Mac Mini nestabilní rychlost WiFi

Odpovědět
pitrsonek

Mac Mini nestabilní rychlost WiFi

Příspěvek od pitrsonek »

Ahoj,
pořídil jsem si Mac Mini 2011 a připojil jsem se k sobě na WiFI. Připojeni vypadá že je OK dle ikony, když jdu na stránky tak jedou rychle, ale jinak dost často nejdou vůbec a nebo internet jde neuvěřitelně pomalu. Ostatní zařízení co jsou připojeny k routeru jdou dobře.

Je možné že jde o problém OS? Nebo blbne WiFi HW. Děkuji

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Re: Mac Mini nestabilní rychlost WiFi

Příspěvek od rony »

tazko povedat, zarusenie moze byt prave a akurat na danom mieste. vlastnosti kazdeho zariadenia co sa tyka citlivosti su rozlicne. naviac ti to moze zarusit kludne aj bezna bezdrotova klavesnica a kopec inych veci. ja by som u mac mini ako prve riesil metalicke pripojenie (kablom)
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

Alek13
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od Alek13 »

Mam stejny problem, ale z iP4S. K modemu jsou pripojeny:pocitac, 2xiPad, NB a vsem to bezi jak rikaji v pohode, no a u mne to obcas vubec nejde. Kdyz pripojim na sousedovou sit, tak vse je OK.

Modem: huawei / zabezpeceni nemam

Edit: ted pise 'nelze pripojit'
iPhone 3GS
iPad 2
iPhone 4S
Macbook / 2010 / SSD / OS X 10.9.
iPhone 5

pitrsonek

Příspěvek od pitrsonek »

Diky za info asi budu muset pripojit pres kabel, ale chtel bych eliminovat ze to neni HW chyba sitovky. Jinak slape jak hodinky. Ted zase WiFI bezi paradne a rychlost super. K Mac mini mam bezdratovy trackpad a klavesnici.

V mistnosti pripojeny 2x iphone, ipad, a obcas druhy stolni PC.

Přes síťový kabel MAc Mini a net běží jak hodinky...

Odpovědět