Nelze kopirovat velke soubory Windows
-
- iPhoneHolik
Nejak uz si nevim rady. Mam externi IDE disk, ktery pripojuju pres USB k notebooku (Win 7 64 bit). Na nem 22 GB mkv soubor. Tento disk i disk v notebooku jsou formatovany jako NTFS. Presto, kdyz dam kopirovat z externiho disku do NB, tak na 80 % to spadne s hlaskou "Odstrante ochranu proti zapisu". Zkousel jsem ten soubor rozdelit na dva, ale spadlo to zase na 80 %. Soubor poskozeny neni, muzu ho cely v pohode prehrat z toho IDE disku...
Nekdo nejaky napad proc to nejde zkopirovat? Za rady predem diky
Presunuto do spravne sekce, netyka se to iPhonu, proto to v poradne nema co delat. MG
EDIT: Omlouvam se za spatne umisteni a diky MG za presun
Nekdo nejaky napad proc to nejde zkopirovat? Za rady predem diky
Presunuto do spravne sekce, netyka se to iPhonu, proto to v poradne nema co delat. MG
EDIT: Omlouvam se za spatne umisteni a diky MG za presun
Naposledy upravil(a) Jadro dne ned črc 22, 2012 9:31 pm, celkem upraveno 1 x.
Re: Nelze kopirovat velke soubory Windows
pomoci Total comanderu nebo HJTSplitter ci jak se to menuje to rozdel treba na 5 kusu a postupne prekopirovat..
-
- iPhoneHolik
Kdyz jsem se snazil to rozdelit Total Commanderem, tak to spadlo taky na 80 %...
-
- iPhoneHolik
Ok to zkusim... Ale proc nefunguje kopirovani? Na NTFS je prece mozny mit soubor az 2TB... Neda se v 7kach nastavit nejaky omezeni?
EDIT: Tak pomoci HJ Split se podarilo rozdelit, zkopirovat a spojit, ale soubor neni cely... Jde spustit, ale chybi konec filmu. Vychazi to zhruba na to, ze se podarilo vytvorit tech 80 %...
Disk jsem kontroloval pomoci chkdsk, je v poradku. Disk jsem znovu naformatoval, ani to nepomohlo... Nemuze to blokovat antivir, nebo neco takoveho?
EDIT: Tak pomoci HJ Split se podarilo rozdelit, zkopirovat a spojit, ale soubor neni cely... Jde spustit, ale chybi konec filmu. Vychazi to zhruba na to, ze se podarilo vytvorit tech 80 %...
Disk jsem kontroloval pomoci chkdsk, je v poradku. Disk jsem znovu naformatoval, ani to nepomohlo... Nemuze to blokovat antivir, nebo neco takoveho?
Naposledy upravil(a) Jadro dne pon črc 23, 2012 5:00 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- Moderator fóra
odkud to mkv je? neni to zkonvertovany z original dvd? neni tam prave nejaka ochrana? zkousel si to odstranit nejaky softem k odstraneni ech ochran?
iPhone 2G 8GB
iPhone 7 128GB Jet Black
iPad Mini with Retina 32GB Silver
Macbook Pro 13" mid-2009
iPhone 7 128GB Jet Black
Macbook Pro 13" mid-2009
-
- iPhoneHolik
Ochrana by tam byt nemela... Bracha mi to zkopiroval bez problemu ze sveho HDD na ten externi disk, na kterem to ted mam ja...
-
- Moderatorka fóra
Ještě taková otázka, má ten HDD dostatek napájení z toho USB? Není to ten typ disku, co potřebuje ještě připojit na trafo, aby měl dostatek šťávy?
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
-
- iPhoneHolik
Na trafu je... Jinak jsem zjistil, ze nejde zkopirovat ani v ramci toho externiho disku (do jine slozky), padne to uplne stejne... To uz je celkem dost zvlastni Problem tedy rozhodne neni v HDD. V souboru taky ne, bracha ho zkopiroval v pohode cely...
Zkusil jsem pro jistotu vypnout antivir, ale to bylo stejne...
Kopiroval jsem to ja pres Total Commander, tak pres pruzkumnika. Uz mi fakt dochazi napady...
Zkusil jsem pro jistotu vypnout antivir, ale to bylo stejne...
Kopiroval jsem to ja pres Total Commander, tak pres pruzkumnika. Uz mi fakt dochazi napady...
-
- Moderator fóra
Co zkusit naformátovat na exFAT a od bráchy si to MKV okopčit znovu? Anebo úplně banální otázka: máš na primárním disku alespoň 22 GB volného místa? Sice by ti to napsalo nějakou hlášku, ale člověk nikdy neví…
- iPhone 6s
- Mac mini (Late 2012) | MacBook Pro (Early 2015)
- AirPort Extreme 5th gen
-
- iPhoneHolik
Je tam 200 GB, ale chapu, ze se ptas Spis me napada zkusit to zkopirovat na jinej pocitac... Mkv si od brachy muzu zkopirovat znova az o vikendu
-
- Moderator fóra
A kdyz ho prehravas z toho externiho v nejakym playeru tak bezi az dokonce?? Zkus at ti bracha posle hash md5 toho jeho souboru a porovnej s tvym jetli je opravdu totozny
iPhone 2G 8GB
iPhone 7 128GB Jet Black
Macbook Pro 13" mid-2009
iPhone 7 128GB Jet Black
Macbook Pro 13" mid-2009
-
- iPhoneHolik
Jj prave, ze film bezi v pohode a celej... I zvukova stopa je ok... V soucasny chvili mi prijde, ze to bude nejaka kravina, ale kdyz uz jsem tomu venoval tolik casu, tak bych na to rad prisel
-
- Moderatorka fóra
A co na to rika google? Co jsem se na nem divala, tak stejny problem resi vice lidi. Nikomu se nepodarilo ho vyresit?
-
- Moderator fóra
nevim kdyz to nejde kuli ochrane zapisu tak to vetsinou nezacne ani kopirovat.. kdyz to dela pokazde v tech 80 procentech tak bych spis rekl ze je chyba v tom mkvcku
I will maintain an attitude of open-mindedness.
-
- iPhoneHolik
Na googlu jsem samo hledal prvni... Ale vzdy byl problem v tom, ze meli FAT32, ktery umi max 4 GB soubor (doufam, ze si to pamatuju spravne).
Taky mi prijde, ze je neco s tim souborem... Je divny, ze brachovi to slo fpoho (ma Visty). Jestli bude mit bracha cas zkusim hash md5 jak doporucoval tvosi a porovnat... Jinak by to snad musel delat system
Taky mi prijde, ze je neco s tim souborem... Je divny, ze brachovi to slo fpoho (ma Visty). Jestli bude mit bracha cas zkusim hash md5 jak doporucoval tvosi a porovnat... Jinak by to snad musel delat system
-
- Moderatorka fóra
Nebo Muze byt jeste neco s diskem... Napada me spatna partition table. Co tak zkusit ne rychle ale klasicke formatovani, kde se prepise i partition table. Nebo vadne sektory. Nespadl nekomu ten disk, netriskl s nim nechtene nekde? Plotna muze byt poskrabana.
Edit: nebo spatne rozdeleni disku, coz by zase vedlo k poskozene partition table. Zkusit spojit oddily naformatovat ale ne rychlym formatovanim a zkusit znovu.
Edit: nebo spatne rozdeleni disku, coz by zase vedlo k poskozene partition table. Zkusit spojit oddily naformatovat ale ne rychlym formatovanim a zkusit znovu.
-
- iPhoneHolik
Jenze me to nejde zkopirovat ke me, ani v ramci toho externiho HDD, kde ten soubor je a ani v praci mi to neslo...
Format delam zasadne normalni (ne rychly)
Format delam zasadne normalni (ne rychly)
-
- Moderator fóra
treba na tom disku dobre funguje zapis, ale spatne funguje cteni.. je to IDE disk takze asi uz bude mit neco za sebou..
I will maintain an attitude of open-mindedness.
-
- iPhoneHolik
To by se musel porouchat ted nekdy (coz neni vylouceno ), asi pred mesicem mi na nem bracha daval data (byl plnej) a vse slo zkopirovat ok... Ale nebyl tam zadnej soubor takovy velikosti jako tento...
EDIT: Tak jsem udelal hash md5 a ten spadl taky... Takze asi je ten soubor fakt poskozenej... Ale znovu jsem kontroloval a prehrat jde fakt celej Takze jen nejaky lehky error
EDIT: Tak jsem udelal hash md5 a ten spadl taky... Takze asi je ten soubor fakt poskozenej... Ale znovu jsem kontroloval a prehrat jde fakt celej Takze jen nejaky lehky error