kdyz odchazel jackietran od moderatora...
Ty jsi blb, ktery nema respekt k nikomu, nezalezi na veku... Just sayin. MG
k ls8 sem respekt mel... vlastne skoro ke kazdemu kdo ma najekej vek a vi o cem mluvi(treba rony i kdyz se snim sem tam chytnu tak ho respektuju).. to ze s nekym vedu konverzaci hned neznamena ze ho nerespektuju... kdezto pokud je nekomu 15 v dnesni dobe tak si respekt jen tezko ziskava.. a tim ze ma urcitou funkci to urcite nebude rychlejsi
Naposledy upravil(a) mefistos dne sob čer 02, 2012 10:34 pm, celkem upraveno 2 x.
-
- Moderator fóra
pe.kova dík, áno kedysi to bolo o niečom inom, ale teraz už nie
mefistos: škoda sa vyjadrovať, nestojíš mi o to
mefistos: škoda sa vyjadrovať, nestojíš mi o to
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5
Magic Mouse
iPhone 5
-
- Mírně pokročilý
Neviem prečo práve on ale ok. Kto vlastne o tom rozhoduje kto bude moderátor ? Ja čo som tak pozoroval MarecQa tak rychlo rychlo si nahrabal príspevky ako pe.kova píše spamoval čosi sa naučil a už je moderátor ? divné nie ? Je mi to celkovo jedno kto bude moderátor a podobne ale ide mi hlavne o to aby toto super fórum neskončilo ako iné fóra ktoré už neriadia normálny ludia ale skôr deti. a potom to už nemá úroveň.
Dúfam že ma neukamenujete
Dúfam že ma neukamenujete
->Macbook Air 2013
->New Ipad 64Gb 4G White
->Iphone 4S White
->New Ipad 64Gb 4G White
->Iphone 4S White
to vzdy ho musi navrhnout nejakej moderator a ostatni to pak musi schvalit.. a prispevky neres... staci se podivat kde ma nejvice prispevku a kde je mam treba ja a pak soudit kdo radi.. ale hele to mas jedno uz to tak je vlastne tu neni ted od toho aby pomahal ale aby spravoval forum tak at se mu dari ne
-
- Moderator fóra
mefistos: žeby to bolo pre to, že som sem poslednú dobu nesedel vkuse ale sledoval tak novinky a všetko ostatné? nejde len o to kto komu koľko radí, ale ide o celkové správanie. To tvoje je niekde uplne inde.
Kto koho navrhuje nechaj na nás, nevieš čo sa ako robí.
Jaro za tie dva a pol roka čo som tu, sa mi prvých vyše tisíc príspevkov vymazalo, práve z poradni keď sa premazávala. A čo sa u mňa všetko za tie dva a pol roka zmenilo, to si ani nevieš predstaviť
Kto koho navrhuje nechaj na nás, nevieš čo sa ako robí.
Jaro za tie dva a pol roka čo som tu, sa mi prvých vyše tisíc príspevkov vymazalo, práve z poradni keď sa premazávala. A čo sa u mňa všetko za tie dva a pol roka zmenilo, to si ani nevieš predstaviť
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5
Magic Mouse
iPhone 5
taky u toho nesedim nonstop a to kolik mas casu a kolik ho nemas nema vliv na to ze mas vetsinu postu v "vse ostatni" ale to je jedno jak rikam.. jasne ze to je o "spravanie" to je presne ono rikej mi neco o tom jak se mam bavit s lidma v 15 letech.. pomahani lidem je moje prace takze moc dobre vim jak se s nema bavit muzu a taky moc dobre vim ze pokud clovek neco chce mel by se tak chovat a pokud se bude chovat s respektem k nam jelikoz MY jsme ti co ve volnem case tady lidem pomahame tak se tak budem chovat i my k nim, mozna kdybys travil tolik casu v poradne jako ja a radil lidem taky uz to nebude tak sladke jako uplne poprve.. ale to je uplne mimo tohle tema....
kdo koho navrhuje nechavam na "Vas" taky vam to neberu zrovna tohle voleni noveho moderatora vim pac jsem se o tom uz s jednim modem bavil ale to je taky mimo tohle tema...
jak rikam at se ti dari po vzoru pe.kova ti preju secko nejlepsi k tvojemu novemu postu :-*
kdo koho navrhuje nechavam na "Vas" taky vam to neberu zrovna tohle voleni noveho moderatora vim pac jsem se o tom uz s jednim modem bavil ale to je taky mimo tohle tema...
jak rikam at se ti dari po vzoru pe.kova ti preju secko nejlepsi k tvojemu novemu postu :-*
-
- iPhone expert
No to mě po
iPhone SE 64GB Space Gray
MacBook Pro 13" Retina late 2013 i5 256GB SSD 8GB RAM 10.10.2
Moto 360
Xiaomi Mi Band
iPhone 5C 32GB Blue
iPhone 4S 8.1.3
MacBook Pro 13" Retina late 2013 i5 256GB SSD 8GB RAM 10.10.2
Moto 360
Xiaomi Mi Band
-
- Moderator fóra
Tak sa znova nauč čítať. Zmizlo mi vyše tisíc príspevkov z poradni keďže sa premazávala a ty mi kecaj prečo mám tam príspevky kde mám
lock
na žiadosť pe.kova ešte odomykám
lock
na žiadosť pe.kova ešte odomykám
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5
Magic Mouse
iPhone 5
-
- Starý pes fóra :)
Blahoželám.
iPod, iPhone and iPad Firmware Download
MacBook Pro13,Early 2011,OS X Yosemite
iPhone6+,64GB,iOS 9beta3
MacBook Pro13,Early 2011,OS X Yosemite
iPhone6+,64GB,iOS 9beta3
-
- Sons of Jailbreak
Gratulácia letí aj z BB..
-
- Moderator fóra
konrektne Marecqa navhrnul sam Julek, nejdriv byla vetsina proti, ale Mareceq ukazal ze vi jak se ma chovat, narozdil od nekoho, takze dostal moda, za dlouho letou sluzbu foru, ktera je nepopiratelna. I predtim ho rovnez sam Julek navrhnul na Stareho psa a ja si uvedomil ze to neni ten Mareceq na ktereho vsichni v moderatorske diskuzi kdysi nadavali, ale ze to je ten Mareceq, ktery v te dobe mel neco pres 1500 plodnych prispevku v poradne..
a hlavne za tu dobu co ho znam si o nem dovolim tvrdit, stejne jako o vetsine modu, ze je to muj kamarad a to je nejdulezitejsi, nejde o hodnosti ikdyz vim ze nam je spousta lidi zavidi (vim to protoze sem vzdycky touzil modem byt takze sem vlastne sam zavidel), ale o to jaky clovek je takze chovejte se podle pravidel, nahlasujte prispevky, navzajem si pomahajte, nechovejte se nadrazene a driv nebo pozdeji si vas nekdo z modu vsimne a navrhne vas, uzivatelu stale pribyva a modi budou potreba.
mefistos: touhle reakci si vsechny ostatni uvtrdil v nazoru na tebe a bohuzel i me, tu naivku jackherrera, ktery te blahove navrhoval na moda (dvakrat) :/
a hlavne za tu dobu co ho znam si o nem dovolim tvrdit, stejne jako o vetsine modu, ze je to muj kamarad a to je nejdulezitejsi, nejde o hodnosti ikdyz vim ze nam je spousta lidi zavidi (vim to protoze sem vzdycky touzil modem byt takze sem vlastne sam zavidel), ale o to jaky clovek je takze chovejte se podle pravidel, nahlasujte prispevky, navzajem si pomahajte, nechovejte se nadrazene a driv nebo pozdeji si vas nekdo z modu vsimne a navrhne vas, uzivatelu stale pribyva a modi budou potreba.
mefistos: touhle reakci si vsechny ostatni uvtrdil v nazoru na tebe a bohuzel i me, tu naivku jackherrera, ktery te blahove navrhoval na moda (dvakrat) :/
I will maintain an attitude of open-mindedness.
-
- Moderator fóra
Na příkladu "Marečka" je jasně vidět, jak se z dítěte, se kterým doslova mlátila puberta, stane dospělý člověk narozdíl od některých - možná i staronových uživatelů, kteří k nám zavítají znovu - ze kterých se naopak stávají zpětně puberťáci a to se vším všudy. Jsem tu již dost dlouho a znám Marečka od začátku. Jeho vývoj jsem sledoval, protože zpočátku to byl jeden z těch, které jsme museli neustále usměrňovat. Jeho proměna je skutečně viditelná a nezdráhám se říci, že natolik obrovská, až se nestačím divit.
Two beer are not too beer. Shakesbeer. Nedostatek sexu způsobuje krátkozrakost.
-
- Moderatorka fóra
Navic moderator tu neni od toho, aby radil, ale aby usmernoval forum a dbal na dodrzovani pravidel. Neni to o tom, kdo ma kde nejvice prispevku a jak radi, ale jde o zodpovedny pristup, respekt k autoritam, nechovat se jak arogantni sasek, jak nekteri, kteri si nikdy nezaslouzi byt diky svemu chovani moderatorem, byt radi sebevic. Vse je to o pristupu a ne o tom, kdo toho vi nejvic. Tady zadnou takovou soutez nehrajem, jak ma nekdo pocit. Treba mefistos... Just sayin
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
-
- Moderator fóra
mefistos píše:kdo vital moderatora erippera? prijde mi to dost blby ale budiz....
Neboj, já o famfáry nestojím. Just sayin
- iPhone 6s
- Mac mini (Late 2012) | MacBook Pro (Early 2015)
- AirPort Extreme 5th gen
-
- iPhone guru
Gratuluji.
Mefistos: nikdy jsem se ke tvym prispevkum na foru nevyjadroval, protoze mi to za to nestalo, ale ted uz neco napsat musim. Narazkami o rychlych spuntech ryjes do Marecka ze je dite, pokud si ale prectes sve prispevky, chovas se hur jak malej spratek co nedostal hracku po ktere touzi a ted kope vsude kolem sebe... Hnus. Kdyby ses nevyjadril, udelal bys lepe.
Mefistos: nikdy jsem se ke tvym prispevkum na foru nevyjadroval, protoze mi to za to nestalo, ale ted uz neco napsat musim. Narazkami o rychlych spuntech ryjes do Marecka ze je dite, pokud si ale prectes sve prispevky, chovas se hur jak malej spratek co nedostal hracku po ktere touzi a ted kope vsude kolem sebe... Hnus. Kdyby ses nevyjadril, udelal bys lepe.
MacBook Pro 13" (2017)
iPhone XS Max 256 GB Gold
https://twitter.com/smoldik
iPhone XS Max 256 GB Gold
https://twitter.com/smoldik
-
- Senior uživatel
Berte to tak, že moderátoři jsou jedinci, kteří se ve svém volném čase a zadarmo musí pouštět do konfliktů s neukázněnými členy fóra.
Podle mne to není rozhodně žádná výhra a už vůbec ne důvod k nějaké závisti či rivalitě.
Marečkovi přeji pevné nervy a jsem docela zvědavý, jak mu to jeho nadšení dlouho vydrží.
Podle mne to není rozhodně žádná výhra a už vůbec ne důvod k nějaké závisti či rivalitě.
Marečkovi přeji pevné nervy a jsem docela zvědavý, jak mu to jeho nadšení dlouho vydrží.
-
- Moderator fóra
Jirkus, přesně tak! Kdyby to nebylo tak dobře placené, tak by to nikdo z nas ani nedělal!
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
-
- Mírně pokročilý
Musim se tady uz vazne smat. Mefistos poukazal na klasickou ceskou zavistivou povahu. Jednas s uzivateli fora namyslene a jeste se budes osocovat nad rozhodnutim modu. Takovy lidi jako jsi ty tady nemaji co delat
-
- Klub čistého iOS
Upřímně, ani pořádně nevím, kdo to je, ale to není podstatné.Mám sám zkušenosti z více fór, jako mod, např. i z jednoho poměrně velkého (lidovky) a rozhodně není co závidět. Pokud to chce dělat člověk seriozně, pak je to spousta volného času zadarmo,hodně sebeovládání a nervů a ne každý u toho vydrží. A to vše defacto jen za pocit, že má trošku navrch a že má funkci. Takže přeji především pevné nervy a dostatek nadhledu, gratulaci si taková funkce určitě nezaslouží.
Apple hračky
nezavidim mu jelikoz sem nikdy ani o post moda nezadal ani sem nezadal o jinej post.. tak jako sem mel iphone expert a pozadal sem o jeho zruseni.. protoze tu nejsem pro nejake posty a hodnosi ale sem tu pro to ze me bavi lidem radit a to delam... pokud se nekdo chova arogantne dostane arogantni odpoved.. tot vse:) nechapu co je zavistihodne na virtualni hodnosti.. bud sem clovek chodi usmernovat uzivatele nebo sem clovek chodi protoze tomu rozumi vic nez ostatni, chce a taky radi uzivatelum...
vtipne jak vsichni hne ze mu zavidim atd atd:D to asi ta zavist bude nekde jinde nez u me co.. ale nebudem to tu resit... to jestli tu mam co dela tnebo ne koudy nech na moderatorech, at klidne dostanu ban delam to ve volnem case a cas navic je vzdy k dobru:) pokud bude ban oduvodnen a pravem nebranim se tomu... ja lidem radim delam navody a troufam si rict ze i pres nejake debaty s modama sem foru prinosem... taktez jak sem z rekl nerikejte mi nic o chovani autorite.. radeni lidem s ITc je moje kazdodenni prace a respekt vuci nadrizenym a zakaznikum je prvni vec co clovek v tehle praci musi umet..stejne jako zakaznik musi umet respektovat lidi kteri mu pomahaji....
tot vse piste si tu jak mu zavidim precejen zlodej krici "chytte zlodeje"
vtipne jak vsichni hne ze mu zavidim atd atd:D to asi ta zavist bude nekde jinde nez u me co.. ale nebudem to tu resit... to jestli tu mam co dela tnebo ne koudy nech na moderatorech, at klidne dostanu ban delam to ve volnem case a cas navic je vzdy k dobru:) pokud bude ban oduvodnen a pravem nebranim se tomu... ja lidem radim delam navody a troufam si rict ze i pres nejake debaty s modama sem foru prinosem... taktez jak sem z rekl nerikejte mi nic o chovani autorite.. radeni lidem s ITc je moje kazdodenni prace a respekt vuci nadrizenym a zakaznikum je prvni vec co clovek v tehle praci musi umet..stejne jako zakaznik musi umet respektovat lidi kteri mu pomahaji....
tot vse piste si tu jak mu zavidim precejen zlodej krici "chytte zlodeje"
-
- Moderatorka fóra
Vsak pozadej o moda, uvidis, co se stane no uz je cas to locknout.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
- rony
- Klub čistého iOS
eRiper píše:mefistos píše:kdo vital moderatora erippera? prijde mi to dost blby ale budiz....
Neboj, já o famfáry nestojím. Just sayin ;-)
a aj tak eRipera uznavame a ja ho pokladam za najlepsieho z moderatorov akeho sme chytili v poslednom case. Ale to zasa nie je neocakavatelny zazrak, z ktoreho by sme boli prekvapeni, eRiper ma dost skusenosti, aby ich nemusel nahanat len na tomto fore s cielom byt "len" moderator. eRipera nemusime umelo pozdvihovat a takto funguju viaceri ludia, niektori su uz teraz moderatori, niektori nimi boli a par ludi z fora sa nimi stane. Teraz sa vyber robi vtedy, ked je fyzicka potreba a vtedy ak je niekto tak vyrazny, ze je objektivna zhoda v tom, ci mu to Julek nakoniec ponukne.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
-
- Administrator
tady je videt MaReCeQ, ze moderator je za trest, nic vic , k duchaplnostem se vyjadrovat nebudu, ztrata casu
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.